jakama_ylapalkki_kuva_logo_lowres.jpg

SUOMALAISTENTIE 1, 02270 ESPOO 09-8676 555 INFO@LEAJAKAMA.FI

Pirskerintie 22 C 9, Porvoo (Emäsalo)

vapaa-ajan tontti 3000.0 m2  | 225.000 €

Käyttöönottovuosi 

Todella upea rakennuspaikka loma-asunnolle meren ääreltä Emäsalossa Porvoossa!
Koko alue on kooltaan yhteensä yli 10 hehtaaria ja siitä myydään yhteensä 16 eri kokoista määräosaa, joissa kussakin on rakennusoikeutta 114 ke-m2. Tämä määräosa C 9 on lähes meren rannalla ja se on pinta-alaltaan 3000 m2 ilmansuuntana etelä.

Myyjä rakentaa tien ja infrastruktuurin jokaisen määräosan rajalle. Tämän määräosan hintaan sisältyy runkoinfrastruktuurin veto määräosan rajalle (vesi, viemäri ja sähkö), tiestön rakentaminen määräosan rajalle sekä rakennusprojektin maanrakennuksen kaivuiden osalta sekä ylijäämämaiden poiskuljetuksen (ei sisällä kiviaineksia eikä mahdollista louhintaa).

Lisäksi kauppaan kuuluu osake D-aluetta hallinnoivaan perustettavaan yhtiöön (kooltaan noin 3 ha). D-alueelle tulee kuudentoista määräosan omistajille mm. yhteinen tenniskenttä, frisbeegolfrata, lasten leikkialue, pienveneiden säilytyskatos, pihapelikenttä, nuotiopaikka ja venelaituri.

Tule tutustumaan paikan päälle! Esittelyt ja lisätiedot: Lea Jakama Oy, Pie Hagström, puh. 040 560 4181, pie.hagstrom@leajakama.fi

Tiedot

Kohdenumero:
9546732
Sijanti:
Pirskerintie 22 C 9 06950 Porvoo
Asuntotyyppi:
vapaa-ajan tontti 
Uudiskohde:
Ei
Ranta:
ranta
Lisätietoja rannasta:
Koko alueella on rantaviivaa yhteensä noin 930 m.  
Hinta ja kustannukset
Velaton myyntihinta:
225.000 €
Myyntihinta:
225.000 €
Asunnon lisätiedot
Kuntotarkastus tehty:
Ei
Lisätietoja energiatodistuksesta:
Kohteella ei ole toistaiseksi lain edellyttämää energiatodistusta. 
Vesihuolto:
kunnan
Viemäri:
kunnan
Muuta merkittävää tietoa:
Lisäksi kauppaan kuuluu osake D-aluetta hallinnoivaan perustettavaan yhtiöön. D-alueelle tulee kuudentoista määräosan omistajille mm. yhteinen tenniskenttä, frisbeegolfrata, lasten leikkialue, pienveneiden säilytyskatos, pihapelikenttä, nuotiopaikka ja venelaituri. Myyjä rakentaa tien ja infran jokaisen määräosan rajalle. Tämän määräosan hintaan sisältyy runkoinfran veto määräosan rajalle (vesi, viemäri ja sähkö), tiestön rakentaminen määräosan rajalle sekä rakennusprojektin maanrakennuksen kaivuiden osalta sekä ylijäämämaiden poiskuljetuksen (ei sisällä kiviaineksia eikä mahdollista louhintaa). 
Asunnon tilat ja materiaalit
Rakennusmateriaalin kuvaus:
Alueesta halutaan saada yhtenäinen ja viihtyisä. Arkkitehtitoimisto Pook on piirtämässä alueelle ehdotuksia rakennettavista asunnoista. Toiveena on, että rakennusmateriaalina käytettäisiin hirttä eri muodoissa. 
Tontti
Tontin omistus:
oma 
Tontin pinta-ala:
3000.0 m2