Inglaksenrinne 4b, Espoo (Vanttila)

Omakotitalo 140 m²/259.5 m²  | 638 000 €

3h, k, rt, wc, ph, s, kph, khh, vh, 5 x var, at

Käyttöönottovuosi 2009

Komea omakotitalo suositussa Vanttilassa. Ateljee-olohuoneessa sekä keittiössä viisto katto kurkottaa yli neljään metriin, ja korkeat maisemaikkunat päästävät luonnonvalon esteettä sisään. Valoisaa olohuonetta täydentää ruokailutilan erkkeri, johon mahtuu isompikin ruokailuryhmä. Molemmista yläkerran makuuhuoneista on käynti omalle parvekkeelle. Vuonna 2016 remontoidussa kylpyhuoneessa voi nauttia porekylvystä. Kellarikerroksessa on lähes 100 neliötä joustavasti asumista palvelevaa lisätilaa. Kolmessa tilassa on ikkunat ja kahdessa uloskäynti. Yksi tiloista on sisustettu ammattilaistason äänitysstudioksi, yksi kuntosaliksi ja yksi Inaria-kaapistoin ja kuituvalaistuksin ylelliseksi pukeutumishuoneeksi. Kaksi muuta soveltuvat esim. vierasmajoitukseen tai työ- ja harrastetilaksi.

Raksystemsin kuntotarkastus on tehty lokakuussa, ja talo on teknisesti hyvässä kunnossa.

Taloa ympäröivä piha kutsuu sekä viherpeukaloa että rentoutujaa. Sieltä löytyvät puutarhasuunnittelijan toteuttama hollantilaistyylinen koristepuutarha ja hedelmäpuiden komistama hyötypuutarha, todellinen viherpeukalon paratiisi. Reilun kokoisella kaksitasoisella terassialueella voi heittää vapaalle ja nauttia kesästä isolla porukalla. Kokonaan aidatulla pihalla sekä lapset että lemmikit voivat ulkoilla turvallisesti.

Suojaisa sijainti viihtyisän pientaloalueen reunalla, idyllisten pelto- ja metsämaisemien äärellä on viehättävä paikka asumiselle. Koulut, päiväkodit, ruokakaupat ja julkisen liikenteen yhteydet löytyvät parin kilometrin säteeltä ja kattavammat palvelut Espoonlahdesta ja Espoon keskuksesta.Kohdenumero:

Sijanti:
Inglaksenrinne 4b 02780 Espoo

Asuntotyyppi:
Omakotitalo 

Uudiskohde:
Ei

Huoneistoesitelmä:
3h, k, rt, wc, ph, s, kph, khh, vh, 5 x var, at  

Kerros/kerroksia:
1/3 

Asuintilojen pinta-ala:
140 m²

Kokonaispinta-ala:
259.5 m²

Lisätietoja pinta-alasta:
Asuintilat, joihin luettu 2 makuuhuonetta, olohuone, keittiö, ruokailutila, sauna, kylpyhuone, pesuhuone, wc, kodinhoitohuone, eteinen, aula, vaatehuone, yht. 140 m2. Muut tilat, joihin luettu kellarikerroksen tekninen tila ja viisi varastoa, yht. 98,5 m2 sekä autotalli 21 m2. Kaikki tilat yhteensä: 259,5 m2. Pinta-alatiedot ovat rakennuslupakuvasta. Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu, se voi olla enemmän tai vähemmän kuin tässä ilmoitettu. Espoon rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukaan huoneistoala 140 m2, kerrosala 168 m2, kellarin pinta-ala 98 m2 ja kokonaisala 282 m2. Hinta ei ole pinta-alaperusteinen.  

Rakennusvuosi:
2009 

Käyttöönottovuosi:
2009 


Velaton myyntihinta:
638 000 €

Myyntihinta:
638 000 €

Lisätietoa maksuista:
Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla ollut viimeisen vuoden aikana keskimäärin 3140 kWh/kk sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Sähkönkulutukseen on merkittävästi vaikuttanut sähköauton lataus, äänitysstudion ammattikäyttö ja ulkoporealtaan jatkuva lämmitys (toukokuu 2022 asti). Edellisen omistajan vuotuinen käyttö ilman em. laitteita oli n. 30.000 kWh, josta taloussähkön osuus n. 14.000 kWh.
Puhtaanapitokustannus kattaa kaksi jäteastiaa. 


