Munkkiranta 7, Espoo (Munkkiranta)

erillistalo 150.0/161.0 m2  | 1.220.000 €

4-5h+k+s+khh+varasto+autokatos

Käyttöönottovuosi 2021

Harvinaisia meren rannalla sijaitsevia rakennuspaikkoja Soukansalmen Munkkirannassa, Suvisaariston läheisyydessä. 

Etelään avautuva rantatontti kauniissa saaristomaisemassa, kattavien palveluiden tuntumassa tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden omatoimiselle rakentamiselle.
Voit aloittaa rakentamisen omalla hallinta-alueellasi mahdollisimman helpolla tavalla: Maanrakennus- ja infratyöt ovat jo valmiina jokaisen rakennuspaikan osalta. Asunto- osakeyhtiön omistamalle suurelle rantatontille on saatu rakennusluvat arkkitehti Seppo Mäntylän suunnittelemille Honkatalojen ekologisille, tyylikkään moderneille hirsitaloille. Saat käyttöösi valmiit suunnitelmat veloituksetta. Voit halutessasi teetättää niihin muutoksia tai jopa tehdä omat talosuunnitelmat.

Asunto Oy Espoon Munkkirannan Villat -nimisen yhtiön omistama rantatontti on pinta-alaltaan 7405 m2. Yhtiö omistaa edessä olevasta 17216 m2 suuruisesta vesialueesta kolmasosan. Tontin omaa rantaviivaa on noin 70 metriä. Ranta säilyy omana, sillä tämän alueen asemakaavassa ei ole yleisiä rantaraitteja.
Tontti on jaettu kuuteen hallinta-alueeseen. Ostaja saa omistukseensa hallinta-alueeseen ja rakentamiseen oikeuttavat osakkeet. Lisäksi ostaja maksaa osuuden alueen infran rakentamisen kustannuksista. Tonttiosakkeen ostaja päättää itse millaisen talon ostamalleen hallinta-alueelleen rakennuttaa. Kukin osakas vastaa talostaan ja piha-alueestaan kuin omakotitalossa asuisi.

Tässä ilmoituksessa kuvatut talot (E ja F) ovat 2-kerroksisia 150 m2:n hirsitaloja. Ne sijoittuvat tontin yläosaan, ja niiden yläkerrassa on suuri terassiparveke merinäkymin. Rantariviin sijoittuvat kolme 180 m2:n taloa ovat yksitasoisia.

Ilmoituksen hinta (F-talo: 1.220.000 €) on arvio kokonaiskustannuksista, joka koostuu kiinteistä tonttiosakkeen (480.443 €) ja infran (75.956 €) hinnoista sekä rakennuskustannusarviosta, joka perustuu Honkatalojen talotoimitus- ja rakennusliike Karama Oy:n avaimet käteen -urakkatarjouslaskelmiin (yht. 663.601 €). Laskelmat eivät ole sitovia, niiden tarkoitus on palvella ostajan omaa suunnittelutyötä. Pyydä muiden vapaana olevien talojen hinnoittelut välittäjältä.

Tervetuloa tutustumaan paikan päälle ja valitsemaan vielä jäljellä olevista vaihtoehdoista sinulle paras!


Kohdenumero:
9903658
Sijanti:
Munkkiranta 7 02360 Espoo
Asuntotyyppi:
erillistalo 
Uudiskohde:
Kyllä
Huoneistoesitelmä:
4-5h+k+s+khh+varasto+autokatos 
Huoneistoon kuuluu autopaikka:
autokatospaikka
Kerros/kerroksia:
2/2 
Asuintilojen pinta-ala:
150.0 m2
Muut tilat:
11.0 m2
Kokonaispinta-ala:
161.0 m2
Sauna:
oma sauna
Rakennusvuosi:
2020 - 2021 
Käyttöönottovuosi:
2021 
Ranta:
oma ranta
Velaton myyntihinta:
1.220.000 €
Myyntihinta:
1.220.000 €
Lisätietoa maksuista:
Jokainen osakesarja (6) vastaa oman rakennuksensa ja piha-alueensa rakentamisesta ja ylläpitokustannuksista. Yhteiset kustannukset (yhteinen tie valaistuksineen, kiinteistövakuutus, kiinteistövero, roskat, jätevesipumppaamo yms.) maksetaan asuinpinta-alojen mukaisessa suhteessa. Laiturin kustannuksista osakkaat sopivat keskenään. Omat vesi- ja sähkömittarit.  
Takkatiedot:
takkavaraus
Näkymät huoneistosta:
Kaikkiin suuntiin. Merinäköala etelään. Terassi merelle etelään ja länteen.  
Yleiskunto:
ei luokiteltu 
Lämmitysjärjestelmä:
maalämpö
Kiinteistönhoidosta vastaa:
asukkaat 
Rakennusmateriaali:
hirsi
Kattotyyppi:
Loiva pulpetti 
Kate:
Bitumikermi.  
Keittiön kuvaus:
Runsaasti säilytystilaa, valkoiset Puustellin kaapistot. Työtasot kiveä. Kodinkoneet: Uuni (Miele), induktio-liesi (Miele), apk (Miele), mikroaaltouuni, liesituuletin (Lapetek, Jona 90), jääkaappi (Miele), pakastin (Miele). Lattia parkettia. Koneet pääosin integroitu kalusteisiin. 
Kosteiden tilojen kuvaus:
Kaikki kosteat tilat kaakeloitu. Lattialämpö. Saunaosasto, jossa peseytymistila ja löylyhuone. Pesutilassa (A,B,C) ammevaraus. Pinnat on laattaa (Laattapiste). Kph-tiloissa Puustellin kalusteet. Saunoissa sähkökiuas ja pinnat lämpökäsiteltyä lepää ja lauteet haapaa. 
Säilytystilojen kuvaus:
Komeroita, varastoja, autokatos. Ulkovarasto. 
Tontin omistus:
oma 
Tontin pinta-ala:
701.0 m2
Taloyhtiön nimi:
Asunto Oy Espoon Munkkirannan Villat 
Liikenneyhteydet:
Hyvät. Bussipysäkki 100 m. Tulevaisuudessa metro noin 1,5 km päässä. 
Päiväkoti:
Suomenkieliset päiväkodit 2 km, ruotsinkielinen leikkikoulu 1,1 km, ruotsinkielinen kielikylpypäiväkoti 2,5 km, englanninkielinen leikkikoulu 6,3 km.  
Koulut:
Suomenkielinen ala-aste 2 km, yläaste 2,9 km, ruotsinkielinen koulu 3,2 km. 
Palvelut:
Alepa Soukka 1,7 km, Suvisaariston Saaristokauppa 1,7 km, Pikkulaiva kauppakeskus 3,9 km, kauppakeskus Iso-Omena 7,5 km, kirjasto 1,7 km.