jakama_ylapalkki_kuva_logo_lowres.jpg

TAPIONTORI 3 C, 02100 ESPOO 09-8676 555 INFO@LEAJAKAMA.FI

Makasiinitie 34-36 B-määräosa, Espoo (Saunaniemi)

omakotitalo 238.0 m2  | 1.580.000 €

5h+k+ takkah+saunaos+khh+vh+rantasauna+uvv+var

Käyttöönottovuosi 

Saunaniemen Keidas omalla merenrantatontilla. Skandinaavisen selkeälinjaiset uudet kivitalot upealle paikalle Saunaniemen rantaan, Saunalahden läntiseen niemekkeeseen. Kauniille etelään avautuvalle merenrantatontille rakennetaan neljä arkkitehti Pet Michaelin suunnittelemaa modernia ja ekologista ateljee-omakotitaloa. Urakoitsijana Kivitalot A. Uotila Oy.
Asuinrakennuksen pinta-ala on 222 m2. Jokaisella taloista on lisäksi oma viihtyisä rantasauna 16 m2, ulkovarastotiloja 11 m2 ja kahden auton katos 34 m2. Ilmoituksessa annetut pinta-alat ovat alustavia tietoja, jotka tarkennetaan ostajalle ennen kaupantekoa. Tontin pinta-ala on 4294 m2 ja se on jaettu neljään itsenäiseen määräosaan, joiden hallinnasta on sovittu hallinnanjakosopimuksella. Kunkin määräosan omistaja vastaa omasta hallinta-alueestaan ja oman talonsa rakennuttamisesta sekä hoidosta.
Talot ovat kivirakenteisia ja lämmitysmuotona on ekologinen maalämpö vesikiertoisena lattialämmityksenä. Taloja viilennetään maaviileällä. Ranta ruopataan ja sinne rakennetaan yhteinen iso venelaituri. Jokaisella määräosista on oma ranta. Tielle päin tulee vallikivimuuri ja yhteinen sähköportti. Rakennuslupahakemus on jätetty sisään 2/2019, rakentaminen alkaa 5/2019. Talot valmistuvat maaliskuussa 2020.
Kellarin sisäväliseinät ovat harkkoa, ja 1. ja 2.kerrokset gyproc-rakenteisia. Välipohjat ovat ontelolaattaa. Pulpettivesikatto on puurakenteinen ja siinä on bitumikermikate. Rantasaunarakennuksessa viherkatto.
Talojen varustelutaso on korkea: ateljee-olohuoneen korkeus 5,7 metriä, todella näyttävä master-bedroom, jonka yhteydessä iso ”walk in closet” -vaatehuone ja kylpyhuone, premium-tason Poggenpohl keittiökalusteet integroiduin Miele -kodinkonein, päätalossa kaksi takkaa ja saunarakennuksessa yksi, ulkoterassit Siperian lehtikuusta, kaksi parveketta sekä lasitettu katettu terassiparveke. Ostajalla on mahdollisuus vaikuttaa materiaalivalintoihin.
Kaikki rakennukset A, B, C ja D sijaitsevat omilla hallinta-alueillaan, jotka on määritelty hallinnanjakosopimuksessa. A-määräosan pinta-ala on n. 887 m2, B n. 728 m2, C n. 728 m2 ja D n. 1679 m2. Yhteiseen käyttöön jää tontin ajotie sekä venelaituri. Kulkuyhteys yhteiselle laiturille on ranta-alueen kautta.
Rantaan tulee iso kelluva betonilaituri ja sen tulevasta hoidosta vastataan tasaosuuksin.
Tontin kokonaisrantaviiva on noin 55 metriä. Ranta säilyy omana sillä tämän alueen asemakaavassa ei ole yleisiä rantaraitteja.
Kullekin asunnolle on olemassa avaimet-käteen urakkasopimustarjous perustuen yksityiskohtaiseen rakennustapaselostukseen ja tähän perustuvan urakkasopimuksen hinta on kiinteä. Ostajalla on mahdollisuus saada tarjoukseen muutoksia neuvottelemalla siitä rakentajan kanssa. Näiden neuvottelujen ja muutossopimusten jälkeen voidaan kauppa tehdä ja samalla allekirjoitetaan urakkasopimus.
Esittelyt ja esitepyynnöt Tove Larsson 040-7770305 tove.larsson@leajakama.fi

