jakama_ylapalkki_kuva_logo_lowres.jpg

SUOMALAISTENTIE 1, 02270 ESPOO 09-8676 555 INFO@LEAJAKAMA.FI

Tammilaaksontie 10, Espoo (Tillinmäki)

erillistalo 140.0 m2  | 778.000 €

4-5h+k+s+khh+varasto+autokatos

Käyttöönottovuosi 2021

Tammilaakson Villat. Tillinmäkeen Vuoriharjun Puiston viereen rauhalliselle pientaloalueelle rakennetaan neljä idyllistä ja ekologista erillistaloa. Talot ovat ympäristöystävällisiä Honkatalojen puutaloja, joiden hyvä sisäilma lisää hyvinvointia. Hirsitalojen sisäilman laatu on todistetusti hyvä kaikkina vuodenaikoina ja massiiviset seinärakenteet hengittävät, säilyttäen huoneilman kosteustasapainon aina optimaalisella tasolla. Talojen suunnittelussa on pyritty tilojen toimivuuteen ja välttämään turhia neliöitä
Talot A ja B ovat huoneistoalaltaan 97 m2, talot C ja D 140 m2. Talot C ja D ovat hirsitaloja ja A ja B ekologisia puutaloja, joissa on hyvin hengittävä puukuituinen selluvillaeristys. Kukin vastaa talostaan ja piha-alueestaan kuin omakotitalossa asuisi.
Asunto Oy Espoon Tammilaaksontie 10 omistaman tontin pinta-ala on 2693 m2 ja se on jaettu neljään hallinta-alueeseen. Rakennuslupa on saatu ja rakentaminen alkaa keväällä 2020 ja kestää noin vuoden.
Tässä esitteessä kuvatut talot ovat 2-tasoisia ekologisia hirsi- ja puutaloja, arkkitehti Seppo Mäntylän tyylikästä suunnittelua. Ostaja voi myös tilata toisenlaisen taloratkaisun kuin mitä mitä tässä esitteessä kuvataan vastaten silloin itse talonsa suunnittelusta, rakennuslupien hakemisesta ja rakentamisesta. Ostajan tulee silloin osallistua yhteisen infran (mm. tien ja putkitusten rakentaminen).
Kaikki rakennukset sijaitsevat omilla hallinta-alueillaan, jotka on määritelty yhtiöjärjestyksessä. Talon A hallinta-alue on 521,9 m2, B 471,6 m2, C 812,8 m2 ja D 532,9 m2. Yhteiskäytössä oleva tiealue E on 353,5 m2.

Asunto Oy Espoon Tammilaaksontie 10-yhtiölle on myönnetty rakennuslupa esitteessä kuvatuille rakennuksille. Jokaisella tonttiosakkeen ostajalla on myös mahdollisuus toteuttaa hallinta-alueensa rakentaminen itse valitsemallaan tavalla eikä tämän esitteen taloratkaisu ole häntä sitova. Ostajan on kuitenkin sitouduttava yhteisen infran rakentamiseen.

Yhtiöjärjestyksessä on hyvin pikkutarkasti määritelty kunkin neljän osakesarjan oikeudet ja velvollisuudet. Lähtökohtana on ollut, että kukin erillistalo toimii itsenäisesti ja yhteisiä asioita ovat lähinnä kulkuväyläasiat. Kullekin asunnolle on olemassa avaimet-käteen urakkasopimustarjous perustuen yksityiskohtaiseen rakennustapaselostukseen ja tähän perustuvan urakkasopimuksen hinta on kiinteä. Ostajalla on mahdollisuus saada tarjoukseen muutoksia neuvottelemalla siitä rakentajan kanssa. Näiden neuvottelujen ja muutossopimusten jälkeen voidaan kauppa tehdä. Ostaja ostaa kyseiseen hallinta-alueeseen ja rakentamiseen oikeuttavat osakkeet ja saa osakkeisiin omistuksen. Samassa yhteydessä ostaja tekee urakkasopimuksen rakentajan kanssa sen sisältöisenä kuin ovat neuvotelleet. Urakka maksetaan useassa erässä rakennuksen valmistumisen mukaan. Osakkeen ostaja toimii siis itse rakennuttajana.