Tilojen kuvaus:
Kellarin viidestä virallisesti varastotiloiksi määritellystä huoneesta kolmessa on ikkunat ja kahdessa uloskäynti. Yksi tiloista on sisustettu ammattilaistason äänitysstudioksi, yksi kumimatolliseksi kuntosaliksi ja yksi Inaria-kaapistoin ja kuituvalaistuksin pukeutumishuoneeksi. Kaksi muuta varastoa soveltuvat hyvin esim. vierasmajoitukseen, työ- tai harrastetilaksi tai muuten asumista palvelevaksi tilaksi.  

Yleiskunto:
Hyvä 

Tehdyt remontit:
2022 Olohuoneen lattia uusittu, avoterassi uusittu, teknisen tilan kotelointi, kellarin sisäkaton tukirimojen lisääminen
2019 Ilmalämpöpumpun asentaminen
2021 Julkisivun puuverhousten maalaus (pl. seinän korkein kohta vesikaton rajassa)
2016 Kylpyhuoneen uusiminen ja saunan eristyksen ja listojen korjaus, kellarin varastotilojen muuttaminen äänitysstudioksi ja vaatehuoneeksi, sisäseinien maalaus, oleskeluterassin rakentaminen, puutarhan ja kasvimaan perustaminen, sähkökäyttöinen ulkoportti, autotallin oven uusiminen
 

Lisätietoa kunnosta:
Raksystemsin kuntotarkastus on tehty 19.10.2022, ja talo on teknisesti hyvässä kunnossa.  

Energiatodistus:
Ei 


Rakennusmateriaalin kuvaus:
Puu ja tiiliverhoilu 

Kattotyyppi:
Pulpettikatto 

Keittiön kuvaus:
Puustellin keittiökaapisto, välitila kaakeloitu, työskentelytasot kiveä. Älykäs Samsung Family Hub Side by Side -jääkaappi-pakastinkaappi, Festivo-viinikaappi, AEG-merkkiset induktioliesi, uuni ja integroitu mikroaaltouuni, Asko-astianpesukone ja Electrolux-liesituuletin. 

Kosteiden tilojen kuvaus:
Saunan pesuhuoneessa 2 suihkua ja poreallas.
Yläkerran kylpyhuoneessa suihku, lasinen suihkuseinä, pesuallas kaappeineen, peilikaappi, wc-istuin, bidee-suihku.
 

Kodinhoitohuoneen kuvaus:
Kodinhoitohuoneessa kaapistot, lämminvesivaraaja, kura-allas, pesukoneliitäntä ja paikka kuivausrummulle. Pyykkikone kuuluu kauppaan. 

WC-tilojen kuvaus:
Wc-istuin, bide-suihku, pesuallas kaappeineen ja peili. 

Säilytystilojen kuvaus:
Kellarissa runsaasti varastotilaa sekä Inaria-kaapistoin sisustettu iso vaatehuone. Toisessa makuuhuoneessa vaatehuone ja toisessa vaatekaappi.  


Tontin omistus:
Oma 

Tontin pinta-ala:
700 m²

Kaavatilanne:
Asemakaava 


Taloyhtiöön tehdyt remontit:
2022 Olohuoneen lattia uusittu, avoterassi uusittu, teknisen tilan kotelointi, kellarin sisäkaton tukirimojen lisääminen
2019 Ilmalämpöpumpun asentaminen
2021 Julkisivun puuverhousten maalaus (pl. seinän korkein kohta vesikaton rajassa)
2016 Kylpyhuoneen uusiminen ja saunan eristyksen ja listojen korjaus, kellarin varastotilojen muuttaminen äänitysstudioksi ja vaatehuoneeksi, sisäseinien maalaus, oleskeluterassin rakentaminen, puutarhan ja kasvimaan perustaminen, sähkökäyttöinen ulkoportti, autotallin oven uusiminen
 


Päiväkoti:
Vanttilan ja Vantinkulman päiväkodit n. 1 km 

Koulut:
Vanttilan koulu (1-9 lk) 

Palvelut:
K-supermarket Lasihytti n. 2 km, Espoon keskus (esim. Kauppakeskus Entresse) n. 5 km, Espoonlahden kattavat palvelut n. 6,5 km.