jakama_ylapalkki_kuva_logo_lowres.jpg

SUOMALAISTENTIE 1, 02270 ESPOO 09-8676 555 INFO@LEAJAKAMA.FI

Kaitalahdentie 12 , Helsinki (Kaitalahti)

omakotitalo 366.0 m2  | 3.950.000 €

Useita huoneita, tilaratkaisua voi muuttaa

Käyttöönottovuosi 2020

Villa Kallioniemi

Upea huippumoderni, yksilöllinen yhden perheen 396 kem2 merenrantatalo korkealla, jylhällä kalliotontilla Helsingin Laajasalossa. Merimaisema ei voi juuri kauniimpi olla.

Helsingin Laajasalon Kaitalahteen omalle länsirantatontille valmistuu vuonna 2020 huippumoderni, arkkitehti Seppo Mäntylän suunnittelema asuinrakennus ja rantasauna. Talot ovat Honkatalojen ekologisia hirsitaloja, joissa terveellinen hirsi on yhdistetty tyylikkäästi talon suuriin ikkunapintoihin ja alakerran kivirakenteisiin. Rakennustyöt ovat kovassa vauhdissa mutta vielä pääset vaikuttamaan moniin viimeistelyratkaisuihin. Materiaalien valinnassa on pyritty suosimaan modernin hirsitalon luonteeseen sopivia korkealaatuisia, kotimaista ratkaisuja. Varustelutaso on vaativaa premium-luokkaa, taloon tulee mm hissivaraus.

Rakennukset sijaitsevat ainutlaatuisen upealla paikalla, aivan meren äärellä ja tarjoavat huikeat raamit merelliseen asumiseen. Sijainti kauniiden rantakallioiden äärellä ja mahtavan avoimet merinäköalat länteen ovat henkeäsalpaavan hienot. Tontin eteläsivu rajoittuu puistoalueeseen. Rannan puolella on suuret puuterassit. Omassa hirsirantasaunassa voit ottaa makeat puukiuaslöylyt, pulahtaa mereen tai lämpimään altaaseen ja ihailla Helsingin keskustan valoja.
Talon suunnittelussa on otettu hyvin huomioon luonnon valo ja ilmansuunnat. Omaa kallioista rantaviivaa on noin 40 metriä. Rantaan rakennetaan jykevä laituri, johon pääsee isollakin veneellä.
Asuinrakennuksen tilat ovat pääosin yhdessä tasossa. Toisen kerroksen torniosassa on master bedroom kylpy- ja pukeutumistiloineen. Pohjakerroksessa on sauna ja kylpyhuone, kaksi makuuhuonetta, kotiteatteri/biljardi/harrastehuone, kuntoiluhuone, wc, työtiloja ja tekninen tila/varasto. Tiloja voidaan muuttaa ostajan tarpeen mukaan. Asuinrakennuksen kerrosala on 204 kem2 minkä lisäksi asuintalon pohjakerroksessa on tiloja yhteensä 162 kem2. Erillinen rantasauna on 30 kem2. Kokonaisala kellaritilat mukaan lukien on 396 kem2.
Hinta valmiiksi rakennettuna on 3,95M euroa. Mahdollisuus ostaa myös keskeneräisenä, jolloin mahdollisuus vaikuttaa lopputulokseen kaikilla projektin osa-alueilla.
Tilaa kohteen esite ja varaa yksityisesittely. Sonja Jakama 041-5299377 sonja.jakama@leajakama.fi ja Eero Jakama 0400-303031 eero.jakama@leajakama.fi

Tiedot

Kohdenumero:
20664182
Sijanti:
Kaitalahdentie 12 00590 Helsinki
Asuntotyyppi:
omakotitalo 
Uudiskohde:
Ei
Huoneistoesitelmä:
Useita huoneita, tilaratkaisua voi muuttaa 
Kerros/kerroksia:
3/3 
Asuintilojen pinta-ala:
366.0 m2
Muut tilat:
30.0 m2
Kokonaispinta-ala:
396.0 m2
Lisätietoja pinta-alasta:
Tilaratkaisu alakerran tilojen osalta on alustava ja asuinpinta-ala selviää kun tilaratkaisu on tehty 
Sauna:
oma sauna
Käyttöönottovuosi:
2020 
Ranta:
oma ranta
Hinta ja kustannukset
Velaton myyntihinta:
3.950.000 €
Myyntihinta:
3.950.000 €
Asunnon lisätiedot
Kuntotarkastus tehty:
Ei
Yleiskunto:
uusi 
Energiatodistus:
Ei 
Vesihuolto:
kunnan
Viemäri:
kunnan
Sähköliittymä siirtyy:
Kyllä
Muuta merkittävää tietoa:
Kohde on rakennusvaiheessa oleva omakotitalo, jonka tilaratkaisuun sekä moniin materiaaleihin voi ostaja vaikuttaa. Kohteen hintaa premium-varustein valmiiksi rakennettuna on 3.950.000 euroa. Jos ostaja haluaa ostaa kohteen keskeneräisenä ja vastaa itse lopputöistä, niin hinta alhaisempi. 
Asunnon tilat ja materiaalit
Rakennusmateriaali:
hirsi
Kattotyyppi:
Pulpetti 
Saunan kuvaus:
Hirsinen rantasauna sekä talon alakerran sauna 
Tontti
Tontin omistus:
oma 
Tontin pinta-ala:
1507.0 m2