jakama_ylapalkki_kuva_logo_lowres.jpg

SUOMALAISTENTIE 1, 02270 ESPOO 09-8676 555 INFO@LEAJAKAMA.FI

Ajankohtaista

0-7.jpg

PALVELEMME UUDESSA OSOITTEESSA ESPOON SUOMENOJALLA

04.10.2019

Lea Jakama Oy LKV on muuttanut uuteen osoitteeseen Espoon Suomenojalle hyvien kulkuyhteyksien päähän lähelle Länsiväylää. 

Toimistollamme on vankka kokemus arvokohteiden myynnistä, mutta välitämme paljon myös keskihintaisia, hyviä perheasuntoja, tontteja ja kesäasuntoja sekä vuokrakohteita pääkaupunkiseudulla.

Välityskohteemme sijaitsevat pääasiassa Espoon, Helsingin ja Kauniaisten alueella. Välitämme kiinteistöjä myös Kirkkonummella, Siuntiossa ja Inkoossa. Erityisen runsaasti olemme tehneet kauppoja eteläisen Espoon rannikkoalueella.

Toimintamme peruskiviä ovat ensiluokkainen asiakaspalvelu, nöyrä asenne, ehdoton rehellisyys, perusteellinen perehtyminen myytävään asuntoon, laadukas myyntimateriaali ja välittäjän hyvä tavoitettavuus.

Lämpimästi tervetuloa asiakkaaksemme kaikissa asuntoasioissanne!

Lea Jakama Oy LKV
Suomalaistentie 1 02270 ESPOO
09- 8676 555
leajakama.fi

 

suvari2.jpg

Suvisaaristo - aitoa saaristolaistunnelmaa kesät talvet, vain 20 minuuttia Helsingistä!

01.08.2019

Idyllinen Suvisaaristo sijaitsee Espoon eteläisimmällä alueella sen luonnonkauniissa saaristossa. Sinne on hyvät kulkuyhteydet yli siltojen ja bussilla pääsee melkein perukoille saakka. 

Suvisaaristo oli pitkään 1900-luvun alusta lukien helsinkiläisten perheitten huvila-aluetta ja alueella on vieläkin useita hyvin hoidettuja villoja. Ympärivuotisten asuntojen rakentaminen pääsi todella alkuun vasta 1980- luvun lopulla, jolloin nykyinen osayleiskaava vahvistettiin. Tällä hetkellä Suvisaaristossa on hieman yli 400 aktiivisessa käytössä olevaa kiinteistöä, jotka on myös liitetty alueen omaan kunnallistekniikkaan. 

Asukkaiden kesken vallitsee vahva yhteishenki ja Suvisaaristossa onkin paljon seuroja ja yhdistyksiä, aina aktiivisesta asukasyhdistyksestä pursiseuraan ja kanoottiryhmään. Suvisaariston sydän on 1920-luvulla perustettu ihastuttava kyläkauppa Skärgårdsbutiken, jonka kahvilassa voi käydä lounaalla ja jutella naapureiden kanssa. 

Alueen mukavuudesta voi kiittää luonnonläheistä ympäristöä: meren jäälle pääsee talvisin luistelemaan, alueella on hyvä lenkkeillä tai hiihtää ja ympärillä on metsää. Luonnonläheisyydestä huolimatta Helsinki on vain 20 minuutin päässä!

Lea Jakama Oy lkv on toiminut Suvisaariston alueella 33 vuotta ja sen omistajat ovat asuneet alueella vieläkin pitempään. Meillä on vankka aluetuntemus ja olemme myyneet Suvisaaristosta yli 160 kiinteistöä toimintamme aikana. Kirjallisia arvioita sukujen omiin tarpeisiin olemme tehneet lähes yhtä monta. Vuosina 2017-18 välitimme alueelta 12 kiinteistöä. Alueen johtavana välittäjänä voimme kertoa teille eri alueiden hintatasosta sekä niiden ominaisuuksista. Voimme avustaa teitä myös mm. vesijättömaiden lunastuskysymyksissä  ja ruoppausasioissa.

Tällä hetkellä meillä on Suvisaariston alueelta tarjolla vapaa- ajan saaripaikkoja, rantarakennuspaikkoja ja omakotitaloja. Tutustu oheisesta linkistä Suvisaaristo-tarjontaamme. 

Aivan Suvisaariston viereen Munkkirantaan merenrannalle on nousemassa moderni kuuden hirsitalon uudiskohde. Tutustu myös siihen tämän linkin kautta.