Tiedot

Kohdenumero:
9696740
Sijanti:
Tammilaaksontie 10 02330 Espoo
Asuntotyyppi:
erillistalo 
Uudiskohde:
Ei
Huoneistoesitelmä:
4-5h+k+s+khh+varasto+autokatos 
Huoneistoon kuuluu autopaikka:
pihapaikka, katospaikka
Kerros/kerroksia:
2/2 
Asuintilojen pinta-ala:
140.0 m2
Kokonaispinta-ala:
140.0 m2
Sauna:
oma sauna
Parveke:
ulostyönnetty
Rakennusvuosi:
2020 - 2021 
Käyttöönottovuosi:
2021 
Ranta:
ei rantaa
Hinta ja kustannukset
Velaton myyntihinta:
778.000 €
Myyntihinta:
778.000 €
Lisätietoa maksuista:
Vastike on arvio ja sisältää myös lämmön. Jokainen osakesarja (4) vastaa oman rakennnuksensa ja piha-alueensa rakentamisesta ja ylläpitokustannuksista. Yhteiset kustannukset (yhteinen tie valaistuksineen,, kiinteistövakuutus, kiinteistövero, roskat, jätevesipumppaamo yms) maksetaan osakemäärien suhteessa. Ks yhtiöjärjestys. 
Asunnon lisätiedot
Parvekkeen ilmansuunta:
länsi
Takkatiedot:
takkavaraus
Näkymät huoneistosta:
Kaikkiin suuntiin. Parveke etelään. 
Yleiskunto:
uusi 
Lämmitysjärjestelmä:
muu
Energiatodistus:
Ei 
Kiinteistönhoidosta vastaa:
asukkaat 
Muuta merkittävää tietoa:
Velattomat myyntihinnat avaimet käteen periaatteella oheisten suunnitelmien mukaisin varustein
Osakkeen hankintahintaUrakkasopimusKokonaishinta
Talo A 164.000 euroa 350.000 euroa. 514.000 euroa
Talo B 159.000 euroa. 350.000 euroa. 509.000 euroa
Talo C 224.000 euroa 560.000 euroa. 784.000 euroa
Talo D 218.000 euroa. 560.000 euroa. 778.000 euroa

Asuntojen varustelutaso on hyvä. Lattiat ovat kivilaattaa ja leveää vaaleaa tammiparkettia.
Asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys ja lämmitys tapahtuu poistoilmalämpöpumpulla. Ostajilla on mahdollisuus vaikuttaa materiaalivalintoihin. Katso tarkemmin huonekortit.

Rakennusaika on noin 12 kk ja arvioitu sisäänmuuttoaika on kesä 2021.

Talojen rakentamisesta avaimet-käteen periaatteella vastaa Honkatalot Oy ja HUJ Construction Oy

Tämä esite, kohteen piirustukset, selostus ja hankkeen rakennuspiirustukset ovat alustavia ja niitä tarkennetaan suunnittelun edetessä, jolloin jotkin piirustuksissa esitetyt ratkaisut voivat muuttua. Esitteen kuvat ovat havainnekuvia, jotka antavat yleiskuvan tulevista rakennuksista ja niiden sijoittelusta. Niiden yksityiskohdat saattavat poiketa lopullisista ratkaisuista.
 
Asunnon tilat ja materiaalit
Rakennusmateriaali:
hirsi
Kattotyyppi:
Pulpetti 
Kate:
Bitumihuopa 
Keittiön kuvaus:
Erillisen suunnitelman mukaan, Runsaasti säilytystilaa, Kodinkoneet: Uuni, induktio-liesi, apk, mikroaaltouuni, liesituuletin, jääkaappi, pakastin.  
Kosteiden tilojen kuvaus:
Kaikki kosteat tilat kaakeloitu. Lattialämpö. Saunaosasto, jossa peseytymistila ja löylyhuone. Pinnat on laattaa. Saunoissa sähkökiuas ja seinät ja lauteet tervalepää 
Makuuhuoneiden lukumäärä:
Säilytystilojen kuvaus:
Komeroita, varastoja, autokatos (C ja D). Ulkovarasto-optio (C ja D). 
Tontti
Tontin omistus:
oma 
Tontin pinta-ala:
2693.0 m2
Taloyhtiö
Taloyhtiön nimi:
Asunto Oy Espoon Tammilaaksontie 10 
Isännöitsijä:
Kiinteistöpalvelu Monex Oy, Martti Nelimarkka 
Autopaikkoja:
Autokatospaikkoja:
Palvelut ja liikenneyhteydet
Liikenneyhteydet:
Hyvät 
Palvelut:
Saunalahti, Espoonlahti