Ekebergantie 101, Kirkkonummi (Evitskog)

Omakotitalo 272 m²/298 m²  | 1 498 000 €

7h+k+khh+7wc+s+ph+var.+autokatos

Käyttöönottovuosi 2021

Uniikki rakennuskokonaisuus keskellä suomalaista luontomaisemaa

Koe ainutlaatuinen yhdistelmä huikeita teknisiä ratkaisuja, modernia asumista ja suomalaista luonnonkauneutta Kirkkonummen Evitskogissa. Tämä vuonna 2024 valmistunut, arkkitehti Petri Karvisen juuri tälle paikalle maaston muotoja ja maisemaa kunnioittaen suunnittelema omakotitalo tarjoaa tilaa, valoa ja ylellisyyttä 272 neliömetrin verran, unohtamatta upeita näkymiä ympäröivään, koskemattomaan kallioiseen mäntymetsään. Tämä neljän rakennuksen muodostama kokonaisuus muodostaa keskenään poikkeuksellisen harmonisen kokonaisuuden, jonka rakennukset yhdistyvät toisiinsa isoilla lehtikuusiterasseilla, rajaten sisälleen suojaisan sisäpihan.

Talon sydän on ehdottomasti sen avara olohuone, joka yhdistyy saumattomasti ruokailutilaan ja moderniin keittiöön. Suuret panoraamaikkunat tuovat luonnon osaksi sisustusta ja luovat valoisan ja kutsuvan tunnelman. Täällä voit kokea upean suomalaisen luonnon läheisyyden, seuraten samalla peurojen ja kauriiden liikkeitä. Hifisteille on tässä kohteessa tarjolla tinkimätön äänentoistojärjestelmä.

Viisi makuuhuonetta, joista kaksi sijaitsee päärakennuksessa ja kolme erillisessä Pikku Villassa, tarjoavat jokaiselle perheenjäsenelle oman rauhallisen tilan. Päämakuuhuoneen ainutlaatuinen tunnelma, mustaksi käsitelty katto ja lämpölasiliukuovet tekevät siitä todellisen pakopaikan arjen kiireiltä.

Talon ympärille rakennetut terassit Siperian lehtikuusesta ja erillinen saunarakennus kutsuvat nauttimaan ulkoilmasta ja rentoutumaan. Kolminkertaiset selektiivilasi-ikkunat ovat energiatehokkaita ja helppohoitoisia, sekä omaavat erinomaisen U-arvon. Teknisessä tilassa on valmiina maalämpöpumppuun liitetty lämmönsiirrin mahdollista uima-altaan asentamista varten, mikäli haluat lisätä pihapiiriisi vielä yhden ylellisyyden.

Tämä koti on varustettu huippumodernilla talotekniikalla, kuten ABB Freehome valaistuksen ohjausjärjestelmällä, maalämpöjärjestelmällä, ilmalämpöpumpulla ja Smart ohjainjärjestelmällä, joka tekee asumisesta energiatehokasta ja mukavaa. Lisäksi mm. Yale Doorman Älylukot tekevät arjesta sujuvaa. Musiikkifriikit saavat ison nautinnon myös Dalin Oberon kaiuttimien äänen toistosta. Nyt ollaan nautinnon ytimessä.

Sijainti Kirkkonummen Evitskogissa tarjoaa rauhallisen ympäristön, jossa on silti sujuvat yhteydet lähialueen palveluihin ja Helsingin sykkeeseen. Läheltä löytyvät koulut, päiväkodit ja kaupat sekä mahdollisuudet ulkoiluun ja harrastuksiin, kuten golfkenttä ja uimaranta. Evitskogilaisilla on mahdollisuus lisäksi liittyä paikalliseen metsästysseuraan.

Tämä koti on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat laatua, tilaa ja luonnonläheisyyttä. Täällä koet nautintoja kaikille aisteille. Tartu tilaisuuteen ja tee tästä upeasta Villa Korpikallion rakennuskokonaisuudesta oma kotisi, josta löytyy tilat niin yhdessä oloon, kuin omaan oleiluunkin.Sijanti:
Ekebergantie 101 02550 Kirkkonummi

Kohdenumero:
80359527

Asuntotyyppi:
Omakotitalo 

Omistusmuoto:
 

Vapautuminen:
Muu 

Uudiskohde:
Ei

Huoneistoesitelmä:
7h+k+khh+7wc+s+ph+var.+autokatos 

Kerros/kerroksia:
2/2 

Rakennuksen kuvaus:
Viisi erillistä rakennusta: Villa, Pikku Villa, Saunarakennus, Autokatos/lämminvarasto ja Vaja.

Asuintilojen pinta-ala:
272 m²

Kokonaispinta-ala:
298 m²

Lisätietoja pinta-alasta:
Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi. Hinta ei ole neliöperusteinen. 

Rakennusvuosi:
2024 

Käyttöönottovuosi:
2021 


Velaton myyntihinta:
1 498 000 €

Myyntihinta:
1 498 000 €

Kiinteistövero:
1925 € / vuosi 

Lisätietoa maksuista:
Sähkönsiirto v.2023 ollut 32633,28kWh keskimäärin: 12senttiä / kWh

Tiemaksu pitää sisällään 2-3 autoa ja sisältää talviaikaisen lumenaurauksen. Yksityistien hoitokunta hoitaa tien kunnossapidon erittäin hyvin kesät- talvet. Piha-alue hoidetaan itse. 


Tilojen kuvaus:
Sisääntuloaulan ilmavuus ja valoisuus syntyy isoista kattoikkunoista, ja talvi-iltoina neljään suuntaan avautuva hissilasilla varustettu Ruegg Cubeo Design- takka luo tunnelman. Isot ikkunat ja terassin lasikaiteet tuovat luonnon ihan sisälle asti. Täällä todella koet olevasi osa maisemaa..

Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee lisäksi äänieristetty kotiteatteristudio ja tekninen tila. 

Yleiskunto:
Erinomainen 

Lisätietoa kunnosta:
Talo on sisäänmuuttotarkastettu ja tullaan lopputarkastamaan, kun muutoskuvat on saatu kunnalle hyväksyttäväksi. 

Ilmanvaihto:
Swegon Casa W9 Smart ja W4 XS /2 kpl 

Energiatodistus:
Kyllä 

Energialuokka:
B2018 

Energiatodistuksen voimassaoloaika:
2030-04-21 

Lisätietoja energiatodistuksesta:
Kiinteistön eri rakennuksille on laadittu kullekin omat todistuksensa ja ne on saatavissa välittäjä 


Rakennusmateriaalin kuvaus:
Hirsi, betoni ja valuharkko 

Kattotyyppi:
Harjakatto 

Kattomateriaali:
Huopa 

Keittiön kuvaus:
Olohuoneen toisessa päässä erinomaisesti varusteltu keittiö, josta suora kulku lasiliukuovista terasseille. Tämä on himokokkaajan unelma. Keittiösaarekkeen takana puuhatessaan on helppo jutustella ruokailutilassa istujille, taikka tilan toisessa päässä sohvilla loikoilijoille.
Kaikki mustat keittiökoneet ovat oman alansa huippua ( Miele / Festivo): Induktiokeittotasoon integroitu liesituuletin, integroitu Barista-kahvikone ja täyskorkea viinikaappi ovat arjen luksusta parhaimmillaan.

Kaikista laitteista on erillinen liite välittäjällä. 

Keittiön varusteet:
Jääkaappi, astianpesukone, keittiösaareke, mikroaaltouuni, liesituuletin, erillinen pakastin, erillisuuni ja viinikaappi, barista-kahvikone 

Keittiön lattiamateriaali:
Laatta 

Keittiön seinämateriaali:
Hirsi 

Kosteiden tilojen kuvaus:
Erilliset suihkut (2) ja WC:t (3) villassa. Pikku Villassa kolme erillistä wc:tä erillishuoneiden yhteydessä ja saunarakennuksessa wc ja suihku. 

Kodinhoitohuoneen kuvaus:
Kodinhoitohuoneeseen pääsee kätevästi kolmesta eri suunnasta, joten pyykkihuolto on toimivaa.

Samsung pyykinpesukone ja erillinen kuivausrumpu molemmat v. 2021 

Makuuhuoneiden kuvaus:
Makuuhuoneita on viisi kpl, ja niistä kaksi sijaitsee Villassa ja kolme erillistä Pikku Villassa. Villan makuuhuoneissa on kokolattiamatot. Pikku Villan lattiat ovat laattaa. Päämakuuhuoneessa on huikea tunnelma, jonka luo mustaksi käsitelty katto, pääpuolen musta väliseinäke ja koko seinän levyiset lämpölasiliukuovet, joiden takaa aukeaa koskematon suomalainen kallioinen mäntykangas.
Pikku Villa syntyi tarpeesta antaa jokaiselle oma rauhallinen tila. Nämä kolme erillistä makuuhuonetta, joissa kussakin on oma WC taipuvat moneen käyttöön mm. etätyöpisteeksi, muualla asuvien isovanhempien ja/tai aikuisten lasten omaksi tilaksi tai vaikkapa työtilaksi yrittäjälle. Kaksi huonetta on myös helposti yhdistettävissä yhdeksi isommaksi huoneeksi väliseinän purkamalla. Täällä vain mielikuvitus on rajana.

Kaikki makuuhuoneet on suunniteltu silmälläpitäen viihtyvyyttä ja rauhaa, josta pitävät huolen niin ilmastointi, viilennys, kuin äänieristetyt ovetkin. Estetiikkaa ja loppuun hiottua toiminnallisuutta !

Suunnittelulla on huolehdittu sujuva käynti makuuhuoneista suojaan wc /pesutiloihin. Lisäksi on huomioitu walkin closetein vaativien käyttäjien tarpeet. Enää ei tarvitse kiistellä komerotilasta, kun jokaiselle löytyy oma! 

Oleskelutilojen kuvaus:
Mahtavan kokoinen olohuone jatkuu yhtenäisenä tilana ruokailutilaksi ja lopulta keittiöksi, jota reunustavat huikean isot panoraamaikkunat mäntymetsään. Keskellä tilaa sijaitsee veistosmainen Sveitsiläinen Ruegg Cubeo- tulisija, jonka neljään suuntaan avoin lasiluukku on ehdoton katseenvangitsija.

Olohuoneen kattona on käsintehty akustoiva mäntyrimakatto. 

Olohuoneen lattiamateriaali:
Laatta 

Saunan kuvaus:
Erillinen saunarakennus, joka yhdistyy Pikku Villojen yksiöihin. Saunarakennuksessa iso saunatupa vesipisteellä ja tulisijalla, jossa panoraamaikkunat tuovat mäntymetsän sisälle asti. Saunan ja pesuhuoneen katot ovat tervaleppää. Suihkuhuoneessa myös WC ja käsienpesuallas. Ristomatti Ratian Saunatonttu-kiuas on aina heti valmiina saunojille !

Saunan edessä on tilaa loikoiluun löylyjen välissä ja vaativa asuja laajentanee terassia saunan ulkopuolellekin, jonne saa esim. paljun tai uima-altaan. Teknisessä tilassa on jo valmiina maalämpöön kytketty lämmönsiirrinlaitteisto uima-altaan veden lämmittämiseen. 

Kiuas:
Heti valmis -sähkökiuas ja Saunatonttu 

Kattomateriaalin kuvaus:
Villan käsintehdyt mäntyrimakatot ( olohuone, keittiö ja eteinen) ovat akustoivia. Ne ovat -samoin kuin kaikki seinäpinnatkin käsitelty Tremax- estoaineella, jolloin ne eivät kellastu ja muuta väritystään, vaan säilyttävät vaalean pintansa. Kaikissa muissa Villan tiloissa on mustat paneelikatot.

