Munkkiranta 7 C , Espoo (Munkkiranta)

erillistalo 180.0/194.0 m2  | 1.846.679 €

4-5h+k+s+khh+varasto+autokatos

Käyttöönottovuosi 2022

Ennakkomarkkinoinnissa harvinaisen hienolla paikalla meren rannalla sijaitseva uudiskohde Munkkirannassa, Suvisaariston kupeessa 

Etelään avautuva rantatontti kauniissa saaristomaisemassa ja kattavien palveluiden tuntumassa tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden unelmakodin hankkimiselle avaimet käteen-periaatteella.
Asunto-osakeyhtiön omistamalle suurelle omarantaiselle tontille on saatu rakennusluvat arkkitehti Seppo Mäntylän suunnittelemille tyylikkään moderneille erillistaloille. Kyseessä on tuleva RS-kohde, eli ostajien turvaksi asetetaan asuntokauppalain vaatimat turvajärjestelmät. Rakentajana toimii suomalainen Baurum Oy.

Taloyhtiön kuusi rakennusta muodostavat ulkonäöltään tyylikkään ja yhtenäisen kokonaisuuden. Rantatalot A-C ovat 1-tasoisia ja kivirakenteisia, ja ylätalot D-F ovat 2-kerroksisia ja puurakenteisia. Erillistalot on suunniteltu siten, että kaikki kuusi taloa muodostavat arkkitehtonisesti tyylikkään kokonaisuuden talojen rakennusmateriaaleista riippumatta. Voit halutessasi vaikuttaa pohjaratkaisuihin ja materiaalivalintoihin.

Asunto Oy Espoon Munkkirannan Villat -nimisen yhtiön omistama rantatontti on pinta-alaltaan 7405 m2. Yhtiö omistaa edessä olevasta 17216 m2 suuruisesta vesialueesta kolmasosan. Tontin omaa rantaviivaa on noin 70 metriä. Ranta säilyy omana, sillä tämän alueen asemakaavassa ei ole yleisiä rantaraitteja. 
Tontti on jaettu kuuteen hallinta-alueeseen (kts. karttakuva). Rantataloilla A, B ja C on kullakin oma rantahallinta-alue. Ylätaloilla D, E ja F on rantaoikeus, jonne kulku tapahtuu tontin itäreunassa olevaa tietä pitkin. Kukin osakas vastaa talostaan ja piha-alueestaan kuin omakotitalossa asuisi.

Tonttiosakkeen kauppahinta ja infrakustannus maksetaan kaupanteon yhteydessä, jolloin myös osakkeen omistus siirtyy ostajalle. Osakekaupan yhteydessä tehdään talon rakentamisesta RS-kauppa, missä on määritelty maksuerätaulukko. Maksut suoritetaan jälkikäteen talojen valmiusasteen mukaan.

Tässä kuvatun erillistalon kokonaishinta 1526 m2:n hallinta-alueella C on 1.846.679 €. Se koostuu kiinteistä tonttiosakkeen (962.532 €) ja infran (91.147 €) hinnoista sekä rakennuskustannuksesta (yht. 793.000 €). Pyydä yksityiskohtaiset kustannukset kustakin rakennuspaikasta.

Tervetuloa tutustumaan paikan päälle ja valitsemaan vielä jäljellä olevista vaihtoehdoista sinulle paras!

Kohdenumero:
20940473
Sijanti:
Munkkiranta 7 C 02360 Espoo
Asuntotyyppi:
erillistalo 
Uudiskohde:
Kyllä
Huoneistoesitelmä:
4-5h+k+s+khh+varasto+autokatos 
Kerros/kerroksia:
1/1 
Asuintilojen pinta-ala:
180.0 m2
Muut tilat:
14.0 m2
Kokonaispinta-ala:
194.0 m2
Sauna:
oma sauna
Rakennusvuosi:
2022 
Käyttöönottovuosi:
2022 
Ranta:
oma ranta
Velaton myyntihinta:
1.846.679 €
Myyntihinta:
1.846.679 €
Lisätietoa maksuista:
Jokainen osakesarja (6 kpl) vastaa oman rakennnuksensa ja piha-alueensa rakentamisesta ja ylläpitokustannuksista. Yhteiset kustannukset kuten yhteinen tie valaistuksineen, kiinteistövero, jätehuolto, jätevesipumppaamo yms. maksetaan asuntojen pinta-alojen mukaisessa suhteessa. Talousarvion mukaan hoitovastike on ylätalojen osalta 278 €/kk ja alatalojen osalta 333 €/kk. Omat vesi- ja sähkömittarit. 
Takkatiedot:
takka
Näkymät huoneistosta:
Terassilta näkymät merelle etelään ja länteen.  
Kuntotarkastus tehty:
Ei
Yleiskunto:
uusi 
Lämmitysjärjestelmä:
maalämpö
Energiatodistus:
Kyllä 
Energialuokka:
B2018 
Kiinteistönhoidosta vastaa:
asukkaat 
Rakennusmateriaali:
kivi
Kattotyyppi:
Loiva pulpetti 
Kate:
Bitumikermi 
Keittiön kuvaus:
Kiintokalusteet erillisen kalustesuunnitelman mukaan. Työpöytätasot ovat keraamisia tai graniittia, pesuallas ruostumatonta terästä tai kivikomposiittia. Tunnetun valmistajan (esim. Miele, Siemens, Bosch, Electrolux) leveä (80 cm) induktiotaso integroidulla liesituulettimella, erillisuuni ja mikroaaltouuni. Astianpesukone ja kylmäkalusteet ovat kalusteovipeitteisiä.  
Keittiön lattiamateriaali:
parketti
Keittiön seinien materiaali:
maalattu
Kosteiden tilojen kuvaus:
Kylpyhuoneissa (2 kpl) kiintokalustustus toteutetaan pohjapiirustusten ja erillisten kalustesuunnitelmien mukaisesti. Pesuhuoneessa varaus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Seinään kiinnitetty wc-istuin IDO Seven D tai Grohe Euro Ceramic.  
Kylpyhuoneen lattiamateriaali:
laatta
Kylpyhuoneen seinämateriaali:
kaakeli
Makuuhuoneiden lukumäärä:
Makuuhuoneen lattiamateriaali:
parketti
Makuuhuoneen seinämateriaali:
maalattu
Olohuoneen lattiamateriaali:
parketti
Olohuoneen seinämateriaali:
maalattu
Saunan kuvaus:
Saunassa tervaleppä- tai haapapaneeli (15x90 mm) ja L-muotoiset lauteet väliritilällä sekä kiuas Harvia Glow -kivitorni erillisellä ohjauspaneelilla.  
Saunan lattiamateriaali:
laatta
Kattomateriaalin kuvaus:
Sileä himmeän valkoiseksi maalattu kipsilevy. 
WC-tilojen lukumäärä:
WC-tilojen kuvaus:
Seinään kiinnitetty wc-istuin IDO Seven D tai Grohe Euro Ceramic.  
WC-tilojen lattiamateriaali:
kivi
WC-tilojen seinämateriaali:
kaakeli
Tontin omistus:
oma 
Tontin pinta-ala:
7405.0 m2
Taloyhtiön nimi:
Asunto Oy Espoon Munkkirannan Villat 
Isännöitsijä:
Braleva Oy 
Autokatospaikkoja: