jakama_ylapalkki_kuva_logo_lowres.jpg

SUOMALAISTENTIE 1, 02270 ESPOO 09-8676 555 INFO@LEAJAKAMA.FI

Siltavahdintie 4, Espoo (Saunalahti)

omakotitalo 195.0 m2  | 785.000 €

oh+k+rt+kirj.+3mh+ask.h.+khh+psh+s+2xwc+2xkph, vh, varastot+autokatos

Käyttöönottovuosi 2005

SAUNALAHDESSA ELEGANTTI LAMMIN KIVITALO n. 195 m2 MERINÄKYMIN.

Tämä arkkitehdin suunnittelema v. 2005 valmistunut laadukkaasti rakennettu ja hyvin pidetty kivitalo vie ajatukset Etelä-Eurooppaan tunnelmallaan ja yksilöllisillä ratkaisuillaan. Näyttävä sisääntulo kreikkalaistyylisillä pylväillä, kaarevalla porrasaskelmalla sekä massiivipuuovella kutsuu luokseen. Avara ja elegantti sisääntuloaula, jonne valo pääsee tulvimaan unelmien puutarhasta. Kaunis ja yksilöllinen takorautainen porraskaide johtaa yläkertaan olohuoneeseen, josta avautuu talon upeimmat näkymät merelle ja kauniiseen puutarhaan. Provence-tyylinen keittiö valloittaa lämminhenkisyydellään. Keittiöstä ja olohuoneesta on käynti ihastuttavalle katetulle ja tilavalle ilta-aurinkoterassille, josta avautuu upea puutarha- ja merimaisema, täällä viihdytään ja nautitaan kesän huippuhetkistä. Kolme makuuhuonetta on sijoitettu sisääntulokerrokseen (tarvittaessa neljännen makuuhuoneen saa sijoitettua yläkertaan), joista jokaisesta on käynti kylpyhuoneeseen. Talon alimpaan kerrokseen on sijoitettu saunaosasto kulmaporealtaineen. Sieltä löytyy myös kodinhuoltoon liittyvät tilat varastotiloineen. Kaunis ja suojaisa pihasuunnittelijan käsialaa oleva unelmien puutarhapiha sinetöi tämän kodin, siihen on vaikea olla ihastumatta. Pihaa ympäröi pensaat, jotka kesällä antavat mukavasti myös yksityisyyttä ja ihastuttava samettirunkoruusu on ehdottomasti pihan helmi. Talo on lisäksi hiljattain kuntotarkastettu ja todettu sen olevan hyvässä kunnossa. Tämä ihastuttava koti on nähtävä paikan päällä. Esitteet ja tiedustelut Sonja Jakama, p. 041-5299377, sonja.jakama@leajakama.fi

Tiedot

Kohdenumero:
9802393
Sijanti:
Siltavahdintie 4 02330 Espoo
Asuntotyyppi:
omakotitalo 
Uudiskohde:
Ei
Huoneistoesitelmä:
oh+k+rt+kirj.+3mh+ask.h.+khh+psh+s+2xwc+2xkph, vh, varastot+autokatos 
Kerros/kerroksia:
3/3 
Asuintilojen pinta-ala:
195.0 m2
Muut tilat:
99.0 m2
Kokonaispinta-ala:
294.0 m2
Lisätietoja pinta-alasta:
Rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukaisesti päärakennuksen asuinhuoneisto-ala 139 m2, kellari 88 m2, kerrosala 172 m2, kokonaisala n. 266 m2. Autokatos + varasto kokonaisala 28 m2. Asuintilat pohjakuvista laskien yläkerta n. 72 m2 (oh,kirj.,k,rt,wc), keskikerros n. 73 m2 (3mh, 2kph, arkioh, eteinen) ja alakerta n. 50 m2 (askartelutila/tvhuone, pkh, psh, s, khh, vh, wc), yht. n. 195m2.  
Sauna:
oma sauna
Rakennusvuosi:
2005 
Käyttöönottovuosi:
2005 
Ranta:
ei rantaa
Hinta ja kustannukset
Velaton myyntihinta:
785.000 €
Myyntihinta:
785.000 €
Jätehuolto:
22,00 € / kk
Kiinteistövero:
1.098,00 € / vuosi
Lisätietoa maksuista:
Lämmitys + käyttösähkö n. 249 €/kk, vesimaksut käytön mukaan, kiinteistövero 1098 €/v ja jätehuolto n. 22 €/kk, hälytysjärjestelmä n. 36 €/kk, kiinteistövakuutus n. 597 €/v. Varainsiirtovero 4 %, kaupanvahvistajamaksu 120 €.  
Asunnon lisätiedot
Takkatiedot:
takka, takkavaraus
Tilojen kuvaus:
Alimmassa kerroksessa (kellarikrs) askartelutila/tv-huone (takkavaraus), josta käynti ulos suojaisalle pihalle. Vaatehuone/varasto, varasto/tekninen tila. Lisäksi kylmää säilytystilaa keskikerroksen terassin alapuolisessa tilassa (ulkotila), jonne on käynti varastosta/
teknisestä tilasta ja askarteluhuoneesta.  
Kuntotarkastus tehty:
Ei
Yleiskunto:
hyvä 
Tehdyt remontit:
Omistajan suorittamat huolto/korjaustoimenpiteet: 2013 saunan lauteet ja kiuas uusittu. 2017 olohuoneen ja keittiön tammiset lattialistat uusittu, ilmanvaihtokanavien nuohous (lisäksi suodattimet vaihdettu säännöllisesti pari kertaa vuodessa), puuosien huoltomaalauksia, autokatoksen ja päärakennuksen katon pesu + suoja-aineet, kaukolämpölaitteiden huolto, alakerran uloskäynnin kylmän varastotilan harkkoseinien tasoitus + maalaus. Näiden lisäksi suoritettu huoltomaalauksia sisällä ja ulkona. 
Lisätietoa kunnosta:
Hyvin pidetty, säännöllisesti tehty huoltotoimenpiteitä. Kuntotarkastus suoritettu 11/2019, jonka mukaan talo on hyvässä kunnossa. 
Lämmitysjärjestelmän kuvaus:
Kaukolämpö, vesikiertoinen lattialämmitys. 
Energiatodistus:
Ei 
Lisätietoja energiatodistuksesta:
Ei lain edellyttämää energiatodistusta. 
Vesihuolto:
kunnan
Viemäri:
kunnan
Asunnon tilat ja materiaalit
Rakennusmateriaali:
kivi
Kattotyyppi:
Aumakatto 
Kate:
Tiilikate 
Keittiön kuvaus:
Provence -tyylinen keittiö, jossa massiivitammi ovet, lattia, työpöydän välitila ja tason etureuna laattaa ja tasot Brasilialaista graniittia. Kuparinen liesikupu + Vallox huippuimuri, FRV Italiainen kiertoilmauuni, AEG keraaminen liesi, mikroaaltouuni, integroitu astianpesukone, 2xjääkaappi/ pakastin yhdistelmä. Lisäksi rikkaimuri lattian tasossa. Uusittu tammiset lattialistat 2017.
 