Kun harkitset tontin tai kiinteistön ostoa Suvisaariston tai Soukanniemen alueelta, ota meihin yhteyttä!

Eero Jakama KTM, LKV eero.jakama@leajakama.fi +358 400 303031 

Pirskeri_2xx.JPG

Porvoon Emäsalo - upea lomaparatiisi

28.06.2019

Upea rakennuspaikka loma-asunnolle meren ääreltä Porvoon Emäsalossa!

Nyt on mahdollisuus rakentaa vapaa-ajan asunto paikalle, minne perheen nuorisokin haluaa tulla lomailemaan.  Näiden 16 rakennuspaikan ostajille tulee yhteiselle alueelle useita aktiviteettimahdollisuuksia, kuten tenniskenttä, frisbeegolfrata, lasten leikkialue, pienveneiden säilytyskatos, pihapelikenttä, nuotiopaikka ja venelaituri.

Koko alue on kooltaan yhteensä yli 10 hehtaaria ja siitä myydään eri kokoisia määräosia, joissa kussakin on rakennusoikeutta 114 ke-m2. Määräosien koot vaihtelevat 2500 ja 6000 m2:n välillä. Alueella on rantaviivaa yhteensä 930 m, hienoja rantakallioita ja oma poukama. Näkymät ovat saaristo- ja merimaisemaa aina ulkomerelle saakka.

Aikoinaan tällä Emäsalon eteläpäässä sijaitsevalla alueella on ollut legendaarinen Nesteen Pirskerin virkistysalue, joka nyt saa uuden elämän korkeatasoisena huvila-alueena.

Tule tutustumaan alueeseen! Vielä pääset valitsemaan parhaan rakennuspaikan itsellesi.

Tutustu kohteisiin tästä!

Hattara_visualisoinnit04.jpg

Tapiola – uusi urbaani puutarhakaupunki

18.06.2019
18.09.2019

Koe Tapiolan moderni päivittyminen 2000 -luvulle. Valoa tulvivat, viimeisintä tekniikkaa edustavat asunnot, maustettuna ehkä ripauksella 60 -luvun retrotunnelmaa, jos niin haluat. Hattarasta löydät persoonallisia vaihtoehtoja yksiöistä kolmen huoneen asuntoihin sekä ylellisen kattohuoneiston 12. kerroksessa. Rakennuttaja LähiTapiola.

Kirjokannen asunnoista, Taiantaiassa ja Tammen Taittajassa nautit esteettisesti tyylikkäistä premium -tason sisustusratkaisuista, kuten koko seinän levyisistä lattiaan asti ulottuvista ikkunapinnoista, isoista lasitetuista terasseista liukuovin, kesähelteellä lisämukavuutta tuovasta sekä lattian että tuloilman kautta tulevasta tehokkaasta viilennyksestä ja monista muista elämiseen mukavuutta tuovista ominaisuuksista, joista Kirjokannen asunnoissa ei ole tingitty. Kirjokannen taloja yhdistää viihtyisä ja laaja vain asukkaiden käytössä  oleva asuntopiha, josta avautuvat upeat näköalat.   

Kirjokannen asuntojen lisäarvon takaavat ainutlaatuinen sijainti ja loistavat vain hissimatkan päässä tarjoutuvat palvelut: kauppakeskus AINOA merkkiliikkeineen, Stockmann, syksyllä 2019 avautuva Ravintolamaailma ja mm. kattavat lääkärikeskuspalvelut. AINOAn ulkopuolella avautuu Suomen suurin yhtenäinen kävelykeskusta, joka kutsuu liikkumaan ja viettämään aikaa puutarhakaupungin uudistuneessa sydämessä. Kävelymatkan päässä ovat myös uudistuvan Tapiolan Kulttuurikeskuksen palvelut, jonne myös Espoon Teatterille tulee uudet tilat, EMMA – Espoon modernin taiteen museo ja WeeGee Näyttelykeskus.

Kun haluat Helsinkiin, uudella Länsimetrolla siirryt vartissa Helsingin keskustaan. Omalle autollesi tarjolla on edullinen pysäköinti hissimatkan päässä olevassa QParkissa.

Aivan lähietäisyydellä ovat myös loistavat urheilu- ja ulkoilumahdollisuudet, Haukilahden ja Westendin rannat ja rantakahvilat.

