AdobeStock_314095948.jpg

menestyksekästä asuntokauppaa vuodesta 1987

Tiimimme muodostuu kokeneista myyntialan ammattilaisista, joille kaikille palvelualtis myyntityö, asiantuntemus, tunnollisuus ja tinkimätön rehellisyys ovat sydämen asioita. Palvelemme asiakkaitamme suomen, ruotsin, englannin ja venäjän kielillä.

Toimistomme on Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto ry:n jäsentoimisto.
Y-tunnus 2347571-1.

Välityskohteemme sijaitsevat pääasiassa Espoon, Helsingin ja Kauniaisten alueella. Välitämme kiinteistöjä myös Kirkkonummella, Siuntiossa ja Inkoossa. Erityisen runsaasti olemme tehneet kauppoja eteläisen Espoon rannikkoalueella.

Toimistollamme on vankka kokemus arvokohteiden myynnistä, mutta välitämme paljon myös keskihintaisia, hyviä perheasuntoja, tontteja ja vapaa-ajan asuntoja sekä vuokrakohteita pääkaupunkiseudulla. Asiakkaan niin halutessa voimme myydä kohdetta myös hiljaisesti, jolloin julkisia esittelyjä ei pidetä. Tarjoamme asiantuntija-apua myös perheoikeuteen, erityisesti kuolin- ja avioeropesään liittyvissä kysymyksissä. 

Kuvaamme kaikki kohteet laadukkaasti ja teemme monipuoliset kohde-esitteet myyntiä tukemaan. Myynnissämme olevat asunnot ja kiinteistöt esitellään perusteellisesti kotisivuillamme, Etuovi.com:ssa, Oikotie.fi:ssä sekä sosiaalisessa mediassa. Tarjoamme tarvittaessa myös asunnon stailauspalvelua, joka usein vaikuttaa asunnon kysyntään ja myyntihintaan positiivisesti. Kauttamme on mahdollista saada apua myös kohteen remonttitarpeiden kartoitukseen ja toteutukseen. Välityspalkkiomme on 3,72% - 4,96% velattomasta myyntihinnasta tai sopimuksen mukaan. Palkkio sisältää alv 24%.

Toimistomme sijaitsee Espoon Suomenojalla lähellä Länsiväylää hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Tervetuloa asiakkaaksemme kaikissa asuntoasioissa, meille jokainen koti on arvokohde!

j_leajakama_lea.jpg

Lea Jakama

j_leajakama_eero.jpg

Eero Jakama

j_leajakama_sonja.jpg

Sonja Jakama

Jyri Karjalainen

Jyri Karjalainen

BI9B6769-1-2.JPG

Hannu Suvanto

j_leajakama_pie.jpg

Pie Hagström

j_leajakama_mika.jpg

Mika Schubakoff

Laura_kivi.JPG

Laura Paija

BI9B5179-2kivi2.JPG

Willy Lundqvist

Katin_kuva.jpg

Kati Kettunen

Kenneth_kotisivu_3.JPG

Kenneth Jansson

BI9B0150-8.jpg

Hanna Donner

j_leajakama_tomi.jpg

Tomi Jakama

Jos välitysliikkeen ja kuluttajan välistä erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn, kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan.