jakama_ylapalkki_kuva_logo_lowres.jpg

SUOMALAISTENTIE 1, 02270 ESPOO 09-8676 555 INFO@LEAJAKAMA.FI

Munkkiranta 7, Espoo (Munkkiranta)

erillistalo 180.0 m2  | 1.850.000 €

4-5h+k+s+khh+varasto+autokatos

Käyttöönottovuosi 2021

Munkkirannan Villat, ainutlaatuiset omarantaiset uudistalot suurella merenrantatontilla.

Munkkirantaan Suvisaariston äärelle luonnonkauniille ranta-alueelle rakennetaan kuusi uniikkia arkkitehti Seppo Mäntylän suunnittelemaa modernia ja ekologista hirsitaloa, joiden lämmitysmuotona on energiatehokas maalämpö. Talot ovat ympäristöystävällisiä Honkatalojen hirsitaloja, joiden hyvä sisäilma lisää hyvinvointia. Hirsitalojen sisäilman laatu on todistetusti hyvä kaikkina vuodenaikoina ja massiiviset seinärakenteet hengittävät, säilyttäen huoneilman kosteustasapainon aina optimaalisella tasolla. Talojen suunnittelussa on pyritty tilojen toimivuuteen ja välttämään turhia neliöitä. Honkatalojen ainutlaatuisen ja patentoidun teknologian ansiosta Munkkirannan Villojen talot ovat avarat ja rakennusmateriaalina on kiven ja puun yhdistelmä. Talojen upea merinäköala avautuu suurista maisemaikkunoista.

Uniikeilla yksitasoisilla 180 m2 taloilla on noin 1400 m2 hallinta-alue omalla rannalla sekä hulppea talon kahdelle sivulle avautuva 81 m2 lehtikuusiterassi. Yksitasoiset merenrantatalot ovat harvinaisuuksia.

Kukin vastaa omasta talostaan ja piha-alueestaan kuin omakotitalossa asuisi. Ostaja ostaa kyseiseen hallinta-alueeseen ja rakentamiseen oikeuttavat tonttiosakkeet ja saa osakkeisiin omistuksen. Tonttiosakkeiden hintaan sisältyy infra. Ostaja vastaa oman talonsa rakentamisesta ja voi myös vaikuttaa talopakettitoimituksen sisältöön. Samassa yhteydessä ostaja voi tehdä urakkasopimuksen rakentajan kanssa sen sisältöisenä kuin ovat neuvotelleet. Urakka maksetaan erissä rakennuksen valmistumisen mukaan. Osakkeen ostaja toimii siis itse rakennuttajana.

Asunto Oy Espoon Munkkirannan Villat omistaman rantatontin pinta-ala on 7405 m2. Rakennuslupa Seppo Mäntylän suunnitelmille on saatu ja rakentaminen on alkanut loppukesästä 2020 ja kestää noin vuoden. Tässä esitteessä näytetyt visuaalikuvat perustuvat Seppo Mäntylän suunnitelmiin.

Velattomat myyntihinnat sisältävät tontin, infran ja kustannusarvion valmiiksi rakentamiselle:

Talo A 1.930.000 euroa Talo B 1.890.000 euroa Talo C 1.850.000 euroa.

Tontilla on kaadettu puut, talojen kulmat on merkitty ja infra on valmiina. Nyt on erinomainen hetki tulla tutustumaan tähän upeaan tonttiin ja kohteeseen. Ylätaloista talo D on jo myyty, mutta toistaiseksi muut talot ovat vapaana. Tule tutustumaan ja tee unelmistasi totta!

Tiedustelut ja esitteet Eero Jakama p. 0400-303031 eero.jakama@leajakama.fi.

Tiedot

Kohdenumero:
9413077
Sijanti:
Munkkiranta 7 02360 Espoo
Asuntotyyppi:
erillistalo 
Uudiskohde:
Kyllä
Huoneistoesitelmä:
4-5h+k+s+khh+varasto+autokatos 
Huoneistoon kuuluu autopaikka:
katospaikka
Kerros/kerroksia:
1/1 
Asuintilojen pinta-ala:
180.0 m2
Muut tilat:
14.0 m2
Kokonaispinta-ala:
194.0 m2
Sauna:
oma sauna
Rakennusvuosi:
2020 - 2021 
Käyttöönottovuosi:
2021 
Ranta:
oma ranta
Hinta ja kustannukset
Velaton myyntihinta:
1.850.000 €
Myyntihinta:
1.850.000 €
Lisätietoa maksuista:
Jokainen osakesarja (6) vastaa oman rakennuksensa ja piha-alueensa rakentamisesta ja ylläpitokustannuksista. Yhteiset kustannukset (yhteinen tie valaistuksineen, kiinteistövakuutus, kiinteistövero, roskat, jätevesipumppaamo yms.) maksetaan asuinpinta-alojen mukaisessa suhteessa. Laiturin kustannuksista osakkaat sopivat keskenään. Omat vesi- ja sähkömittarit.  
Asunnon lisätiedot
Takkatiedot:
takkavaraus
Näkymät huoneistosta:
Kaikkiin suuntiin. Merinäköala etelään. Terassi merelle etelään ja länteen.  
Yleiskunto:
ei luokiteltu 
Lämmitysjärjestelmä:
maalämpö
Kiinteistönhoidosta vastaa:
asukkaat 
Asunnon tilat ja materiaalit
Rakennusmateriaali:
hirsi
Kattotyyppi:
Loiva pulpetti 
Kate:
Bitumikermi.  
Keittiön kuvaus:
Runsaasti säilytystilaa, valkoiset Puustellin kaapistot. Työtasot kiveä. Kodinkoneet: Uuni (Miele), induktio-liesi (Miele), apk (Miele), mikroaaltouuni, liesituuletin (Lapetek, Jona 90), jääkaappi (Miele), pakastin (Miele). Lattia parkettia. Koneet pääosin integroitu kalusteisiin. 
Kosteiden tilojen kuvaus:
Kaikki kosteat tilat kaakeloitu. Lattialämpö. Saunaosasto, jossa peseytymistila ja löylyhuone. Pesutilassa (A,B,C) ammevaraus. Pinnat on laattaa (Laattapiste). Kph-tiloissa Puustellin kalusteet. Saunoissa sähkökiuas ja pinnat lämpökäsiteltyä lepää ja lauteet haapaa. 
Säilytystilojen kuvaus:
Komeroita, varastoja, autokatos. Ulkovarasto. 
Tontti
Tontin omistus:
oma 
Tontin pinta-ala:
1526.0 m2
Taloyhtiö
Taloyhtiön nimi:
Asunto Oy Espoon Munkkirannan Villat 
Palvelut ja liikenneyhteydet
Liikenneyhteydet:
Hyvät. Bussipysäkki 100 m. Tulevaisuudessa metro noin 1,5 km päässä. 
Päiväkoti:
Suomenkieliset päiväkodit 2 km, ruotsinkielinen leikkikoulu 1,1 km, ruotsinkielinen kielikylpypäiväkoti 2,5 km, englanninkielinen leikkikoulu 6,3 km.  
Koulut:
Suomenkielinen ala-aste 2 km, yläaste 2,9 km, ruotsinkielinen koulu 3,2 km. 
Palvelut:
Alepa Soukka 1,7 km, Suvisaariston Saaristokauppa 1,7 km, Pikkulaiva kauppakeskus 3,9 km, kauppakeskus Iso-Omena 7,5 km, kirjasto 1,7 km.