Unelmiesi merenrantakoti Avaimet Käteen- ratkaisuna

Nyt ennakkomarkkinoinnissa omarantainen tuleva RS- kohde harvinaisen hienolla paikalla Munkkirannassa, aivan Suvisaariston naapurissa. 

Asunto Oy Espoon Munkkirannan Villat omistaa rantatontin, jonka pinta-ala on 7405 m2. Yhtiö omistaa edessä olevasta 17216 m2 suuruisesta vesialueesta kolmasosan. Tontille on saatu rakennusluvat arkkitehti Seppo Mäntylän suunnittelemille tyylikkäille ja moderneille erillistaloille. Rakentajana toimii suomalainen Baurum Oy.

Rantatalot A-C ovat kivirakenteisia ja ylätalot D-F puurakenteisia. Erillistalot on suunniteltu siten, että kaikki kuusi taloa muodostavat arkkitehtonisesti yhtenäisen ja tyylikkään kokonaisuuden talojen rakennusmateriaaleista riippumatta. Voit halutessasi vaikuttaa pohjaratkaisuihin ja materiaalivalintoihin. Rantariviin sijoittuvat kolme taloa ovat yksitasoisia ja muut kolme taloa rakennetaan kahteen tasoon. Talot on sijoiteltu siten, että kaikista on merinäköala. 

Yksitasoiset rantatalot ovat skandinaavisen minimalistisia ja tyylikkäitä erillistaloja ja niihin kuuluu suuret 81 m2 terassit. Keittiö, ruokailutila ja olohuone on avaraa ja valoisaa yhtenäistä tilaa, josta avautuva huikea merinäköala lumoaa kaikkina vuodenaikoina! Makuuhuoneiden sijoittelu on todella toimiva. Päämakuuhuoneen haltijaa hemmotellaan, sillä omalla kylpy- ja vaatehuoneella varustettu makuuhuone sijaitsee talon merenpuoleisessa päädyssä ja siinä on suora merinäköala! Muut kolme makuuhuonetta sekä tilavat kylpyhuone- ja saunatilat löytyvät talon toisesta päädystä. 

Kaksitasoisten ylätalojen ensimmäisessä kerroksessa on kolme makuuhuonetta ja saunaosasto. Yläkerrassa sijaitsee avara keittiö-ruokailutila-olohuone, yksi makuuhuone, kylpyhuone sekä suuri merelle avautuva 67 m2 terassiparveke huikein näkymin yksitasoisten talojen yli merelle etelään. 

Talojen varustelu ja sisustusmateriaalit ovat korkeatasoisia, moderneja ja tyylikkäitä; lattiat kivilaattaa ja vaaleaa mattalakattua saarni- tai tammilankkuparkettia, ulkoterassit kestopuuta. Keittiöissä on laadukkaat kalusteet ja kodinkoneet. Kosteiden tilojen seinät ovat vaaleaa laattaa ja lattiat märkätilaan sopivaa laattaa. Talojen A, B ja C kylpyhuoneissa on kylpyammevaraus ja olohuoneissa takka. E ja F taloissa on takkavaraus.

Alataloilla on omaa rantaviivaa ja ylätaloilla rantaoikeus, jonne kulku tapahtuu tontin itäreunassa olevaa tietä pitkin. Tontin omaa rantaviiva on noin 70 metriä ja mikä parasta, ranta myös säilyy yksityisenä, sillä alueen asemakaavassa ei ole yleisiä rantaraitteja!

Tervetuloa tutustumaan paikan päälle ja valitsemaan vielä jäljellä olevista vaihtoehdoista sinulle paras!

Laura_kivi.JPG

Laura Paija

BI9B6769-1-2.JPG

Hannu Suvanto

baurum_logo.jpg
jakama_logo.svg

Ympäristö

Munkkiranta sijaitsee idyllisen ja luonnonkauniin Suvisaariston naapurissa ja tarjoaa runsaasti ulkoilumahdollisuuksia. Lähellä on Hanikan valaistu pururata, joka talvella toimii hiihtoratana. Vieressä ovat myös Hanikan luontopolut pitkospuineen. Suvisaariston kalavedet ovat antoisat ja aivan Munkkirannan edessä.  Alue on tunnettu myös melontaharrastuksesta. Esbo Segelförening (ESF) pursiseura sijaitsee Soukanniemen kärjessä. Seuralla on purjehdustukikohta Pentalassa, missä toimii kesäisin myös ravintola. Pentalaan pääsee myös yhteysaluksella ja saaressa voi tutustua muun muassa saaristolaismuseoon tai käydä Pentalan järvessä uimassa.   

