jakama_ylapalkki_kuva_logo_lowres.jpg

TAPIONTORI 3 C, 02100 ESPOO 09-8676 555 INFO@LEAJAKAMA.FI

Kätkökuja 1 C , Espoo (Saunalahti)

omakotitalo 133.0 m2  | 640.000 €

Oh+k+rt+4mh+s-os+kph+wc+2vh+2parveke+terassi+autokatos

Käyttöönottovuosi 

HUOMIO! KUN TEET OSTOPÄÄTÖKSEN ELOKUUN AIKANA SAAT KAIKKI KODINKONEET MIELE-MERKKISINÄ. Muuta jo jouluksi moderniin ja korkealaatuiseen design kivitaloon, joka valmistuu merelliseen ja luonnonläheiseen Saunalahteen. Rakentaminen on täydessä vauhdissa ja talo C valmistuu ajallaan.

Tälle tontille jo valmistuneen omakotitalon (Talo A) lisäksi valmistuu vuoden lopussa kolme uutta omakotitaloa (B ja D ovat jo myytyjä), joista C talo on yhä ostettavissa eli viimeistä asuntoa viedään. Toimi nyt nopeasti niin pääset muuttamaan uuteen kotiisi jo jouluksi!

Tyylikkäät ja energiatehokkaat arkkitehtonisesti upean kokonaisuuden muodostavat neljä omakotitaloa tulevat sijaitsemaan lähellä puistoalueita. Oleskelutilat ovat yläkerrassa ja lattiaan asti ulottuvista ikkunoista tulvii runsaasti luonnon valoa. Näkymäksi maalautuu rentouttava luontomaisema, josta voit nauttia vaikkapa lasikatollisella ja lasikaiteisella talon levyisellä parvekkeella. Alakerrassa rentoudut pehmeissä löylyissä. Huolella valitut materiaalit muodostavat yhtenäisen, linjakkaan ja laadukkaan kokonaisuuden.
HUOMIO! : Vielä voit vaikuttaa sisustusmateriaaleihin ja tehdä asunnosta täysin yksilöllisen. Ulkovaraston toteuttaminen myös onnistuu.

Talot ovat Saunalahden palveluiden lähellä, mm. koulu on kävelymatkan päässä. Rantaraitille ja uimarannalle kävelee muutamassa minuutissa. Talvisin hiihtoladut alkavat aivan kulman takaa. Osa kohteen valokuvista on tontilla jo sijaitsevasta saman valmistajan tilavammasta talosta (Talo A). Näistä kuvista aistii asumisen upeaa tunnelmaa. Nämä vankat kivitalot kestävät aikaa ja taloissa käytetty kotimainen EPS-harkko on turvallinen, energiatehokas ja ekologinen. Energiatehokkuutta lisää lämmitysmuotona käytetty ilmavesilämpöpumppu. Nämä yhdessä huolehtivat, että asumiskustannukset pysyvät todella edullisina. Talojen energialuokka on A.
Talot rakentaa tunnettu ja luotettava HEVI kivitalot. Valmistuvat talot ovat modernia rakentamista parhaimmillaan!

Myytävänä oleva Talo C:n asuinpinta-alaltaan 133 m2 ja velaton hinta on 640.000 €. Hinta muodostuu oman tontin (määräosan-hallinnanjakosopimuksen perusteella) osuudesta 190.000 € ja avaimet käteen talotoimituksen ja urakkasopimuksen osuudesta 450.000 € eli yhteensä 640.000 €. Vain tontin osuudesta maksetaan varainsiirtovero 4% ja asuinrakennuksesta vaiheittain maksuerin sen valmistumisen etenemisen mukaisesti avaimet käteen periaatteella. Myös realistisia tarjouksia kuunnellaan.
Yhteydenotot, tiedustelut ja esittelyt: Mika Schubakoff p. 050 427 6631, mika.schubakoff@leajakama.fi