Tutustu Kirjokannen ja Hattaran asuntovaihtoehtoihin allaolevasta linkistä. Kerromme mielellämme lisää ja järjestämme tutustumisen Hattaran esittelyasuntoon sinulle sopivana ajankohtana. Lisätietoja Ilkka Ala-Ketola, p. 050-3068237, ilkka.ala-ketola@leajakama.fi ja Laura Paija , p. 040-9003351, laura.paija@leajakama.fi
Tutustu kohteisiin tästä!

ilmakuva_taloista_esite.jpg

HUIPPUMODERNIT HIRSITALOT MERENRANNALLE SUVISAARISTON NAAPURIIN

10.06.2019

Munkkirantaan Suvisaariston äärelle luonnonkauniille ranta-alueelle on suunniteltu kuusi  arkkitehti Seppo Mäntylän suunnittelemaa modernia ja ekologista erillistaloa. Talot ovat hirsitaloja ja niissä on suuret merelle avautuvat ikkunapinnat. Rantariviin sijoittuvat kolme 180 m2 taloa ovat yksitasoisia ja muut kolme 150 m2 taloa rakennetaan kahteen tasoon. Kaikilla taloilla on omat hallinta-alueet ja kukin vastaa talostaan ja piha-alueestaan kuin omakotitalossa asuisi. 

Kullekin asunnolle on olemassa avaimet-käteen urakkasopimustarjous perustuen yksityiskohtaiseen rakennustapaselostukseen ja tähän perustuvan urakkasopimuksen hinta on kiinteä. Ostajalla on mahdollisuus saada tarjoukseen muutoksia  neuvottelemalla siitä rakentajan kanssa. Näiden neuvottelujen ja muutossopimusten jälkeen voidaan kauppa tehdä. Ostaja ostaa kyseiseen hallinta-alueeseen ja rakentamiseen oikeuttavat osakkeet ja saa osakkeisiin omistuksen. Samassa yhteydessä ostaja tekee urakkasopimuksen rakentajan kanssa sen sisältöisenä kuin ovat neuvotelleet. Urakka maksetaan useassa erässä rakennuksen valmistumisen mukaan. Osakkeen ostaja toimii siis itse rakennuttajana. Ostaja voi myös tilata toisenlaisen taloratkaisun  kuin mitä tässä esitteessä kuvataan vastaten silloin itse talonsa suunnittelusta, rakennuslupien hakemisesta ja rakentamisesta.    

Asunto  Oy Espoon Munkkirannan Villat omistaman rantatontin pinta-ala on 7405 m2. Rakennuslupa Seppo Mäntylän suunnitelmille on saatu ja rakentaminen voi alkaa kesällä 2019 ja kestää noin vuoden. 

Tässä esitteessä näytetyt visuaalikuvat perustuvat Seppo Mäntylän suunnitelmiin. Tämän esitteen mukaisten talojen rakentamisesta avaimet-käteen periaatteella vastaa Honkatalot Oy ja Karama (Karjalan Rakennus ja Maalaus Oy).

Velattomat myyntihinnat avaimet käteen periaatteella sisältäen tonttiosakkeen ja oheisten suunnitelmien mukaisin varustein

Talo A  1.930.000 euroa   Talo B 1.890.000 euroa  Talo C 1.850.000 euroa
Talo D  1.280.000 euroa.  Talo E.1.250.000 euroa. Talo F 1.220.000 euroa

Tutustu kohteeseen tästä!

ORIGINAL1.jpeg

SAUNANIEMEN KEIDAS, MODERNIT JA EKOLOGISET KIVITALOT SAUNANIEMEEN MERENRANTATONTILLE

10.06.2019
10.09.2019

Saunaniemen Keidas omalla merenrantatontilla. Rakennuslupa saatu 17.6.2019 ja rakentaminen aloitettu. Skandinaavisen selkeälinjaiset uudet kivitalot upealle paikalle Saunaniemen rantaan, Saunalahden läntiseen niemekkeeseen. Kauniille etelään avautuvalle merenrantatontille rakennetaan neljä arkkitehti Pet Michaelin suunnittelemaa modernia ja ekologista ateljee-omakotitaloa. Urakoitsijana Kivitalot A. Uotila Oy. A ja B enää vapaana!

