Fridebergintie 17, Inkoo (Degerby)

Mökki tai huvila 237 m²  | 1 780 000 €

oh+avok+rt+et+aula+mh+2wc+2vh+pesuh+sauna+ullakko/parvi+wc+2h+khh+2var+ viinikellari+teknt+ulkovar

Käyttöönottovuosi 2002

Ainutlaatuinen kiinteistökokonaisuus saaristolaismaisemassa meren rannalla Inkoon Degerby:ssä, vain vajaan 50 km ajomatkan päässä Helsingin Kampin keskustasta. Ympärivuotiseen käyttöön soveltuvat rakennukset ovat kaikki valmistuneet v. 2002 ja tarjoavat mielenrauhaa ja nautintoa luonnon äärellä kaikin mukavuuksin. Päärakennuksen lämmitysmuotona on v. 2021 asennettu edullinen maalämpöjärjestelmä vesikiertoisella lattialämmityksellä ja ilmanvaihdosta huolehtii v. 2020 asennettu koneellinen tulo- ja poistojärjestelmä lämmön talteenotolla LTO. Rantaviivaa on noin 100 m. Tontin koko on 10.050 m2. Kiinteistöön kuuluu päärakennuksen lisäksi vierasmaja parvineen, huvimaja, kolmen auton autokatos varastolla, leikkimökki ja venelaituri. Kruununa toimii varmaankin meren tuntumassa sijaitseva hieno kelohonkahirsistä rakennettu tunnelmallinen ja takallinen rantasauna puukiukaalla, jossa kelpaa viettää yhteistä aikaa. Rannasta ja rakennuksista avautuvat upeat näkymät etelään saaristomerelle. Päärakennuksessa on laadukkaat materiaalit ja näyttävät erkkerit olohuoneessa, keittiössä ja saunassa.
Päärakennuksen sisääntulokerroksessa on korkeakattoinen takallinen olohuone, avokeittiö, master-makuuhuone omalla wc:llä, kaksi vaatehuonetta sekä hieno sauna ja pesuhuone. Ikkunallisessa vinttikerroksessa on runsaasti makuutilaa ja kellarikerroksessa on isot oleskelutilat, wc, kodinhoitohuone, tekninen tila, viinikellari ja ulkovarasto. Hankittavissa on nyt harvinainen kokonaisuus, joka vastaa vaativaakin makua ja tarvetta. Kohde vapautuu tarvittaessa nopeastikin. Ota mielellään yhteyttä ja sovi yksityisesittely. Lisätietoja antaa Mika Schubakoff, LKV puh 0504276631 / mika.schubakoff@leajakama.fiSijanti:
Fridebergintie 17 10160 Inkoo

Kohdenumero:

Asuntotyyppi:
Mökki tai huvila 

Omistusmuoto:
 

Vapautuminen:
 

Uudiskohde:
Ei

Huoneistoesitelmä:
oh+avok+rt+et+aula+mh+2wc+2vh+pesuh+sauna+ullakko/parvi+wc+2h+khh+2var+ viinikellari+teknt+ulkovar 

Kerros/kerroksia:
1/2 

Asuintilojen pinta-ala:
237 m²

Kokonaispinta-ala:
237 m²

Pinta-ala on tarkistusmitattu:

Lisätietoja pinta-alasta:
Päärakennuksen virallinen pinta-ala on 125 k-m2 ja tilavuus 312 m3. Raksystems Insinööritoimisto Oy on 25.05.2022 tehnyt huoneistoalamittauksen ja sen mukaan päärakennuksen kokonaispinta-ala on 237 m2. (Asuinkerros 108 m2 + parvi 17,5 m2 + kellarikerros 111,5 m2), jonka lisäksi parvella on 27,6 m2 alle 160 cm lattiatilaa johtuen harjakatosta.
Sisääntulokerros oh+avok+rt+et+aula+mh+2 wc+2 vaateh+pesuh+ sauna+ ullakko/parvi.
Kellarikerros 2 h+wc+khh+2 var+ tekninent+ulkovar. 

