Stora Löfholmen, Kirkkonummi (Porkkalan niemi)

Mökki tai huvila 40 m²  | 400 000 €

Käyttöönottovuosi 1974

Stora Löfholmen saaren etelä ja länsikärjessä viehättävä noin 4925 m2 määräosa A, josta on tehty hallinnanjakosopimus. Koko kiinteistön pinta-ala on 8750 m2.

Alueella A:lla sijaitsee 40 m2 hirsimökki, joka on valmistunut vuonna 1974. Alueella lisäksi hirsirakenteinen savusauna.

Rannassa hyväkuntoinen betoniponttoonilaituri, johon rantautuminen helppoa isommallakin veneellä. Kohde sijaitsee suojaisan väylän varrella, jonka syvyys on 1,5 m.

Veneellä matka Porkala Marinan pienvenesatamaan kestää muutamia minuutteja. Satamassa Ravitolapalvelut, polttoaine jakelupiste sekä kauppa.

Yhteydenotot Willy Lundqvist 0500-603636 ja willy.lundqvist@leajakama.fi.Sijanti:
Stora Löfholmen 02480 Kirkkonummi

Kohdenumero:
80358477

Asuntotyyppi:
Mökki tai huvila 

Omistusmuoto:
 

Vapautuminen:
Muu 

Uudiskohde:
Ei

Asuintilojen pinta-ala:
40 m²

Kokonaispinta-ala:
40 m²

Käyttöönottovuosi:
1974 


Velaton myyntihinta:
400 000 €

Myyntihinta:
400 000 €


Energiatodistus:
Kohteella ei energiatodistuslain nojalla tarvitse olla energiatodistusta 


Rakennusmateriaalin kuvaus:
Puu 


Tontin omistus:
Oma 

Tontin pinta-ala:
8750 m²

Rakennusoikeus:
150 m²

Lisätietoja rakennusoikeudesta:
Arvioitava kohde sijaitsee Kirkkonummella Stora Löfholmenissa, joka edelleen kuuluu Kirkkonummen saariston ja rannikkoalueiden osayleiskaavan vaikutusalueeseen. Liitekartan mukaan kohde kuuluu edelleen RA-alueeseen ENSISIJAISESTI LOMA-ASUNTOALUE. Alue varataan ensisijaisesti loma-asumiseen.

Ranta-alueella rakennuspaikalle saa rakentaa yksiasuntoisen enintään kaksikerroksinen lomarakennuksen, jonka kerrosala saa olla enintään 150 k-m2.
Vähintään 5.000 m2:n rakennuspaikalle saa lisäksi rakentaa erillisen enintään kaksikerroksisen ns. sivuloma-asunnon, jonka kerrosala saa olla enintään 50 k-m2 sekä yksikerroksisen saunarakennuksen, jonka kerrosala saa olla enintään 30 k-m2.
Sivuasunto tulee sijoittaa pääasunnon pihapiiriin siten, että käytetään hyödyksi rakennuspaikan tieliittymää, piha-aluetta ja teitä, laituria sekä sauna- ja muita talousrakennuksia. Sivuasuntoon ei saa rakentaa kellarikerrosta eikä kerroksen yhteyteen kellaritiloja.
Rakennuspaikan muiden enintään yksikerroksisten talousrakennusten kerrosala saa olla yhteensä 70 k-m2.
Lomarakennuspaikan talousrakennuskerrosalaan saa sisältyä joko muiden talousrakennustilojen yhteydessä tai erillisenä ns. makuuaittarakennuksena enintään 15 m2 lämpöeristettyä askartelu-, vierashuone- tai vierasmajatilaa.
Huomioitavaa osayleiskaavan määräyksistä. Vaikka Kirkkonummen kunta on osayleiskaavassa maininnut sivuloma-asunnosta on tietoihimme tullut, että Ely-keskus ei ole hyväksynyt sivuloma-asuntojen rakentamista viimeisten vuosien aikana rantakohteissa.

Lisätietoja tontista:
Myynnissä hallinnanjakosopimuksen mukainen alue A. Alue on noin 4925 m2 . Alueella A sijaitsee yksi hirsimökki ja yksi hirsinen savusauna. Rakennus A valmistusvuosi on 1974 ja on kokonaisalaltaan noin 40 neliömetriä. Rannassa hyväkuntoinen betoniponttooni laituri.

Lisätietoja rannasta:
Rannassa oma ponttoonilaituri 

Rannan pituus:
170 

Rannan omistus:
Oma ranta 

Kaavatilanne:
Yleiskaava