Nissinpuisto 10 B, Espoo (Vanttila)

omakotitalotontti 996.0 m2  | 248.000 €

Haluaisitko rakentaa kotisi tavallista avarammalle paikalle?

Tämä Harmaakallion länsirinteellä oleva tasainen, 996 m2:n määräosa sijaitsee hienolla paikalla rauhallisen, päättyvän tien varrella Vanttilan ja Tillinmäen kainalossa.
Koulut, päiväkodit ja palvelut ovat kohtuullisen matkan päässä, ja lähes kotiovelta alkava Espoon keskuspuisto on todellinen liikkuvan ja ulkoilevan perheen unelma.

Ylevältä, valoisalta tontilta avautuvat avarat näkymät länteen.
Espoon eteläisen yleiskaavan alueella olevan määräosan naapurustossa on idyllistä, eri-ikäistä rakennuskantaa ja talojen sijoittelu on inhimillisen väljää.

Tontille on myönnetty vuonna 2019 suunnittelutarveratkaisu, jonka mukaan on laadittu luonnos 150+30 kem2 omakotitalolle, sekä suoritettu pohjatutkimus ja laadittu perustamistapa- sekä liitoskohtalausunto. Nämä kaikki ovat tulevan rakentajan käytettävissä.

Tartu tilaisuuteen ja rakenna unelmiesi koti huippupaikalle!

Kohdenumero:
20547281
Sijanti:
Nissinpuisto 10 B 02780 Espoo
Asuntotyyppi:
omakotitalotontti 
Uudiskohde:
Ei
Velaton myyntihinta:
248.000 €
Myyntihinta:
248.000 €
Muuta merkittävää tietoa:
Kiinteistölle on laadittu alustava suunnitelma modernista puolitoistakerroksisesta omakotitalosta 4-5h+k+s+khh+at+var pohja- ja julkisivupiirroksineen suunnittelutarveratkaisun perustein.
Kiinteistölle on suoritettu pohjatutkimus ja laadittu perustamistapa- sekä liitoskohtalausunto.

 
Tontin omistus:
oma 
Tontin pinta-ala:
996.0 m2
Kaavatilanne:
https://www.espoo.fi/fi-fi/asuminen_ja_ymparisto/kaavoitus/asemakaava/Yhteystiedot 
Liikenneyhteydet:
Bussipysäkki 700 m, yhteydet Iso Omenaan (Metro), Kamppiin ja Kauklahden suuntaan. Kauklahdessa juna-asema. Tuleva Metro Kivenlahdessa. Autolla Kauklahdenväylältä sujuva yhteys edelleen Länsiväylälle ja Kehä III:lle.  
Päiväkoti:
Vanttilan päiväkoti 700 m 
Koulut:
Vanttilan koulu 700 m, Saunalahden koulu n 2,8 km. 
Lisätietoja palveluista:
K-Market Lasihytti n.2,0 km, Saunalahden koulu, kirjasto, S-Market ym.n.2,8 km; Kivenlahden terveysasema ja muut palvelut n.4,7 km. Espoonlahden keskuksen Lippulaiva n.5,8 km.