jakama_ylapalkki_kuva_logo_lowres.jpg

SUOMALAISTENTIE 1, 02270 ESPOO 09-8676 555 INFO@LEAJAKAMA.FI

Pirskerintie 22 C 12, Porvoo (Emäsalo)

vapaa-ajan tontti 3440.0 m2  | 225.000 €

Käyttöönottovuosi 

Todella upea rakennuspaikka loma-asunnolle meren ääreltä Emäsalossa Porvoossa!
Koko alue on kooltaan yhteensä yli 10 hehtaaria ja siitä myydään yhteensä 16 eri kokoista määräosaa, joista tällä C12 määräosalla on rakennusoikeutta 120 ke-m2. Tämä määräosa C 12 on lähes meren rannalla ja se on pinta-alaltaan 3440 m2 ilmansuunta lounaaseen.

Myyjä rakentaa tien ja infrastruktuurin jokaisen määräosan rajalle. Tämän määräosan hintaan sisältyy runkoinfrastruktuurin veto määräosan rajalle (vesi, viemäri ja sähkö), tiestön rakentaminen määräosan rajalle sekä rakennusprojektin maanrakennuksen kaivuiden osalta sekä ylijäämämaiden poiskuljetuksen (ei sisällä kiviaineksia eikä mahdollista louhintaa).

C12-määräosalle on haettu rakennuslupaa Honka-talojen 1 -kerroksiselle, pulpettikattoiselle hirsitalolle. Rakennuslupaan voi hakea muutosta. Määräosalla ei ole tällä hetkellä rakennuksia.

Lisäksi kauppaan kuuluu osake D-aluetta hallinnoivaan kiinteistöyhtiöön (D-alue on kooltaan noin 3 ha). D-alueelle tulee kuudentoista määräosan omistajille mm. yhteinen tenniskenttä, frisbeegolfrata, lasten leikkialue, pienveneiden säilytyskatos, pihapelikenttä, nuotiopaikka ja venelaituri.

Tule tutustumaan paikan päälle! Esittely paikan päällä lauantaina 17.4. klo 12-14. Myös myyjä sekä Honkatalojen edustaja on paikan päällä. Lisätiedot: Lea Jakama Oy, Pie Hagström, puh. 040 560 4181, pie.hagstrom@leajakama.fi

Tiedot

Kohdenumero:
21834984
Sijanti:
Pirskerintie 22 C 12 06950 Porvoo
Asuntotyyppi:
vapaa-ajan tontti 
Uudiskohde:
Ei
Ranta:
ranta
Lisätietoja rannasta:
Koko alueella on rantaviivaa yhteensä noin 930 m.  
Hinta ja kustannukset
Velaton myyntihinta:
225.000 €
Myyntihinta:
225.000 €
Asunnon lisätiedot
Kuntotarkastus tehty:
Ei
Lisätietoja energiatodistuksesta:
Kohteella ei ole toistaiseksi lain edellyttämää energiatodistusta. 
Vesihuolto:
kunnan
Viemäri:
kunnan
Muuta merkittävää tietoa:
Lisäksi kauppaan kuuluu osake D-aluetta hallinnoivaan perustettavaan yhtiöön. D-alueelle tulee kuudentoista määräosan omistajille mm. yhteinen tenniskenttä, frisbeegolfrata, lasten leikkialue, pienveneiden säilytyskatos, pihapelikenttä, nuotiopaikka ja venelaituri. Myyjä rakentaa tien ja infran jokaisen määräosan rajalle. Tämän määräosan hintaan sisältyy runkoinfran veto määräosan rajalle (vesi, viemäri ja sähkö), tiestön rakentaminen määräosan rajalle sekä rakennusprojektin maanrakennuksen kaivuiden osalta sekä ylijäämämaiden poiskuljetuksen (ei sisällä kiviaineksia eikä mahdollista louhintaa). 
Asunnon tilat ja materiaalit
Rakennusmateriaali:
hirsi
Rakennusmateriaalin kuvaus:
Määräosalle on haettu rakennuslupaa Honkatalojen hirsitalolle. 
Kattotyyppi:
Pulpetti 
Tontti
Tontin omistus:
oma 
Tontin pinta-ala:
3440.0 m2