jakama_ylapalkki_kuva_logo_lowres.jpg

TAPIONTORI 3 C, 02100 ESPOO 09-8676 555 INFO@LEAJAKAMA.FI

Ruususentie 8, Kirkkonummi (Neidonkallio)

omakotitalo 187.5 m2  | 649.000 €

5h+k+khh+psh+s+2xwc+kph+vh+eteisaula+yk.aula+tuulik.+tekn.tila+at

Käyttöönottovuosi 2009

Unelmien koti lapsiperheelle 187,5 m2 kauniilla valoa tulvivalla puutarhatontilla arvostetussa Kirkkonummen Neidonkalliossa!
SOITA JA SOVI OMA ESITTELYAIKASI!
Tämä v. 2009 valmistunut lämminhenkinen Kannustalon perinnetalo huokuu kansainvälisyyttä, käytännöllisyyttä ja kotoisuutta. Aktiivisen perheen unelma-koti viihtyisään asumiseen arvostetulla Neidonkallion pientaloalueella. Ihastuttava kokonaisuus koostuu näyttävästä päärakennuksesta ja erillisestä lämpimästä autotallista, jossa on erillinen harraste- ja varastotila omalla sisäänkäynnillä, esim. pienyrittäjälle tai harrastuksiin. Talon väljät ja avarat tilat kokoaa suuremmankin perheen yhteen ja kesäisin mahtavat talon levyiset etelään avautuvat terassit tuovat lisätilaa entisestään. Maalämmön ansiosta tämä koti on myös energiatehokas ja asumiskustannukset ovat erittäin alhaiset. Kodin kruunaa aurinkoa tulviva puutarhasuunnittelijan luoma, viimeistelty puutarhapiha istutuksineen ja kivetyksineen. Iso kulmatontti 1607 m2 sijoittuu päättyvän tien varrelle koulujen ja päiväkodin läheisyyteen luoden näin ihanteellisen lapsiperheelle soveltuvan sijainnin ja pihapiirin. Tervetuloa tutustumaan elämäsi kotiin! Tiedustelut ja esitepyynnöt Tove Larsson, p. 040-777 0305, tove.larsson@leajakama.fi.

