jakama_ylapalkki_kuva_logo_lowres.jpg

SUOMALAISTENTIE 1, 02270 ESPOO 09-8676 555 INFO@LEAJAKAMA.FI

 

Lea Jakama Oy LKV (A) on tehnyt menestyksekästä asuntokauppaa pääkaupunkiseudulla vuodesta 1987.

Tiimimme muodostuu kokeneista myyntialan ammattilaisista, joille kaikille palvelualtis myyntityö, asiantuntemus, tunnollisuus ja tinkimätön rehellisyys ovat sydämen asioita. Palvelemme asiakkaitamme suomen, ruotsin, englannin, saksan ja venäjän kielillä.

Toimistomme on Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto ry:n jäsentoimisto.
Y-tunnus 2347571-1.

Jos välitysliikkeen ja kuluttajan välistä erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn, kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan.

leajakama015sp-2.jpg

Välityskohteemme sijaitsevat pääasiassa Espoon, Helsingin ja Kauniaisten alueella. Välitämme kiinteistöjä myös Kirkkonummella, Siuntiossa ja Inkoossa. Erityisen runsaasti olemme tehneet kauppoja eteläisen Espoon rannikkoalueella.

Toimistollamme on vankka kokemus arvokohteiden myynnistä, mutta välitämme paljon myös keskihintaisia, hyviä perheasuntoja, tontteja ja kesäasuntoja sekä vuokrakohteita pääkaupunkiseudulla. Asiakkaan niin halutessa voimme myydä kohdetta myös hiljaisesti, jolloin julkisia esittelyjä ei pidetä. Tarjoamme asiantuntija-apua myös perheoikeuteen, erityisesti kuolin- ja avioeropesään liittyvissä kysymyksissä. 

Kuvaamme kaikki kohteet laadukkaasti ja teemme monipuoliset kohde-esitteet myyntiä tukemaan. Myynnissämme olevat asunnot ja kiinteistöt esitellään perusteellisesti kotisivuillamme, Etuovi.com:ssa, Oikotie.fi:ssä sekä sosiaalisessa mediassa. Tarjoamme tarvittaessa myös asunnon stailauspalvelua, joka usein vaikuttaa asunnon kysyntään ja myyntihintaan positiivisesti. Kauttamme on mahdollista saada apua myös kohteen remonttitarpeiden kartoitukseen ja toteutukseen. Välityspalkkiomme on 3,72% - 4,96% velattomasta myyntihinnasta tai sopimuksen mukaan. Palkkio sisältää alv 24%.

Toimistomme sijaitsee Espoon Suomenojalla lähellä Länsiväylää hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Tervetuloa asiakkaaksemme kaikissa asuntoasioissa!

j_leajakama_lea.jpg

Lea Jakama

j_leajakama_eero.jpg

Eero Jakama

j_leajakama_sonja.jpg

Sonja Jakama

Jyri Karjalainen

Jyri Karjalainen

j_leajakama_pie.jpg

Pie Hagström

j_leajakama_mika.jpg

Mika Schubakoff

j_leajakama_tove.jpg

Tove Larsson

LKV, LVV, laskentamerkonomi 
Licensed Real Estate Agent, Vocational Qualification in accounting
040 7770305
tove.larsson@leajakama.fi

Laura_kivi.JPG

Laura Paija

BI9B5179-2kivi2.JPG

Willy Lundqvist

BI9B6769-1-2.JPG

Hannu Suvanto

j_leajakama_tomi.jpg

Tomi Jakama

MARJA_jakama-netti.jpg

Marja Kangasvaara