Rakennusvuosi:
2002 

Käyttöönottovuosi:
2002 

Lisätietoja rannasta:
Rannassa venelaituri, jossa uimaportaat. Jonkin verran kaisloja. Rannassa osittain vesijättömaata. 


Velaton myyntihinta:
1 780 000 €

Myyntihinta:
1 780 000 €


Yleiskunto:
Hyvä 

Tehdyt remontit:
Uusi maalämpöpumppu (Thermia Diplomat Optimum) asennettu v. 2021 jossa myös lämmitysveden varaaja.
Uusi Ilmanvaihtojärjestelmä (Econo Ilto) asennettu v. 2020 jolloin on ilmakanavat puhdistettu ja ilmavirtaukset säädetty sekä suodattimet vaihdettu.
Sadevesijärjestelmä on puhdistettu vuosittain viimeksi v. 2022
Julkisivukorjaukset. Kaikkien rakennusten julkisivut maalattiin (paitsi sauna) v. 2020
Lisälämmöneristys. Meriseinä päärakennuksessa lisäeristettiin v. 2020
Märkätilaremontit. Mosaiikkilaattalattiaa korjattiin v. 2022
Muut korjaus- ja huoltotyöt. Ulkoportaat, kaiteet ja aita uusittiin ja maalattiin v.2020
Savuhormin nuohous on tehty kolmen vuoden välein, viimeksi v. 2020 

Lisätietoa kunnosta:
Päätalosta, vierastalosta ja rantasaunasta on Raksystems Insinööritoimisto Oy tehnyt 25.5.2022 RS3 kuntotarkastuksen. Raportit saa välittäjältä pyydettäessä. 

Ilmanvaihto:
Koneellinen 

Energiatodistus:
Kohteella ei energiatodistuslain nojalla tarvitse olla energiatodistusta 

Lisätietoja energiatodistuksesta:
Energiatodistusta ei lain mukaan vaadita vapaa-ajan asunnolle. 


Rakennusmateriaalin kuvaus:
Puu, betoni ja Harkko 

Kattotyyppi:
Harjakatto 

Keittiön kuvaus:
Valoisa keittiö erkkerillä, jossa on useita ikkunoita. Keittiöstä ikkunat länteen ja pohjoiseen. Keittiökaapit vaalean tammen väriset ja työtasot suomalaista graniittia, välitila harmaata laattaa. Keraminen liesi, uuni, astianpesukone ja mikro (kaikki Electrolux), rosteri liesituuletin (Franke), 2 kpl rosteri jääkaappeja (Festivo - hankittu 2008), rosteri pesuallas ja sähköllä toimiva keittöhana (Oras Ventura). Lattia suuren kokoista vaaleaa laattaa. Katossa nk. Tähtitaivas valaistus. 

Kosteiden tilojen kuvaus:
Makuuhuoneessa on oma ensuite wc, jossa pesuallas, hana (Damixa), allaskaappi, peili, wc-istuin (Villeroy & Boch) ja bidet-suihku ja pieni ikkuna. Laattaseinä sekä laattalattia.
Pesuhuoneessa on 2 kiinteää suihkua käsisuihkulla. Pieni ikkuna. Laattaseinä boordilla sekä mosaiikkilaattalattia.
Erillisessä wc:ssä pesuallas, allaskaapisto, peili, wc-istuin.
Kellaritiloissa wc-istuin (Althea), allaskaappi, peili, laattaseinä sekä laattalattia. 

Kodinhoitohuoneen kuvaus:
Kodinhoitohuoneessa kellaritiloissa on kaapisto, pesukone sekä kuivausrumpu (molemmat Bosch) hankittu noin v. 2017. Myyjä ei vastaa koneiden kunnosta. 