Tiedot

Kohdenumero:
9892235
Sijanti:
Kätkökuja 1 C 02780 Espoo
Asuntotyyppi:
omakotitalo 
Uudiskohde:
Kyllä
Huoneistoesitelmä:
Oh+k+rt+4mh+s-os+kph+wc+2vh+2parveke+terassi+autokatos 
Kerros/kerroksia:
1-2/2 
Asuintilojen pinta-ala:
133.0 m2
Muut tilat:
20.0 m2
Kokonaispinta-ala:
153.0 m2
Lisätietoja pinta-alasta:
Asuinpinta-ala 133 m2, kerrosala 149 m2 ja kokonaispinta-ala 156 m2.  
Sauna:
oma sauna
Rakennusvuosi:
2018 
Hinta ja kustannukset
Velaton myyntihinta:
640.000 €
Myyntihinta:
640.000 €
Asunnon lisätiedot
Yleiskunto:
uusi 
Lämmitysjärjestelmän kuvaus:
Vesikiertoinen lattialämmitys. Ilmavesilämpöpumppu Nibe F2040 tai vastaava. 
Energiatodistus:
Kyllä 
Energialuokka:
Asunnon tilat ja materiaalit
Rakennusmateriaali:
kivi, betoni
Rakennusmateriaalin kuvaus:
Kivibetonitalo. Perustukset maanvarainen betoniantura. Alapohja maanvarainen betonilaatta. Ulkoseinät EPS-harkko. Kattorakenteet EPS-yläpohja ja -välipohja.  
Kattotyyppi:
Pulpettikatto 
Kate:
Ruukki Classic konesaumattu pelti. 
Keittiön kuvaus:
A la Carte -keittiöiden valkoinen korkeakiiltoinen kaapisto Festa ja laminaattityötaso Festa. Musta Combo Komposiittiallas. AEG:n kodinkoneet: Induktioliesi, SteamBake-höyryuuni, integroitava astianpesukone, jääkaappi, kaappipakastin ja upotettava liesituuletin.
 
Kosteiden tilojen kuvaus:
Pesuhuone kokonaan laatoitettu. Kaksi Oraksen suihkua. Kylpyhuone kokonaan laatoitettu. A la Carte -keittiöiden valkoinen Neve-kaapisto ja -taso. Peili ja valaisin. Aldina-allas ja Oraksen hana. Ido 7 - wc-istuin, bidee-suihku. Suihkuseinä ja Oraksen suihku. 
Kodinhoitohuoneen kuvaus:
Kodinhoitohuoneessa pk-liitäntä, vesipiste, ComboL P40-50 -allas, Neve-kaapisto ja taso. AEG:n pyykinpesukone ja kuivausrumpu. 
Makuuhuoneiden lukumäärä:
Makuuhuoneen lattiamateriaali:
parketti
Makuuhuoneen seinämateriaali:
maalattu
Olohuoneen lattiamateriaali:
parketti
Olohuoneen seinämateriaali:
maalattu
Saunan kuvaus:
Saunassa lasiovi, Iki-kiuas ja musta Cello-kuusipanelointi.  
WC-tilojen kukumäärä:
WC-tilojen kuvaus:
A la Carte -keittiöiden valkoinen Neve-kaapisto ja -taso. Aldina-allas ja Oraksen hana ja Ido 7 - wc-istuin. Led tai halogeeni valaisin. 
Säilytystilojen kuvaus:
Kaappitilaa ja vaatehuone.  
Tontti
Tontin omistus:
oma 
Tontin pinta-ala:
631.0 m2
Kaavatilanne:
Asemakaava. AO, erillispientalojen korttelialue, II, e=0.20+15%. Kaavaan merkityn rakennusoikeuden lisäksi saa rakentaa asukkaiden varasto-, viherhuone tai alutotallitilaa enintään 15% kerrosalasta. Espoon kaupunki (09) 816 25 000.  
Palvelut ja liikenneyhteydet
Liikenneyhteydet:
Kivenlahden tuleva metroasema n. 3,5 km. 
Päiväkoti:
Useita päiväkoteja lähialueella. 
Koulut:
Saunalahden koulu lähellä.