jakama_ylapalkki_kuva_logo_lowres.jpg

TAPIONTORI 3 C, 02100 ESPOO 09-8676 555 INFO@LEAJAKAMA.FI

Pentala 382, Espoo (Pentala)

mökki tai huvila 70.0 m2  | 525.000 €

Oh+k+mh

Käyttöönottovuosi 

Luonnonkauniissa Espoon Pentalan saaressa, hyvien yhteyksien päässä mantereelta viihtyisä merenrantahuvila Villa Lugnvik, josta avautuu mahtava merimaisema ja henkeäsalpaavat ilta-aurinkonäkymät. Tontilla on hyväkuntoinen hirsinen 70 m2 vapaa-ajanrakennus kaikkine mukavuuksineen, suuri puuterassi, rantasauna sekä pisteenä I:n päällä tyylikkäästi saneerattu venevaja, joka toimii kesällä kakkosasuntona ja sopii vaikka rapujuhlien viettopaikaksi. Rantatontin pinta-ala on 7.152 m2. Maisema avautuu länteen. Omaa rantaviiva on noin 80 metriä. Jykevään laituriin pääse rantautumaan isollakin veneellä. Ranta on osittain kallioinen pienellä hiekkarannalla. Kiinteistö on liittynyt Suvisaariston vesiosuuskunnan vesijärjestelmään (juomavesi) ja viemäriliittymä sijaitsee tontin rajalla. Huvila on vain muutamien minuuttien venematkan päässä Espoon Soukan Klobbenin, Kivenlahden, Byvikenin, Amiraalinsataman tai Staffanin venesatamista. Tämä on unelmapaikka ulapan äärellä Suvisaaristossa, jollaisia on harvoin myynnissä. Lisätietoja kohteesta antaa Mika Schubakoff puh. 050 4276631 tai mika.schubakoff@leajakama.fi. Kohteen esittelyt pitää Willy Lundqvist puh. 050 0603636, joka järjestää myös tarvittaessa veneyhteyden saareen.

Tiedot

Kohdenumero:
9585222
Sijanti:
Pentala 382 02380 Espoo
Asuntotyyppi:
mökki tai huvila 
Uudiskohde:
Ei
Huoneistoesitelmä:
Oh+k+mh 
Kerros/kerroksia:
1/1 
Asuintilojen pinta-ala:
70.0 m2
Kokonaispinta-ala:
70.0 m2
Sauna:
oma sauna
Rakennusvuosi:
1971 
Ranta:
omaa rantaviivaa
Hinta ja kustannukset
Velaton myyntihinta:
525.000 €
Myyntihinta:
525.000 €
Kiinteistövero:
1,18 € / vuosi
Sähkölämmitys:
Kyllä 
Lisätietoa maksuista:
Sähkön kulutus on ollut n. 4.000 kWh/vuosi sisältäen talvilämmityksen n. +16 C eli n. 35 €/kk. Vesiosuuskunnan perusmaksu 26 €/kk. Veden kayttö n. 15 €/kk (5 kk vuodessa). 
Asunnon lisätiedot
Takkatiedot:
takka
Säilytystilat:
ulkovarasto
Kuntotarkastus tehty:
Ei
Yleiskunto:
hyvä 
Tehdyt remontit:
Päärakennuksen julkisivut on maalattu ja huopakatto uusittu
v. 2015. Päärakennuksen sisäseinät ja lattiat uusittu sekä makuuhuoneen väliseinä poistettu v. 2015. Venevaja ja rantasauna saneerattu v. 2015. 
Lisätietoa kunnosta:
Talo on suositun Myyntiyhdistys Puutalon suunnittelema ja toimittama. 
Lämmitysjärjestelmän kuvaus:
Sähkölämmitys. Ilmalämpöpumpu. Takka. 
Vesihuolto:
vesiosuuskunta
Sähköliittymä siirtyy:
Kyllä
Muuta merkittävää tietoa:
Tila on liittynyt Suvisaariston vesiosuuskuntaan, joten kunnallistekniikka kuten juomavesi tulee rakennukseen. Viemäriliittymä sijaitsee tontin rajalla. TV antenni.
Tilalla 2 kpl Biolan kuivakäymälää ja Biolan vedenpuhdistusjärjestelmä. 
Asunnon tilat ja materiaalit
Rakennusmateriaali:
puu
Kattotyyppi:
Harja 
Kate:
Huopa 
Keittiön kuvaus:
Keittiössä Jääkaappi/pakastin (Siemens), mikroaaltouuni (Bosch), liesi (Electrolux), liesituuletin (Aspira) ja Oras hana. Täysipuu työtaso ja teräsallas. Keittiöstä oma uloskäynti kuistille. 
Kosteiden tilojen kuvaus:
Kiinteistöllä kaksi erillistä suihkutilaa.  
Makuuhuoneiden kuvaus:
1 mh (mahdollista helposti tehdä väliseinillä 2 mh lisää) 
Makuuhuoneen lattiamateriaali:
lauta
Makuuhuoneen seinämateriaali:
puu
Oleskelutilojen kuvaus:
Tilava takallinen olohuone suurilla ikkunoilla merelle. 
Olohuoneen lattiamateriaali:
lauta
Olohuoneen seinämateriaali:
puu
Saunan kuvaus:
Rantasauna sijaitsee n. 20 m. rannasta, jossa on vieras/pukeutumishuone sekä upea ikkunallinen löylyhuone laadukkaalla Harvian puukiukaalla. Saunasta pääsee rantaan ja laiturille kestopuu kävelytietä pitkin. Saunarakennus on saneerattu v. 2015. 
Saunan lattiamateriaali:
laatta
Saunan seinämateriaali:
puu
WC-tilojen kuvaus:
Asuinrakennuksen sekä venevajan yhteydessä kompostoivat kuivakäymälät (Biolan) sekä erillinen PuuCee. 
Säilytystilojen kuvaus:
Kylmä ulkovarasto osittain remontoitu. 
Tontti
Tontin omistus:
oma 
Tontin pinta-ala:
7152.0 m2
Kaavatilanne:
Suvisaariston osayleiskaava, jota ei ole vielä vahvistettu Pentalan osalta. Loma-asuntoalue RA-1. Kunkin yli 5000 m2 suuruisen rakennuspaikan rakennus - oikeus on ehdotuksen mukaan yhteensa 250 k-m2. Sekä yksiasuntoisen, enintään 1 1/2-kerroksisen ja kerrosalaltaan enintään 160 k-m2:n suuruisen lomarakennuksen, enintään 40 k-m2 suuruisen talousrakennuksen ja vierasmajan seka pinta-alaltaan 25 k-m2 suuruisen saunan. Rakennusten yhteenlaskettu peittoala, johon lasketaan myös katetut terassit, saa olla enintään 300 m2. Nykyisen rakennuskannan kunnostus sallitaan. Uusi yleiskaava ei ole vielä voimassa.  
Palvelut ja liikenneyhteydet
Palvelut:
Suvisaariston lähikauppa ja muut Espoon palvelut saatavilla mantereen puolella. Kesällä saaressa toimii Ravintola Paven. Vesibussiliikenne Pentalaan on käynnistynyt v. 2018. Pentalaan on myös avattu mielenkiintoinen Saaristomuseo kesäkahviloineen, katso linkki: http://www.kulttuuriespoo.fi/fi/node/3400. Lisätietoja Pentalasta katso linkki: https://fi.wikipedia.org/wiki/Pentala