jakama_ylapalkki_kuva_logo_lowres.jpg

TAPIONTORI 3 C, 02100 ESPOO 09-8676 555 INFO@LEAJAKAMA.FI

Strömsö Villat , Raasepori (Strömsön saari)

mökki tai huvila 200.0 m2  | 1.690.000 €

Päätalo+vierastalo+saunarakennus

Käyttöönottovuosi 2009

Villa Meri ja Mänty. Upea vuonna 2009 valmistunut korkeatasoinen ja edustava huvilakokonaisuus Villa Meri ja Mänty sijaitsee Strömsön saarella Tammisaaren saaristossa (59, 55, 57 N ja 23,46,30 E) suurella 8400 m2 mäntykanervikko tontilla. Päärakennuksen pinta-ala on 140 m2, sauna 30 m2 ja vierastalo 30 m2 eli tilat yhteensä 200 m2. Sisustukseen on käytetty vain parhaita materiaaleja. Pää- ja vierastalon runko on toteutettu ns. Timber-frame tekniikalla ja kaikki kantavat puurakenteet on näkyvissä. Päärakennuksen lattiamateriaalina vaihtelee italialainen graniitti, tropic brown ja vaalea vaahtera parketti. Olohuoneen katon korkeus on yli 4 metriä. Sisäseiniä peittää kirkaslakattu koivupuinen sisustuselementti ja tumma verhoilukivi. Päärakennuksen lähes 11 m pitkässä olohuoneessa on suuret näköalaikkunat, joista avautuu 180 asteen henkeä salpaava laajakulmamaisema etelään kauniille Suomenlahdelle. Villa Meri ja Mänty on sijoitettu maastoon siten, että se on mereltä päin puuston suojaama ja samalla kuitenkin taloilta näkyy meri avarasti. Omaa luonnonkaunista etelään avautuvaa hiekkaranta on noin 80 m. Tontilta on näkymät Långholmenin selälle, jossa noin 400 metrin päässä kulkee Helsinki-Hangon sisäväylä. Rannassa on pitkä laituri, johon pääsee suurellakin veneellä.
Nyt on oikea aika suunnitella vapaa-ajan asunnon hankintaa ensi kesälle. Vapautuu sopimuksen mukaan nopeastikin. Tiedustelut Eero Jakama 0400-303031.

Tiedot

Kohdenumero:
9970009
Sijanti:
Strömsö Villat 10600 Raasepori
Asuntotyyppi:
mökki tai huvila 
Uudiskohde:
Ei
Huoneistoesitelmä:
Päätalo+vierastalo+saunarakennus 
Kerros/kerroksia:
1/1 
Asuintilojen pinta-ala:
200.0 m2
Kokonaispinta-ala:
200.0 m2
Lisätietoja pinta-alasta:
Päärakennuksen asuinpinta-ala on 140m2. Päärakennuksessa on olohuone, kolme makuuhuonetta, avokeittiö, pesutilat ja sauna.Vierasmaja (30m2) sijaitsee päärakennuksen välittömässä yhteydessä ja rakennukset yhdistää puupatiot. Vierasmajassa on yksi avara makuuhuone ja pesutilat. Sauna (30m2) sijaitsee noin 20m hiekkarannasta. Löylyhuoneen koko on 20 m2. Seinät on tummaa kuusipaneelia. Kiuas on puulämmitteinen 
Rakennusvuosi:
2009 
Käyttöönottovuosi:
2009 
Ranta:
oma ranta
Lisätietoja rannasta:
Koko rantaviiva on tasaista vaaleaa hiekkarantaa. Suomenlahden rannikolla tällainen beach-hiekkaranta on harvinaisuus. Jykevä laituri, johon pääsee isollakin veneellä.  
Hinta ja kustannukset
Velaton myyntihinta:
1.690.000 €
Myyntihinta:
1.690.000 €
Kiinteistövero:
1.200,00 € / vuosi
Sähkölämmitys:
Kyllä 
Asunnon lisätiedot
Tilojen kuvaus:
Vierasmaja (30m2) sijaitsee päärakennuksen välittömässä yhteydessä ja rakennukset yhdistää puupatiot. Vierasmajassa on yksi avara makuuhuone ja pesutilat.
Vierasmajan näkymät avautuvat merelle ja uima-altaalle. Huippuunsa viety sisutuslaatu jatkuu vierasmajassa. Lattiat ovat Kanadan punavaahteraa, pesutilat samaa italialaista graniittia kuin päärakennuksessa. Sisäseinien verhoilu on kirkaslakattua koivupuista sisustuspaneelia. Rakennus on toteutettu samalla Timber-frame tekniikalla kuin päärakennus.
 
Kuntotarkastus tehty:
Ei
Yleiskunto:
hyvä 
Lisätietoa kunnosta:
Uutta vastaava kunto 
Lämmitysjärjestelmän kuvaus:
Sähkö ja 2 ilmalämppöpumppua 
Vesihuolto:
vesiosuuskunta
Viemäri:
vesiosuuskunta
Sähköliittymä siirtyy:
Kyllä
Asunnon tilat ja materiaalit
Rakennusmateriaali:
puu
Kattotyyppi:
Harja 
Kate:
Huopa 
Keittiön kuvaus:
Keittiössä on moderni tekniikka, johon kuuluu mm. sähköliesi, uuni, kaksi jääkaappia ja astianpesukone.  
Kosteiden tilojen kuvaus:
Märkätilojen varustukseen kuuluu pesukone. Päärakennuksen pesutilat ovat yhdistelmä italialaista graniittia ja marmoria.  
Makuuhuoneiden kuvaus:
Päätalossa on 3 mh ja lisäksi vierasmaja jossa 1 mh. 
Oleskelutilojen kuvaus:
Päärakennuksessa on olohuone, kolme makuuhuonetta, avokeittiö, pesutilat ja sauna.
Sisutukseen on käytetty vain parhaita materiaaleja. Rakennuksen runko on toteutettu ns. Timber-frame tekniikalla ja kaikki kantavat puurakenteet on näkyvissä. Päärakennuksen lattiamateriaalina vaihtelee italialainen graniitti, tropic brown ja vaalea vaahtera parketti. Olohuoneen katon korkeus on yli 4 metriä. Sisäseiniä peittää kirkaslakattu koivupuinen sisustuselementti ja tumma verhoilukivi. Päärakennuksen lähes 11 m pitkässä olohuoneessa on suuret näköalaikkunat ja 180 asteen henkeä salpaava laajakulmamaisema avautuu etelään kauneimmalle Suomenlahdelle. Villa Meri ja Mänty on sijoitettu siten maastoon, että se on mereltä päin puuston suojaama ja samalla kuitenkin asukkaat näkevät avarasti merelle.
 
Saunan kuvaus:
Sauna (30m2) sijaitsee noin 20m hiekkarannasta. Löylyhuoneen koko on 20 m2. Seinät on tummaa kuusipaneelia. Kiuas on puulämmitteinen. 
Tontti
Tontin omistus:
oma 
Tontin pinta-ala:
8400.0 m2
Palvelut ja liikenneyhteydet
Liikenneyhteydet:
Helsinkiin veneellä noin 55 km, autolla Mövikeniin noin 73 km. Vene- ja autopaikkamahdollisuus Barölandetin Mövikenissä noin 4 km päässä saaresta.  
Palvelut:
Kauppa Barösundissa