jakama_ylapalkki_kuva_logo_lowres.jpg

SUOMALAISTENTIE 1, 02270 ESPOO 09-8676 555 INFO@LEAJAKAMA.FI

Ajankohtaista

Livingroom3_white_floor.jpg

HUIPPUMODERNIT HIRSITALOT MERENRANNALLE SUVISAARISTON NAAPURIIN

11.12.2020

Munkkirantaan Suvisaariston äärelle luonnonkauniille ranta-alueelle on suunniteltu kuusi  arkkitehti Seppo Mäntylän suunnittelemaa modernia ja ekologista erillistaloa. Talot ovat hirsitaloja ja niissä on suuret merelle avautuvat ikkunapinnat. Rantariviin sijoittuvat kolme 180 m2 taloa ovat yksitasoisia ja ylärivissä olevat ovat kahdessa tasossa, joista yksi 180m2 ja kaksi muuta 150m2. Kaikilla taloilla on omat hallinta-alueet ja kukin vastaa talostaan ja piha-alueestaan kuin omakotitalossa asuisi. 

Kullekin asunnolle on olemassa avaimet-käteen urakkasopimustarjous perustuen yksityiskohtaiseen rakennustapaselostukseen ja tähän perustuvan urakkasopimuksen hinta on kiinteä. Ostajalla on mahdollisuus saada tarjoukseen muutoksia  neuvottelemalla siitä rakentajan kanssa. Näiden neuvottelujen ja muutossopimusten jälkeen voidaan kauppa tehdä. Ostaja ostaa kyseiseen hallinta-alueeseen ja rakentamiseen oikeuttavat osakkeet ja saa osakkeisiin omistuksen. Samassa yhteydessä ostaja tekee urakkasopimuksen rakentajan kanssa sen sisältöisenä kuin ovat neuvotelleet. Urakka maksetaan useassa erässä rakennuksen valmistumisen mukaan. Osakkeen ostaja toimii siis itse rakennuttajana. Ostaja voi myös tilata toisenlaisen taloratkaisun  kuin mitä tässä esitteessä kuvataan vastaten silloin itse talonsa suunnittelusta, rakennuslupien hakemisesta ja rakentamisesta.    

Asunto  Oy Espoon Munkkirannan Villat omistaman rantatontin pinta-ala on 7405 m2. Rakennuslupa Seppo Mäntylän suunnitelmille on saatu ja rakentaminen on aloitettu loppukesällä 2020 ja kestää noin vuoden. 

Velattomat myyntihinnat avaimet käteen periaatteella sisältäen tonttiosakkeen ja oheisten suunnitelmien mukaisin varustein

Talo A  1.930.000 euroa    Talo B 1.890.000 euroa  Talo C 1.850.000 euroa
Talo D  MYYTY                     Talo E.1.250.000 euroa. Talo F 1.220.000 euroa

Tutustu kohteeseen tästä!

Bannerikuva_hiljainen_myynti_2.png

HILJAISESSA MYYNNISSÄ. KYSY LISÄÄ VÄLITTÄJILTÄMME.

19.08.2020
03.08.2021

1) HARVINAISUUS SUVISAARISTOSSA, KAHDEN OMAKOTITALON KIINTEISTÖ AVOMEREN RANNALLA

Uutta vastaava, edustava kartanotyylinen valkoinen kolmen rakennuksen kiinteistö sijaitsee avomeren rannalla Espoon Suvisaaristossa. Talon meren puolella on mahtava terassi. Tilat ovat hyvin avarat ja helposti muunneltavissa. Kaikki tilat ovat yhdessä tasossa. Rakennusten yhteenlaskettu pinta-ala on 402 m2. Päätalon pinta-ala on 245 m2, vierastalo 65 m2 ja autotalli 63 m2. Rannassa on tunnelmallinen vanha hirsinen noin 29 m2 rantasauna sekä laituri. Rakennusoikeutta on käyttämättä vaikka toiselle asuintalolle noin 302 k-m2. Kiinteistö on mahdollista jakaa kahteen osaan usealla eri tavalla ja ostaa vain toinen osa. Kokonaisuuden vhp on 3,85 m euroa. Ota yhteyttä niin kerromme lisää tästä harvinaisesta kiinteistöstä.

Lisätiedot Eero Jakama p. 0400-303031, eero.jakama@leajakama.fi

leajakama143sp.jpg

ASUNNON MYYNTI JA PERUKIRJA SAMALLA KERTAA -TUTUSTU UUTEEN PERHEOIKEUSPAKETTIIMME!

19.08.2020

Onko teillä riidaton kuolinpesä, johon kuuluu myytävä asunto? Toimistomme palveluksessa on perheoikeuteen erikoistunut, juridisen koulutuksen saanut välittäjä, jolla on myös LKV-pätevyys. Tarvittaessa voimme tarjota teille vaivatonta kokonaispalvelua sisältäen sekä perukirjan että asunnon myynnin. Voimme suositella teille myös perheoikeuteen erikoistuneiden asianajajien palveluksia tarpeen mukaan. 

Pyydä tarjous!

 

Jyri Karjalainen
LKV, VT
Licensed Real Estate Agent, LL.M.
040 5442222
jyri.karjalainen@leajakama.fi

Hattara_visualisoinnit04.jpg

Tapiola – uusi urbaani puutarhakaupunki

19.03.2020

Koe Tapiolan moderni päivittyminen 2000 -luvulle. Valoa tulvivat, viimeisintä tekniikkaa edustavat asunnot, maustettuna ehkä ripauksella 60 -luvun retrotunnelmaa, jos niin haluat. Hattarasta löydät persoonallisia vaihtoehtoja yksiöistä kolmen huoneen asuntoihin sekä ylellisen kattohuoneiston 12. kerroksessa. Rakennuttaja LähiTapiola.

Kirjokannen asunnoista, Taiantaiassa ja Tammen Taittajassa nautit esteettisesti tyylikkäistä premium -tason sisustusratkaisuista, kuten koko seinän levyisistä lattiaan asti ulottuvista ikkunapinnoista, isoista lasitetuista terasseista liukuovin, kesähelteellä lisämukavuutta tuovasta sekä lattian että tuloilman kautta tulevasta tehokkaasta viilennyksestä ja monista muista elämiseen mukavuutta tuovista ominaisuuksista, joista Kirjokannen asunnoissa ei ole tingitty. Kirjokannen taloja yhdistää viihtyisä ja laaja vain asukkaiden käytössä  oleva asuntopiha, josta avautuvat upeat näköalat.   

Kirjokannen asuntojen lisäarvon takaavat ainutlaatuinen sijainti ja loistavat vain hissimatkan päässä tarjoutuvat palvelut: kauppakeskus AINOA merkkiliikkeineen, Stockmann, syksyllä 2019 avautuva Ravintolamaailma ja mm. kattavat lääkärikeskuspalvelut. AINOAn ulkopuolella avautuu Suomen suurin yhtenäinen kävelykeskusta, joka kutsuu liikkumaan ja viettämään aikaa puutarhakaupungin uudistuneessa sydämessä. Kävelymatkan päässä ovat myös uudistuvan Tapiolan Kulttuurikeskuksen palvelut, jonne myös Espoon Teatterille tulee uudet tilat, EMMA – Espoon modernin taiteen museo ja WeeGee Näyttelykeskus.

Kun haluat Helsinkiin, uudella Länsimetrolla siirryt vartissa Helsingin keskustaan. Omalle autollesi tarjolla on edullinen pysäköinti hissimatkan päässä olevassa QParkissa.

Aivan lähietäisyydellä ovat myös loistavat urheilu- ja ulkoilumahdollisuudet, Haukilahden ja Westendin rannat ja rantakahvilat.

Tutustu Kirjokannen ja Hattaran asuntovaihtoehtoihin allaolevasta linkistä. Kerromme mielellämme lisää ja järjestämme tutustumisen Hattaran esittelyasuntoon sinulle sopivana ajankohtana. Lisätietoja Laura Paija , p. 040-9003351, laura.paija@leajakama.fi
Tutustu kohteisiin tästä!

0-7.jpg

PALVELEMME UUDESSA OSOITTEESSA ESPOON SUOMENOJALLA

04.10.2019
11.12.2020

Lea Jakama Oy LKV on muuttanut uuteen osoitteeseen Espoon Suomenojalle hyvien kulkuyhteyksien päähän lähelle Länsiväylää. 

Toimistollamme on vankka kokemus arvokohteiden myynnistä, mutta välitämme paljon myös keskihintaisia, hyviä perheasuntoja, tontteja ja kesäasuntoja sekä vuokrakohteita pääkaupunkiseudulla.

Välityskohteemme sijaitsevat pääasiassa Espoon, Helsingin ja Kauniaisten alueella. Välitämme kiinteistöjä myös Kirkkonummella, Siuntiossa ja Inkoossa. Erityisen runsaasti olemme tehneet kauppoja eteläisen Espoon rannikkoalueella.

Toimintamme peruskiviä ovat ensiluokkainen asiakaspalvelu, nöyrä asenne, ehdoton rehellisyys, perusteellinen perehtyminen myytävään asuntoon, laadukas myyntimateriaali ja välittäjän hyvä tavoitettavuus.

Lämpimästi tervetuloa asiakkaaksemme kaikissa asuntoasioissanne!

Lea Jakama Oy LKV
Suomalaistentie 1 02270 ESPOO
09- 8676 555
leajakama.fi

 

suvari2.jpg

Suvisaaristo - aitoa saaristolaistunnelmaa kesät talvet, vain 20 minuuttia Helsingistä!

01.08.2019

Idyllinen Suvisaaristo sijaitsee Espoon eteläisimmällä alueella sen luonnonkauniissa saaristossa. Sinne on hyvät kulkuyhteydet yli siltojen ja bussilla pääsee melkein perukoille saakka. 

Suvisaaristo oli pitkään 1900-luvun alusta lukien helsinkiläisten perheitten huvila-aluetta ja alueella on vieläkin useita hyvin hoidettuja villoja. Ympärivuotisten asuntojen rakentaminen pääsi todella alkuun vasta 1980- luvun lopulla, jolloin nykyinen osayleiskaava vahvistettiin. Tällä hetkellä Suvisaaristossa on hieman yli 400 aktiivisessa käytössä olevaa kiinteistöä, jotka on myös liitetty alueen omaan kunnallistekniikkaan. 

Asukkaiden kesken vallitsee vahva yhteishenki ja Suvisaaristossa onkin paljon seuroja ja yhdistyksiä, aina aktiivisesta asukasyhdistyksestä pursiseuraan ja kanoottiryhmään. Suvisaariston sydän on 1920-luvulla perustettu ihastuttava kyläkauppa Skärgårdsbutiken, jonka kahvilassa voi käydä lounaalla ja jutella naapureiden kanssa. 

Alueen mukavuudesta voi kiittää luonnonläheistä ympäristöä: meren jäälle pääsee talvisin luistelemaan, alueella on hyvä lenkkeillä tai hiihtää ja ympärillä on metsää. Luonnonläheisyydestä huolimatta Helsinki on vain 20 minuutin päässä!

Lea Jakama Oy lkv on toiminut Suvisaariston alueella 33 vuotta ja sen omistajat ovat asuneet alueella vieläkin pitempään. Meillä on vankka aluetuntemus ja olemme myyneet Suvisaaristosta yli 160 kiinteistöä toimintamme aikana. Kirjallisia arvioita sukujen omiin tarpeisiin olemme tehneet lähes yhtä monta. Vuosina 2017-18 välitimme alueelta 12 kiinteistöä. Alueen johtavana välittäjänä voimme kertoa teille eri alueiden hintatasosta sekä niiden ominaisuuksista. Voimme avustaa teitä myös mm. vesijättömaiden lunastuskysymyksissä  ja ruoppausasioissa.

Tällä hetkellä meillä on Suvisaariston alueelta tarjolla vapaa- ajan saaripaikkoja, rantarakennuspaikkoja ja omakotitaloja. Tutustu oheisesta linkistä Suvisaaristo-tarjontaamme. 

Aivan Suvisaariston viereen Munkkirantaan merenrannalle on nousemassa moderni kuuden hirsitalon uudiskohde. Tutustu myös siihen tämän linkin kautta.

Kun harkitset tontin tai kiinteistön ostoa Suvisaariston tai Soukanniemen alueelta, ota meihin yhteyttä!

Eero Jakama KTM, LKV eero.jakama@leajakama.fi +358 400 303031 

Pirskeri_2xx.JPG

Porvoon Emäsalo - upea lomaparatiisi

28.06.2019

Upea rakennuspaikka loma-asunnolle meren ääreltä Porvoon Emäsalossa!

Nyt on mahdollisuus rakentaa vapaa-ajan asunto paikalle, minne perheen nuorisokin haluaa tulla lomailemaan.  Näiden 16 rakennuspaikan ostajille tulee yhteiselle alueelle useita aktiviteettimahdollisuuksia, kuten tenniskenttä, frisbeegolfrata, lasten leikkialue, pienveneiden säilytyskatos, pihapelikenttä, nuotiopaikka ja venelaituri.