Tiedot

Kohdenumero:
9669426
Sijanti:
Ruususentie 8 02400 Kirkkonummi
Asuntotyyppi:
omakotitalo 
Uudiskohde:
Ei
Huoneistoesitelmä:
5h+k+khh+psh+s+2xwc+kph+vh+eteisaula+yk.aula+tuulik.+tekn.tila+at 
Kerros/kerroksia:
2/2 
Asuintilojen pinta-ala:
187.5 m2
Muut tilat:
40.5 m2
Kokonaispinta-ala:
228.0 m2
Lisätietoja pinta-alasta:
Huoneistoala 187,5 m2 (1. krs 115,5 m2 + 2. krs 72 m2), kerrosala 220,5 m2. Lämpimän autotalli/ varastorakennuksen huoneistoala on 40,5 m2 ja kerrosala on 70,5 m2. Kerrosala yhteensä 291 m2. 
Sauna:
oma sauna
Rakennusvuosi:
2009 
Käyttöönottovuosi:
2009 
Hinta ja kustannukset
Velaton myyntihinta:
649.000 €
Myyntihinta:
649.000 €
Jätehuolto:
17,00 € / kk
Kiinteistövero:
1.008,00 € / vuosi
Lisätietoa maksuista:
Sähkönkulutus (lämmitys- ja käyttösähkö) keskimäärin n. 12800 kWh/v, vesimaksut käytön mukaan, kiinteistövero 1008 €/v ja jätehuolto n. 17 €/kk. 
Asunnon lisätiedot
Takkatiedot:
takka
Tilojen kuvaus:
Eteisaulatila, yläkerran aulatila, tekninen tila. Talon alla korkeaa ”ryömintätilaa\". Autotallirakennuksessa yhden auton lämmin autotalli jonka yhteydessä lämmin ja kuiva varasto omalla sisäänkäynnillä (soveltuen esim. askarteluhuoneeksi, yrittäjälle toimistoksi, kuntoiluhuoneeksi tms.), autokatos yhdelle autolle. Lisäksi autotallin ullakolla kylmää varastotilaa. Pihalla erillinen kylmä ulkovarasto. 
Säilytystilat:
ulkovarasto
Yleiskunto:
hyvä 
Tehdyt remontit:
Asunnossa on tehty pintaremonttia 8/2018 (lähinnä pintojen maalauksia, alakerran pesutiloissa suihkutilojen silikonien vaihto, autotallin seinät maalattu). Terassien petsaus, pihapatio ja pihaportaat rakennettu v. 2018. Nuohous suoritettu 7/2018. Uusittu astianpesukone Miele v. 2016. Maalämpöpumpun osia uusittu v. 2015 (mm. paisuntasäiliö). Pihakivet asennettu v. 2014. 
Lisätietoa kunnosta:
Hyvä. Asunnossa on tehty juuri pintaremonttia (lähinnä pintojen maalauksia, alakerran pesutiloissa suihkutilojen silikonien vaihto, autotallin seinät maalattu).  
Lämmitysjärjestelmän kuvaus:
Maalämpö 
Energiatodistus:
Kyllä 
Energialuokka:
B2013 
Lisätietoja energiatodistuksesta:
ET-luokka B (ET-luku 170), voimassa 3.9.2023 asti. 
Viemäri:
kunnan
Asunnon tilat ja materiaalit
Rakennusmateriaali:
puu
Rakennusmateriaalin kuvaus:
Puu, Kannustalon perinnetalomalli Long Island 184 muutamin muutoksin  
Kattotyyppi:
Harja 
Kate:
Tiili 
Keittiön kuvaus:
Valkoiset kaapistot ja laatikostot, välitila valkoinen laatta ja pähkinäpuutasot. Miele astianpesukone (uusittu 2016), Whirpool RST täyskorkea jääpalakone/pakastin ja jääkaappi, Whirpool RST kiertoilmauuni, induktioliesi, integroitu RST mikroaaltouuni, liesituuletin Franke RST 90 cm. Allas komposiittia. Lattiat laattaa.  
Kosteiden tilojen kuvaus:
Saunan pesuhuone kokonaan laatoitettu, 2 suihkua. Valkoinen säilytyskaapisto. Yläkerran kylpyhuone suihkukaappi, tasot pähkinälaminaatti, valkoiset laatikostot, valaistu peili, puunvärinen kattopaneli, bideesuihku. Kylpyhuoneessa ja kahdessa WC:ssä Oras hanat, joissa sekä manuaalinen, että ”hands free” toiminto.  
Kodinhoitohuoneen kuvaus:
KHH kaapistot valkoinen, tasot pähkinälaminaatti, valkoinen kattopaneli, allas komposiitti. 
Makuuhuoneiden lukumäärä:
Makuuhuoneiden kuvaus:
Makuuhuoneita on yläkerrassa kolme ja neljäs kirjastohuone/makuuhuone on alakerrassa olohuoneen vieressä. Kahdesta yläkerran makuuhuoneesta on käynti talon levyiselle terassille. Alakerran kirjasto/makuuhuoneesta myös käynti talon levyiselle katetulle terassille. 
Oleskelutilojen kuvaus:
Valoa tulviva ateljee olohuone on tilava ja erittäin valoisa. Koko eteläseinä on täynnä ikkunoita ja siten talo on hyvin valoisa läpi vuoden. Olohuoneessa seinien sisällä kulkevat johdotukset kaiuttimille (esim. kotiteatterikäyttöön).  
Saunan kuvaus:
Ikkunallinen löylyhuone kuituvaloilla, Helo Saunatonttu hetivalmis kiuas, lauteet, seinät ja petsattu tervaleppä.  
Kattomateriaalin kuvaus:
Panelikatto, maalattu valkoinen, kosteat tilat puunvärinen.  
Seinämateriaalien kuvaus:
Maalatut, kosteat tilat laattaa, keittiön välitila välitila laattaa. 
WC-tilojen kukumäärä:
WC-tilojen kuvaus:
Pesuhuoneen yhteydessä oleva WC, petsattu pähkinäpuutaso, peili ja valolippa (halogeenit), seinät ja lattiat laattaa, valkoinen kattopaneli, bideesuihku. Eteisen yhteydessä oleva WC tasot pähkinälaminaattia, valaistu peili, valkoiset laatikostot, bideesuihku, lattiat laattaa, seinät osittain laattaa ja osittain maalattu, katto valkoinen paneli. Lisäksi yläkerran kph wc. 
Säilytystilojen kuvaus:
Kaikki säilytyskalusteet Ikea. Eteinen liukuovikaapistot ja lisäksi erillinen liukuoven takana oleva vaatehuone. Kahdessa makuuhuoneessa valkoiset vaatekaapistot. Yhden makuuhuoneen yhteydessä erillinen pukeutumistila, jossa vaatekaapit. Portaiden alla ja teknisessä tilassa säilytystilaa. Autotallin ullakolla kylmää varastotilaa. Autotalliraken-nuksessa paljon lämmintä ja kuivaa varastotilaa, jossa varastohyllyjä. Erillinen kylmä ulkovarasto mm. halkojen säilytykseen. 
Tontti
Tontin omistus:
oma 
Tontin pinta-ala:
1607.0 m2
Kaavatilanne:
Neidonkallio asemakaava, kaavamerkintä AO II. Rakennusoikeus 300 m2 + 35 m2. Lisätiedot: Kirkkonummen kunta p. 09-29671. 
Palvelut ja liikenneyhteydet
Liikenneyhteydet:
Hyvät. Bussipysäkki 300 m, juna-asema Kirkkonummi n. 2 km, Länsiväylä, kantatie 51 n. 3 km, Espoonlahti n. 17 km, Iso-Omena 21 km, Helsingin keskusta 32 km.  
Päiväkoti:
Päiväkoti 270 m. 
Koulut:
Koulut 900 m – 2,1 km. 
Palvelut:
Lähin ruokakauppa sale n. 1 km, Kirkkonummi Prisma/Citymarket n. 2,5 km, uimahalli 1,6 km, monitoimihalli, urheilupuisto 2,4 km.