jakama_ylapalkki_kuva_logo_lowres.jpg

SUOMALAISTENTIE 1, 02270 ESPOO 09-8676 555 INFO@LEAJAKAMA.FI

Hattara_visualisoinnit04.jpg

Tapiola – uusi urbaani puutarhakaupunki

19.03.2020

Koe Tapiolan moderni päivittyminen 2000 -luvulle. Valoa tulvivat, viimeisintä tekniikkaa edustavat asunnot, maustettuna ehkä ripauksella 60 -luvun retrotunnelmaa, jos niin haluat. Hattarasta löydät persoonallisia vaihtoehtoja yksiöistä kolmen huoneen asuntoihin sekä ylellisen kattohuoneiston 12. kerroksessa. Rakennuttaja LähiTapiola.

Kirjokannen asunnoista, Taiantaiassa ja Tammen Taittajassa nautit esteettisesti tyylikkäistä premium -tason sisustusratkaisuista, kuten koko seinän levyisistä lattiaan asti ulottuvista ikkunapinnoista, isoista lasitetuista terasseista liukuovin, kesähelteellä lisämukavuutta tuovasta sekä lattian että tuloilman kautta tulevasta tehokkaasta viilennyksestä ja monista muista elämiseen mukavuutta tuovista ominaisuuksista, joista Kirjokannen asunnoissa ei ole tingitty. Kirjokannen taloja yhdistää viihtyisä ja laaja vain asukkaiden käytössä  oleva asuntopiha, josta avautuvat upeat näköalat.   

Kirjokannen asuntojen lisäarvon takaavat ainutlaatuinen sijainti ja loistavat vain hissimatkan päässä tarjoutuvat palvelut: kauppakeskus AINOA merkkiliikkeineen, Stockmann, syksyllä 2019 avautuva Ravintolamaailma ja mm. kattavat lääkärikeskuspalvelut. AINOAn ulkopuolella avautuu Suomen suurin yhtenäinen kävelykeskusta, joka kutsuu liikkumaan ja viettämään aikaa puutarhakaupungin uudistuneessa sydämessä. Kävelymatkan päässä ovat myös uudistuvan Tapiolan Kulttuurikeskuksen palvelut, jonne myös Espoon Teatterille tulee uudet tilat, EMMA – Espoon modernin taiteen museo ja WeeGee Näyttelykeskus.

Kun haluat Helsinkiin, uudella Länsimetrolla siirryt vartissa Helsingin keskustaan. Omalle autollesi tarjolla on edullinen pysäköinti hissimatkan päässä olevassa QParkissa.

Aivan lähietäisyydellä ovat myös loistavat urheilu- ja ulkoilumahdollisuudet, Haukilahden ja Westendin rannat ja rantakahvilat.

Tutustu Kirjokannen ja Hattaran asuntovaihtoehtoihin allaolevasta linkistä. Kerromme mielellämme lisää ja järjestämme tutustumisen Hattaran esittelyasuntoon sinulle sopivana ajankohtana. Lisätietoja Laura Paija , p. 040-9003351, laura.paija@leajakama.fi
Tutustu kohteisiin tästä!