AdobeStock_158385777.jpg

Onko suunnitelmissasi myydä tontti tai tila?

Haluat varmaan tietää miten olisi taloudellisesti ja teknisesti parasta toimia ennenkuin myyntityö aloitetaan. Haluat myös varmistua, että saat maa-alueestasi parhaimman mahdollisen hinnan. Tonttimyyntipalvelumme jalostaa tonttisi myyntikuntoon.

Usean rakennuspaikan tonttia ei ole kokemuksemme mukaan järkevää myydä kokonaisena. Maa-alueen kokonaiskauppahinta muodostuu rakennuspaikkojen yhteishinnasta. Jotta myyntityö voidaan toteuttaa esim. useina määräosien kauppoina, edellyttää se usein mm. seuraavanlaisia esivalmisteluja:

  • laadimme yhdessä viranomaisten kanssa tontin ns. koelaskentakartan, jolla maa-alue jaetaan useisiin rakennuspaikkoihin
  • hinnoittelemme kunkin rakennuspaikan erikseen
  • laadimme tontin hallinnanjakosopimuksen ja tontin sisäiset rasitesopimukset
  • valmistelemme viranomaisten kanssa myös uudet tonttijaot ja tontin lohkomisen saadaksemme asiakkaan kannalta parhaan lopputuloksen.

Palvelumme sisältää perinteisen tontin myyntityön ja lisäksi kaikkien edellä mainittujen kauppaan tarvittavien asiakirjojen suunnittelu- ja laadintatyön.

Käänny luottamuksella kokeneiden tonttikaupan ammattilaistemme puoleen niin kerromme sinulle lisää erilaisista vaihtoehdoista toteuttaa maakauppasi.

Meillä on lukuisia erittäin tyytyväisiä asiakkaita, joiden kanssa olemme toteuttaneet täyden palvelun tonttikauppoja. Liity sinäkin joukkoon!