Munkkirannassa on hyvät palvelut lähistöllä sijaitsevine päiväkoteineen, kouluineen, kauppoineen ja liikenneyhteyksineen. Erityismaininnan arvoinen on reilun kilometrin päässä sijaitseva 1920-luvulla perustettu Suvisaariston idyllinen kyläkauppa Skärgårdsbutiken, jonka kahvilassa voit käydä kahvilla tai lounaalla ja samalla tutustua alueen asukkaisiin!

 

Tule tutustumaan ja tee unelmistasi totta! 

 

Munkkiranta_Cam_ALATALOLAITURIT02-2.jpg

ASUNTO OY ESPOON MUNKKIRANNAN VILLAT

Asunto Oy Espoon Munkkirannan Villat -niminen yhtiö omistaa rantatontin, jonka pinta-ala on 7405 m2. Yhtiö omistaa edessä olevasta 17216 m2 suuruisesta vesialueesta kolmasosan. Tontin omaa rantaviivaa on noin 70 metriä. Ranta säilyy omana, sillä tämän alueen asemakaavassa ei ole yleisiä rantaraitteja. 

Tontti on jaettu kuuteen hallinta-alueeseen. Kaikilla rannan puoleisilla hallinta-alueilla (A-C) on oma ranta. Osakkaiden yhteiseen käyttöön jäävät tontin sisäiset ajotiet ja kulkuyhteys rantaan. Laitureiden rakentamisesta on sovittu yhtiöjärjestyksessä, ja sen mukaisesti ostajat vastaavat yhdessä laitureiden rakentamisesta ja kustannuksista. Kukin osakas vastaa talostaan ja piha-alueestaan kuin omakotitalossa asuisi. Yhtiöjärjestyksessä on määritelty kunkin osakesarjan oikeudet ja velvollisuudet. Lähtökohtana on ollut, että kukin erillistalo toimii itsenäisesti, ja yhteisiä asioita ovat lähinnä kulkuväylät sekä laituriasiat. Asunto-osakeyhtiön omistamalle tontille on saatu rakennusluvat arkkitehti Seppo Mäntylän suunnittelemille tyylikkäille ja moderneille erillistaloille. Rakentajana toimii suomalainen Baurum Oy, jonka kanssa sovitaan kaikki urakkasopimusasiat mahdollisista pohjaratkaisumuutoksista materiaalivalintoihin ja sisustussuunnitteluun asti.

Kyseessä on tuleva RS-kohde, eli ostajien turvaksi asetetaan asuntokauppalain vaatimat turvajärjestelmät. Ensimmäisessä vaiheessa RS-järjestelmään liitetään C- ja F-talot. Muiden talojen osalta RS-järjestelmään liitytään myöhemmin. 
Kohteen kuvat ovat osittain havainnekuvia, jotka eivät vastaa kaikilta yksityiskohdiltaan suunnitelmien sisältöä. Esitetty hinta perustuu rakennusliike Baurum Oy:n tekemään Avaimet Käteen -tarjoukseen ja rakennustapaselosteeseen. Ennen kauppaa ostajan kanssa käydään läpi yksityiskohtaisesti talotoimituksen sisältö ja mahdolliset muutostyötarpeet.

 

 

velattomat myyntihinnat

 

ALATALOT

Rakennuspaikka/m2

Talotyyppi Talon huoneistoala Kokonaiskustannus vmh.    

Tontin hallinta-alue 1434 m2
Erillistalo

180 m2

1.860.000 €
Eriteltynä: osake 1.025.853 €, infraosuus 91.147 €, rakennuskustannukset 743.000 € 

 

 

 
B
Tontin hallinta-alue 1302 m2
Erillistalo

180 m2

1.790.000 €
Eriteltynä: osake 955.853 €, infraosuus 91.147 €, rakennuskustannukset 743.000 €
 

 

 
C
Tontin hallinta-alue 1526 m2
Erillistalo

180 m2

1.695.000 €

Eriteltynä: osake 860.853 €, infraosuus 91.147 €, rakennuskustannukset 743.000 € 

 

 

 

YLÄTALOT

Rakennuspaikka/m2 Talotyyppi Talon huoneistoala Kokonaiskustannus vmh.   
D
Tontin hallinta-alue 806 m2
Erillistalo

180 m2

- €
 

 

 
E
Tontin hallinta-alue 721 m2
Erillistalo

150 m2

- € 
 

 

 
F
Tontin hallinta-alue 701 m2
Erillistalo

150 m2

- €