Koko alue on kooltaan yhteensä yli 10 hehtaaria ja siitä myydään eri kokoisia määräosia, joissa kussakin on rakennusoikeutta 114 ke-m2. Määräosien koot vaihtelevat 2500 ja 6000 m2:n välillä. Alueella on rantaviivaa yhteensä 930 m, hienoja rantakallioita ja oma poukama. Näkymät ovat saaristo- ja merimaisemaa aina ulkomerelle saakka.

Aikoinaan tällä Emäsalon eteläpäässä sijaitsevalla alueella on ollut legendaarinen Nesteen Pirskerin virkistysalue, joka nyt saa uuden elämän korkeatasoisena huvila-alueena.

Tule tutustumaan alueeseen! Vielä pääset valitsemaan parhaan rakennuspaikan itsellesi.

Tutustu kohteisiin tästä!

leajakama115sp.jpg

Kiinteistönvälitystä jo toisessa polvessa

27.10.2018
11.12.2020

Jo yli 30 vuotta kiinteistönvälitysalalla toimineen Lea Jakama Oy LKV:n perustajapariskunta Lea ja Eero Jakama aloittivat asuntojen myynnin Espoon Suvisaaristossa vuonna 1987 talossa, jossa he vielä nykyäänkin asuvat.

Asuntokaupan suhdanteet olivat 1980- luvun lopussa erittäin hyvät, mutta 1990- luvun alussa asuntokauppa lähes pysähtyi Suomeen rantautuneen suuren laman vuoksi. 

- Lama ajoi asiakkaita maksuvaikeuksiin ja useita rakennusliikkeitä kaatui. Kiinteistönvälittäjiä meni konkurssiin ja moni lopetti. Myös pankkeja lopetettiin ja suuret pankit yhdistettiin, muistelee Eero Jakama.

Vuoden 1995 paikkeilla asuntokauppa alkoi taas elpyä. Siihen saakka Lea oli työskennellyt yrityksessä yksin. Aviomies Eero ja perheen poika Tomi tulivat mukaan yrityksen toimintaan vuonna 1995, jolloin myös palkattiin ensimmäinen ulkopuolinen työntekijä.

- Oma domain leajakama.fi rekisteröitiin vuonna 1996, jolloin myös aloitettiin kohteiden esittely netissä Dime:n (nykyisin Etuovi) portaalin kautta. Olemme Etuoven ensimmäisiä asiakkaita!

Nykyisin yrityksen toimisto sijaitsee Espoon Suomenojalla hyvien kulkuyhteyksien päässä lähellä Länsiväylää ja siellä työskentelee 10 välittäjää. Lea Jakama Oy LKV tunnetaan asiantuntemuksestaan erityisesti arvoasuntojen ja -tonttien myyjänä. 

Hyvin hoidettu asiakassuhde siirtyy usein perintönä sukupolvelta toiselle 

Yrityksen perustaja, hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Lea Jakama kiittää uskollisia asiakkaita yrityksen menestyksestä.

- Moni asiakassuhteistamme on todella pitkä ja usein vanhojen asiakkaidemme jälkipolvikin kääntyy puoleemme asuntoasioissa. Olemme siis aito perheyritys monessakin mielessä!

Yrityksen asiakaslupaus on säilynyt samana vuosikymmenten saatossa, vaikka alalla on kehitystä tapahtunutkin tekniikan ja etenkin markkinoinnin saralla.

- Toimintamme peruskiviä ovat edelleen ensiluokkainen asiakaspalvelu, nöyrä asenne, ehdoton rehellisyys, perusteellinen perehtyminen myytävään asuntoon, laadukas myyntimateriaali ja välittäjän hyvä tavoitettavuus, vakuuttaa myyntijohtaja Sonja Jakama.

 

 

LeaJakama_30.png

Lea Jakama LKV 30 vuotta!

28.03.2017

30-vuotisjuhlavuotemme kunniaksi uudistimme myös kotisivumme palvelemaan asuntonne myyntiä tai uuden kodin etsimistä entistä paremmin! Kohteitamme esitellään laajasti myös sosiaalisen median kanavissamme ja niitä on helppo jakaa myös omien kanavienne kautta tai vaikkapa sähköpostitse.

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihimme, ihastuttaviin kohteisiimme ja monipuolisiin palveluihimme!

leajakama.fi