Tiedot

Kohdenumero:
9859339
Sijanti:
Makasiinitie 34-36 B-määräosa 02780 Espoo
Asuntotyyppi:
omakotitalo 
Uudiskohde:
Kyllä
Huoneistoesitelmä:
5h+k+ takkah+saunaos+khh+vh+rantasauna+uvv+var 
Kerros/kerroksia:
3/3 
Asuintilojen pinta-ala:
238.0 m2
Muut tilat:
11.0 m2
Kokonaispinta-ala:
249.0 m2
Lisätietoja pinta-alasta:
Kaikki lämmitettävä pinta-ala kellaritilat ja rantasauna mukaan lukien on 238 m2 ja lisäksi uvv 6 m2 ja varasto 5 m2. Autokatos 34 m2. Talokohtainen käytetty kerrosala on 161 kem2 (seinä 250mm)+16 kem2 (varastotilat) ja lisäksi on asuintalon kellaritilat 96 m2 (brutto)+rantasauna 20 m2 (brutto) eli bruttopinta-ala yhteensä 293 m2.  
Sauna:
oma sauna
Rakennusvuosi:
2019 - 2020 
Ranta:
oma ranta
Lisätietoja rannasta:
Rantaan tulee iso kelluva betonilaituri ja sen tulevasta hoidosta vastataan tasaosuuksin. Tontin kokonaisrantaviiva on noin 55 metriä.  
Hinta ja kustannukset
Velaton myyntihinta:
1.580.000 €
Myyntihinta:
1.580.000 €
Lisätietoa maksuista:
Kukin määräosa vastaa oman talonsa ja alueensa hoidosta ja kustannuksista hallinnanjakoisopimuksen mukaisesti. Yhteisiä kustannuksia ovat yhteisen kulkutien hoito, laiturin hoito sekä jätemaksu. Kullakin talolla on oma maalämpöpumppu. Sähkö ja vesi maksetaan kulutuksen mukaan. 
Asunnon lisätiedot
Takkatiedot:
takka
Kuntotarkastus tehty:
Ei
Yleiskunto:
uusi 
Lämmitysjärjestelmän kuvaus:
Maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys. Viilennys maaviileällä (kattoon upotettu puhallinkonvektori). 
Energiatodistus:
Kyllä 
Energialuokka:
A2018 
Lisätietoja energiatodistuksesta:
Energiatehokkuusluokka A 2018 eli paras. 
Vesihuolto:
kunnan
Viemäri:
kunnan
Sähköliittymä siirtyy:
Kyllä
Muuta merkittävää tietoa:
Kokonaishinta 1.580.000 euroa (tontin määräosan hinta 500.000 euroa + urakkasopimushinta 1.080.000 euroa).

Tämä esite ja kohteen piirustukset on laadittu ennakkotietojen antamiseksi asuntojen markkinoinnista annetun asetuksen mukaisesti. Tämä selostus ja hankkeen rakennuspiirustukset ovat alustavia ja niitä tarkennetaan suunnittelun edetessä, jolloin jotkin piirustuksissa esitetyt ratkaisut voivat muuttua. Esitteen kuvat ovat havainnekuvia, jotka antavat yleiskuvan tulevista rakennuksista ja niiden sijoittelusta. Niiden yksityiskohdat saattavat poiketa lopullisista ratkaisuista.
Lopulliset suunnitelmat käydään läpi ennen kaupantekoa.
 
Asunnon tilat ja materiaalit
Rakennusmateriaali:
kivi
Rakennusmateriaalin kuvaus:
Ulkoseinät muurataan Lakan Eko-grafit -harkosta. Seinän vahvuus on 380 mm, josta uretaanieristettä on 160mm. Ulkoseinän pinnoitteena pääosin rappaus ja osittain ilmettä luomassa vaakalaudoitusverhoilu. Sisäväliseinät ovat harkkoa (kellarikerros) tai gyproc-rakenteisia (1. ja 2. kerros).  
Kattotyyppi:
Pulpettikatto 
Kate:
Vesikatteena on bitumikermi.  
Keittiön kuvaus:
Runsaasti säilytystilaa, Poggenpohl -kaapistot. Täyskvartsitasot dekton glacier 20mm. Saareke. Aamiaiskaappi. Kodinkoneet Miele, ja pääosin integroitu kalusteisiin: upotettu uuni, induktio-liesi, mikro, apk, liesituuletin, integroidut kylmälaitteet. Lattia parkettia.  
Kosteiden tilojen kuvaus:
Kaikki kosteat tilat laatoitetaan. Lattialämmitys. Asuinrakennuksessa saunaosasto, jossa peseytymistila ja löylyhuone, lisäksi 2 erillistä kylpyhuonetta. Rannassa erillinen saunarakennus. Kph-tiloissa A la Carte -kalusteet.  
Makuuhuoneiden lukumäärä:
Säilytystilojen kuvaus:
Komeroita, 4 vaatehuonetta, varastoja, ulkoiluvälinevarasto. Autokatos.  
Tontti
Tontin omistus:
oma 
Tontin pinta-ala:
728.0 m2
Kaavatilanne:
Asemakaava. Kaavassa erillispientalojen korttelialue. AO II e=0.15 + 15 % var/viher/at. Tontille 15 saa kaavan mukaan rakentaa kahteen kerrokseen erillistaloja/paritaloja yhteensä 644 kem2 + 97 kem2 (15 %) varasto-, viherhuone- tai autotallitiloja + 20 krsm2 rantasauna/asunto sekä lisäksi kellaritiloja. Talokohtainen rakennusoikeus on 161 kem2 (asunto)+24,25 kem2 (taloustilat)+20 m2 (rantasauna) ja lisäksi voi rakentaa kellaritiloja. Espoon kaupunki puh. 09 816 25000  
Palvelut ja liikenneyhteydet
Liikenneyhteydet:
Hyvät 
Palvelut:
Saunalahdessa S-market, kirjasto ja yläkoulu ja alakoulu. Kauklahdessa Lidl, Alko ja kesällä 2019 avautuva K-supermarket (Lasihytin alue). Espoonlahdessa kauppakeskus Pikkulaiva ja monipuoliset palvelut.