Kosteiden tilojen kuvaus:
Saunan pesuhuone kokonaan laatoitettu, 2 suihkua ja kolmas vesipiste kulmaporealtaassa (Danline), katto paneloitu. WC:t lattia ja seinät laatoitettu, messinkiset vesikalusteet + bidee, peili + seinäpallovalaisimet, katto paneloitu. Master bedroom ikkunallinen KPH, lattia + seinät laattaa, keraaminen lavuaaritaso, messinkiset vesikalusteet + bidee, kermanväriset kaapistot, peili, seinäpallovalaisimet, suihku, katto paneloitu. Toinen KPH seinät ja lattia laattaa, satiinilasikaapistot, Damixa vesikalusteet, halogeenivalolippa + peili + kaappi, katto paneloitu.
 
Kodinhoitohuoneen kuvaus:
KHH valkoiset kaapistot, tasot laminaattia, välitilat laattaa, katto paneloitu, LG pesukone. Lattiat laattaa, seinät maalattu. LG-pesukone. 
Makuuhuoneiden lukumäärä:
Makuuhuoneiden kuvaus:
Makuuhuoneet ovat tilavia ja valoisia. Master bedroomilla oma ikkunallinen kylpyhuone. Valkoiset vaatekaapistot. Kahden makuuhuoneen välissä on kylpyhuone, jossa on kaksi pesuallasta ja johon on molemmista huoneista käynti.
Mahdollisuus tehdä helposti lisämakuuhuone yläkertaan.

 
Oleskelutilojen kuvaus:
Olohuone on avara ja valoisa, josta avautuu talon upeimmat näkymät merelle ja kauniiseen puutarhaan. Olohuoneesta on käynti lasipariovista ihastuttavalle katetulle ja tilavalle ilta-aurinkoterassille, josta avautuu upea puutarha- ja merimaisema. Lattia kalanruototammiparketti. Kirjaston puolelta käynti aamuaurinkoterassille pääsisäänkäynnin puolelle. Kirjastotilan voi muuttaa helposti makuuhuoneeksi. 
Saunan kuvaus:
Tilava ikkunallinen löylyhuone kuituvaloilla, lauteet haapaa (uusittu 2013), Helon sähkökiuas (uusittu 2013), katto paneloitu. Pesuhuoneen satiininen lasiovi uusittu 2013. 
Kattomateriaalin kuvaus:
Maalatut, olohuoneessa kauniit kattokoristeet. Kosteissa tiloissa katot paneloitu. 
Seinämateriaalien kuvaus:
Suurin osa seinistä maalattu, osa tapetoitu. 
WC-tilojen kukumäärä:
WC-tilojen kuvaus:
WC:t lattia ja seinät laatoitettu, messinkiset vesikalusteet + bidee, peili + seinäpallovalaisimet, katto paneloitu. Neljä wc istuinta (sisääntulokrs. 2 kpl, yläkerrassa 1 kpl ja kellarikrs 1 kpl). 
Säilytystilojen kuvaus:
AK vh, valkoiset kaapistot. Seinät ja katto maalattu, lattiat laattaa. KHH valkoiset kaapistot. Varasto/tekninen tila paljon avointa säilytystilaa. Lisäksi kylmää säilytystilaa keskikerroksen terassin alapuolisessa tilassa (ulkotila), jonne on käynti varastosta/teknisestä tilasta tai askarteluhuoneesta. Makuuhuoneet peililiukuovikaapistot, Master bedroom valkoiset kaapistot. Eteinen kirsikka/mahonkiviilupeililiukuovet. Autokatoksen kylmä varasto.  
Tontti
Tontin omistus:
oma 
Tontin pinta-ala:
815.0 m2
Kaavatilanne:
Asemakaava AO II, e=0.20. Rakennusoikeus käytetty. Lisätiedot: Espoon kaupunki p. 09-81621  
Palvelut ja liikenneyhteydet
Liikenneyhteydet:
Hyvät. Bussipysäkille n. 120 m. Tulevaisuudessa metroasema n. 1,5 km. 
Päiväkoti:
Saunalahden päiväkoti 900 m. 
Koulut:
Saunalahden koulu 1,4 km.  
Palvelut:
Saunalahti S-market 1,3 km, Kauppakeskus Pikkulaiva 4 km, Lähikoulu ja kirjasto 1,4 km, neuvola 900 m, päiväkoti 900 m.