Sisääntuloaulan kattoikkuna on upea valontuoja ja sen 5 eristyslasielementtiä ovat varustettu 3K auringonsuoja selektiivilasilla, jossa on itsepesevä ulkopinta. 

Säilytystilojen kuvaus:
Villan makuuhuoneissa on molemmissa omat pukeutumishuoneensa ja lisäksi erillinen tila vaikkapa harrastusvaatteille. Lisäksi alakerran kotiteatteristudiolla on iso tila varattu kausivaatteille.  


Tontin omistus:
Oma 

Tontin pinta-ala:
10700 m²

Lisätietoja tontista:
Korkea kallioinen mäntyrinnetontti

Pihan kuvaus:
Helppohoitoinen piha: sisäpihalla kivipiha, ympärillä luonnonvarainen mäntymetsä ja kalliota. 

Rannan omistus:
Rantaoikeus 

Kaavatilanne:
Yleiskaava 

Vesi ja jätevesi:
porakaivo 65m 

Viemäröinti:
umpisäiliöt 


Liikenneyhteydet:
Sujuvat yhteydet omalla autolla 

Lisätietoja liikenneyhteyksistä:
Kirkkonummen juna-asema 17 min. (14 km)
Kauklahden juna-asema 19 min. (18 km)
Veikkolan bussiyhteydet 15 min. (14 km)
Kivenlahden metroasema 26min. (22 km)
Bussiyhteys (908) lähipysäkiltä arkipäivisin Kirkkonummelle ja Veikkolaan 

Päiväkoti:
Suomenkielinen päiväkoti:
Kolsarin päiväkoti 18 min. (15 km)
Ravalssin päiväkoti 16 min. ( 13 km)
Jokirinteen päiväkoti 16 min. (13 km)
Laajakallion päiväkoti 19 min. (15 km)
Pappilanmäen päiväkoti 16 min. (12 km)
Sepänkannaksen päiväkoti 22 min. (18 km)
Koskentorin päiväkoti 16 min. (15 km)
Veikkolan päiväkoti 16 min. (14 km)
Norrlandia 14 km

Ruotsinkielinen päiväkoti:
Sjökulla Daghem 12 min. (9,8 km)
 

Koulut:
Suomenkieliset Kirkkonummella:
Jokirinteen koulu (ala- ja yläkoulu) 17 min. (13 km)
Heikkilän koulu (alakoulu) 18 min. (15 km)
Laajakallion koulu (alakoulu) 19 min. (16 km)
Veikkolan koulu 17min. (15 km)
Porkkalan lukio 16 min. ( 13km)

Ruotsinkieliset koulut Kirkkonummella:
Sjökulla skola (alakoulu) 12 min. ( 9,8 km)
Winellska skolan (ala- ja yläkoulu) 17min. (13 km)
Kyrkslätt Gymnasium (lukio) 16 min. (13 km) 

Palvelut:
Kirkkonummen palvelut 16 min. (13 km) mm. Citymarket, Prisma, Lidl, muita kauppoja, kampaamoita, kauneushoitoloita, apteekit, Alko, ravintoloita, uusi pääkirjasto Fyyri, uusi hyvinvointikeskus, uimahalli, kuntosaleja.

M Lapinkylän kyläkauppa ja Leipomo-kahvila 8 min. (7,5 km)

Veikkolan palvelut 16 min. ( 14 km): S-market, K-Supermarket, ravintoloita, Apteekki, kampaaja, punttisali, bensa-asema, hammaslääkäri ja terveyskeskus.
Siuntion keskustan palvelut 16 km: Kioski, S-market, ravintoloita, uimahalli, kylpylä, kirjasto, apteekki, hotelli