Makuuhuoneiden kuvaus:
Sisääntulokerroksessa master-makuuhuone jossa oma WC. Makuuhuoneen ikkunoista avautuu näkymät itään ja pohjoiseen. Vieressä suuri vaatehuone peilikaapistoineen. Tilan voi muuttaa makuuhuoneeksi tarvittaessa. Kellarikerroksessa tila, jota voi käyttää makuuhuoneena. Parvella runsaasti makuutiloja ja ikkunat itään ja etelään. 

Oleskelutilojen kuvaus:
Korkeakattoisessa olohuoneessa on näyttävä takka vuorattu kiiltävällä kauniilla suomalaisella graniitilla sekä kivitiileillä. Olohuoneesta ikkunat avautuvat etelään, länteen ja itään. Kaikissa ikkunoissa sälekaihtimet. 

Saunan kuvaus:
Erkkerinmuotoisessa saunassa on sähkökiuas (Kastor) ja useita ikkunoita etelään, josta avautuu hieno merinäköala. Lasiovi saunaan. Lauteet seetripuuta, jossa lasikulho löylyvettä varten. Katossa nk. tähtitaivas valaistus.
Rantasaunassa puukiuas (Harvia) ja muuripata (Harvia). 

Seinämateriaalien kuvaus:
Kauttaaltaan seinät ovat hirsipaneelia. Kellaritilan suuressa huoneessa seinä rapattu ja stailattu tyylikkäällä kivipaneelilla. Pienempi huone tapetoitu. 

WC-tilojen kuvaus:
Sisääntulokerroksessa 2 WC:tä ja alakerrassa 1 WC. 

Säilytystilojen kuvaus:
Runsaasti säilytystilaa. Kaksi ikkunallista vaatehuonetta. Toisessa laadukkaat mahonkiset vaatekaapistot kahdeksalla peililiukuovella. Kellaritiloissa varasto sekä tilava tekninen huone. Viinikellari. Lisäksi erillinen kylmä lukittava varasto kellarikerroksessa. Autokatoksen yhteydessä lukittava varastohuone.
 


Tontin omistus:
Oma 

Tontin pinta-ala:
10050 m²

Lisätietoja tontista:
Rantaviivaa on noin 100 m. Tontin koko on 10.050 m2. Loivasti etelään merelle viettävä yli hehtaarin kaunis tontti, jolla kasvaa erilaisia jylhiä puita. Hyvin hoidettu suuri nurmipiha, jonne on asennettu runsaasti ulkovaloja ja valonheittimiä hämäriä syysiltoja ja talven pimeyttä silmälläpitäen. Valoja ohjataan päärakennuksen eteisestä sekä myös automaattisesti hämärä/pimeäsensoreilla. Tontilla on arvokasta moninaista vanhaa puustoa.

Kaavatilanne:
Yleiskaava 


Taloyhtiöön tehdyt remontit:
Uusi maalämpöpumppu (Thermia Diplomat Optimum) asennettu v. 2021 jossa myös lämmitysveden varaaja.
Uusi Ilmanvaihtojärjestelmä (Econo Ilto) asennettu v. 2020 jolloin on ilmakanavat puhdistettu ja ilmavirtaukset säädetty sekä suodattimet vaihdettu.
Sadevesijärjestelmä on puhdistettu vuosittain viimeksi v. 2022
Julkisivukorjaukset. Kaikkien rakennusten julkisivut maalattiin (paitsi sauna) v. 2020
Lisälämmöneristys. Meriseinä päärakennuksessa lisäeristettiin v. 2020
Märkätilaremontit. Mosaiikkilaattalattiaa korjattiin v. 2022
Muut korjaus- ja huoltotyöt. Ulkoportaat, kaiteet ja aita uusittiin ja maalattiin v.2020
Savuhormin nuohous on tehty kolmen vuoden välein, viimeksi v. 2020 


Palvelut:
Inkoon monipuoliset palvelut noin 15 km automatkan päässä.

Katso Degerbyn, Inkoon ja Kopparnäsin palvelut katso:
https://inkoo.place2go.fi/koe-inkoo/degerby-kopparnas