jakama_ylapalkki_kuva_logo_lowres.jpg

SUOMALAISTENTIE 1, 02270 ESPOO 09-8676 555 INFO@LEAJAKAMA.FI

Taltrik_2.jpg

UUSIA KIVITALOJA KURTTILAAN

02.04.2020

Modernit ja korkealaatuiset HEVI-kivitalon Taltrikinmäen Villat valmistuvat luonnonläheiseen Kurttilaan.
Tontille rakennetaan kolme vastuullisesti Joutsenmerkittyä samankokoista huikeaa omakotitaloa. Toimi nopeasti ja tule valitsemaan omasi. Joutsenmerkin kriteereihin rakennuksille sisältyy tiukat vaatimukset, joiden kautta saavutetaan energia- ja materiaalitehokas rakentaminen. Sisäympäristöä koskevat vaatimukset liittyvät materiaaleihin, ilmanvaihtoon, rakentamiseen ja laadunvalvontaan. Tyylikkäitten ja energiatehokkaitten talojen asuinpinta-alat ovat 127 m2 kahdessa kerroksessa.

Yläkerrassa sijaitsevien oleskelutilojen lattiaan asti ulottuvista ikkunoista tulvii runsaasti luonnonvaloa. Oleskelutilat jatkuvat luontevasti lasikatolliselle, talon levyiselle parvekkeelle. Alakerrassa sijaitsevien makuuhuoneiden yhteydessä on käytännöllinen kodinhoitohuone sekä korkeatasoinen kylpyhuone ja sauna, jossa rentoudut pehmeissä löylyissä. Huolella valitut materiaalit (mm. Puustelli, Laattapiste, Siemens) muodostavat yhtenäisen, linjakkaan ja laadukkaan kokonaisuuden. Talot sijaitsevat Saunalahden palveluiden lähellä.

Nämä vankat kivitalot kestävät aikaa ja taloissa käytetty kotimainen EPS-harkko on turvallinen, energiatehokas ja ekologinen. Energiatehokkuutta lisää lämmitysmuotona käytetty vesi-ilmalämpöpumppu. Nämä yhdessä huolehtivat, että asumiskustannukset pysyvät todella edullisina. Talojen energialuokka on A. Valmistuvat talot ovat modernia rakentamista parhaimmillaan! Joutsenmerkinnästä lisätietoja klikkaa tästä.

Osa kohteen kuvista ovat samanlaisista taloista Kätkökuja 1:stä Saunalahdessa, jotka ovat jo alkuvuonna luovutettu uusille omistajilleen. Näitä vastaavia taloja voi käydä ihailemassa ulkoapäin.  Talojen varustelutaso on erittäin korkeatasoinen. Pyydä huonekortti. Lisäksi on mahdollista tehdä yksilöllisiä sisustusratkaisuja erikseen hinnoiteltuna.

Jos haluat käydä tutustumassa Taltrikinmäen tonttiin, jossa talojen paikat ovat merkitty, niin kätevintä on, että ajat Lusikkatie 11 kohdalle viereiselle pienelle parkkipaikalle, josta näet kohteen mainoskyltin,  ja nouset siitä rakennuspaikalle.

Ota yhteyttä ja tule tutustumaan toimistollemme, niin kerromme lisää näistä asumisviihtyvyyttä huokuvista taloista. Ihastut varmasti! 

•Taltrikinmäki 13 B2, B3 sekä B4, 02780 Espoo
•OKT/ Oh + k +rt + 4 mh + s-os + kph + wc + vh + 2 parveke + terassi + autokatos + var
•Asuinpinta-ala 127 m2.
•Valmistuminen n. 12 kk kaupanteosta ja rakennusprojektin aloittamisesta.

Myyntihinnat:
•talo B2: 685.000 € (kartalla alue A 611 m2)
•talo B3: 685.000 € (kartalla alue C 566 m2)
•talo B4: 685.000 € (kartalla alue D 650 m2)

Yhteydenotot ja tiedustelut:
Mika Schubakoff p. 050 427 6631, mika.schubakoff@leajakama.fi
Hannu Suvanto p. 040 900 1448, hannu.suvanto@leajakama,fi

Tutustu kohteisiin tästä!