jakama_ylapalkki_kuva_logo_lowres.jpg

TAPIONTORI 3 C, 02100 ESPOO 09-8676 555 INFO@LEAJAKAMA.FI

Nokkalanpuisto 7 B 3 , Espoo
Nuottaniemi

paritalo 163.0 m2 

1.075.000 €

Käyttöönottovuosi 2018

Merellinen Nokkalan Helmi ennakkomarkkinoinnissa!

Haaveiletko kodista Nuottaniemen ranta-alueella kivenheiton päässä merenrannasta ja venesatamasta upeiden ulkoilualueiden äärellä? Useita varauksia on jo tehty, varaa sinäkin omasi ajoissa!

BASSO Building Systems rakentaa 16 korkeatasoista erillis- ja paritaloa Nuottaniemen rantaan Nokkalaan, yhdelle alueen upeimmista tonteista! POOK arkkitehtitoimiston suunnittelemat laadukkaat ja yksilölliset Leca Design-kivitalot soveltuvat monen eri perheen tarpeisiin. Asuntojen koot vaihtelevat 149,5 m2 - 290,5 m2 välillä. Merinäkymät, yksilölliset kattoterassit, korkea varustelutaso maalämpöineen ja lattialämmityksineen luovat täydellisen asumisviihtyvyyden.
Asuntojen pohjaratkaisuihin voi vielä vaikuttaa, joten yksilöllisiä muutoksia on mahdollista vielä tehdä. Asuntoihin pääsee muuttamaan arvion mukaan v. 2019 loppuvuodesta.

Lähellä sijaitsevat päiväkoti, koulut, uimaranta ja hyvät lähipalvelut luovat toimivan ympäristön myös lapsiperheille. Erinomaisia kulkuyhteyksiä parantaa entisestään tuleva metroyhteys.

HUOMIO: Myyntihinta, joka on noin 50% nk. velattomasta hinnasta, ei vielä tässä vaiheessa ole tarkkaan tiedossa eli As Oy Nokkalan Helmen asuntokohtaista pitkäaikaista velkaosuutta eikä yhtiövastikkeita ole vielä tässä vaiheessa määritelty. Myyntihinta sekä muut tärkeät tiedot vastikkeet, lainan korot, yhtiöjärjestys jne. selviää kun asuntojen myynti alkaa eli nk. RS-kohde virallisesti avataan kohtapuoliin.

Soita meille ja sovi tapaaminen - suunnitellaan yhdessä unelmienne koti!

Tiedustelut, esitepyynnöt ja esittelyt:
Mika Schubakoff 050-4276631 mika.schubakoff@leajakama.fi.
Tarja Tannerkoski p. 050 336 5347 tarja.tannerkoski@leajakama.fi.
Tove Larsson, p. 040-777 0305, tove.larsson@leajakama.fi

ENNAKKOVARAUSTILANNE:
Kaikki muut 15 ennakkomarkkinoinnissa olevat asunnot sekä tämän hetkinen varaustilanne näkyy linkistä:
http://www.leajakama.fi/html/kampanja/nokkalan-helmi/

Tiedot

Kohdenumero:
9521500
Sijanti:
Nokkalanpuisto 7 B 3 02230 Espoo
Asuntotyyppi:
paritalo 
Uudiskohde:
Kyllä
Kerros:
Kunto:
 
Tilat:
Oh+k+rt+3 mh+s+khh+var+viherh+at 
Kokonaispinta-ala:
184.0 m2
Asuintilojen pinta-ala:
163.0 m2
Keittiön kuvaus:
Runsaasti säilytystilaa, valkoiset saksalaiset Noblessa-kaapistot. Työtasot Royal Blanc 20 mm kvartsitaso. Saareke (eräissä keittiöissä). Kodinkoneet: Upotettu uuni (Miele), induktio-liesi (Miele), mikro (Miele cleansteel), apk (Miele), liesituuletin (integroitu Elica), kylmälaitteet (integroitu Progress). Lattia laattaa/parkettia. Koneet pääosin integroitu kalusteisiin. 
Kosteiden tilojen kuvaus:
Kaikki kosteat tilat kaakeloitu. Lattialämpö. Saunaosasto, jossa peseytymistila ja löylyhuone. Pesutilassa amme. Alakerrassa on kodinhoitohuone, jossa runsaasti kaapistoja. Pinnat on vaaleaa isoa laattaa (Laattapiste). Kph-tiloissa Noblessa-kalusteet. WC-istuimet seinämallia Geberit. 
Rakennusmateriaalit:
 
Taloyhtiön nimi:
Nokkalan Helmi Oy 
Kattomateriaali:
Bitumi 
Kattotyyppi:
Loiva harja/tasa 
Kaavatilanne:
 
Tontin pinta-ala:
9573.0 m2
Tontin omistus:
oma 
Lämmitys:
 
Taloyhtiöön tehdyt remontit:
 
Tehdyt remontit:
 
Liikenneyhteydet:
Hyvät 
Palvelut
Matinkylä, Iso Omena 
Lisätiedot:
Rakennustapaselostuksessa ja sisustusvalintakortissa on yksityiskohtaisempi erittely.Tämä esite ja kohteen piirustukset on laadittu ennakkotietojen antamiseksi asuntojen markkinoinnista annetun asetuksen mukaisesti. Tämä selostus ja hankkeen rakennuspiirustukset ovat alustavia ja niitä tarkennetaan suunnittelun edetessä, jolloin jotkin piirustuksissa esitetyt ratkaisut voivat muuttua. Esitteen kuvat ovat havainnekuvia, jotka antavat yleiskuvan tulevista rakennuksista ja niiden sijoittelusta. Niiden yksityiskohdat saattavat poiketa lopullisista ratkaisuista.
Ostajan on tutustuttava lopullisiin myyntiasiakirjoihin kauppakirjan allekirjoituksen yhteydessä.

 
Vapautuu:
sopimuksen mukaan
Vastike ja maksut
Yhtiövastike:
 € / kk
Vesimaksu:
 € / kk
Jätehuolto:
 
Velaton myyntihinta:
1.075.000 €
Myyntihinta:
1.075.000 €
Mika Schubakoff
Mika Schubakoff
mika.schubakoff@leajakama.fi
+358504276631