Asuinrakennuksen pinta-ala on 222 m2. Jokaisella taloista on lisäksi oma viihtyisä rantasauna 16 m2, ulkovarastotiloja 11 m2 ja kahden auton katos 34 m2. Ilmoituksessa annetut pinta-alat ovat alustavia tietoja, jotka tarkennetaan ostajalle ennen kaupantekoa. Tontin pinta-ala on 4294 m2 ja se on jaettu neljään itsenäiseen määräosaan, joiden hallinnasta on sovittu hallinnanjakosopimuksella. Kunkin määräosan omistaja vastaa omasta hallinta-alueestaan ja oman talonsa rakennuttamisesta sekä hoidosta.

Talot ovat kivirakenteisia ja lämmitysmuotona on ekologinen maalämpö vesikiertoisena lattialämmityksenä. Taloja viilennetään maaviileällä. Ranta ruopataan ja sinne rakennetaan yhteinen iso venelaituri. Jokaisella määräosista on oma ranta. Tielle päin tulee vallikivimuuri ja yhteinen sähköportti. Talot valmistuvat maaliskuussa 2020.

Kellarin sisäväliseinät ovat harkkoa, ja 1. ja 2.kerrokset gyproc-rakenteisia. Välipohjat ovat ontelolaattaa. Pulpettivesikatto on puurakenteinen ja siinä on bitumikermikate. Rantasaunarakennuksessa viherkatto.

Talojen varustelutaso on korkea: ateljee-olohuoneen korkeus 5,7 metriä, todella näyttävä master-bedroom, jonka yhteydessä iso "walk in closet" -vaatehuone ja kylpyhuone, premium-tason Poggenpohl keittiökalusteet integroiduin Miele -kodinkonein, päätalossa kaksi takkaa ja saunarakennuksessa yksi, ulkoterassit Siperian lehtikuusta, kaksi parveketta sekä lasitettu katettu terassiparveke. Ostajalla on mahdollisuus vaikuttaa materiaalivalintoihin.

Kaikki rakennukset A, B, C ja D sijaitsevat omilla hallinta-alueillaan, jotka on määritelty hallinnanjakosopimuksessa. A-määräosan pinta-ala on n. 888 m2, B n. 730 m2, C n. 730 m2 ja D n. 1946 m2. Yhteiseen käyttöön jää tontin ajotie sekä venelaituri. Kulkuyhteys yhteiselle laiturille on ranta-alueen kautta.
Rantaan tulee iso kelluva betonilaituri ja sen tulevasta hoidosta vastataan tasaosuuksin. 

Tontin kokonaisrantaviiva on noin 55 metriä. Ranta säilyy omana sillä tämän alueen asemakaavassa ei ole yleisiä rantaraitteja. 
Kullekin asunnolle on olemassa avaimet-käteen urakkasopimustarjous perustuen yksityiskohtaiseen rakennustapaselostukseen ja tähän perustuvan urakkasopimuksen hinta on kiinteä. Ostajalla on mahdollisuus saada tarjoukseen muutoksia neuvottelemalla siitä rakentajan kanssa. Näiden neuvottelujen ja muutossopimusten jälkeen voidaan kauppa tehdä ja samalla allekirjoitetaan urakkasopimus. 

Tiedustelut ja esittelyt

Tove Larsson 040-7770305 tove.larsson@leajakama.fi

Tutustu kohteeseen tästä!

 

leajakama115sp.jpg

Kiinteistönvälitystä jo toisessa polvessa

27.10.2018
30.09.2019

Jo yli 30 vuotta kiinteistönvälitysalalla toimineen Lea Jakama Oy LKV:n perustajapariskunta Lea ja Eero Jakama aloittivat asuntojen myynnin Espoon Suvisaaristossa vuonna 1987 talossa, jossa he vielä nykyäänkin asuvat.

Asuntokaupan suhdanteet olivat 1980- luvun lopussa erittäin hyvät, mutta 1990- luvun alussa asuntokauppa lähes pysähtyi Suomeen rantautuneen suuren laman vuoksi. 

- Lama ajoi asiakkaita maksuvaikeuksiin ja useita rakennusliikkeitä kaatui. Kiinteistönvälittäjiä meni konkurssiin ja moni lopetti. Myös pankkeja lopetettiin ja suuret pankit yhdistettiin, muistelee Eero Jakama.

Vuoden 1995 paikkeilla asuntokauppa alkoi taas elpyä. Siihen saakka Lea oli työskennellyt yrityksessä yksin. Aviomies Eero ja perheen poika Tomi tulivat mukaan yrityksen toimintaan vuonna 1995, jolloin myös palkattiin ensimmäinen ulkopuolinen työntekijä.

- Oma domain leajakama.fi rekisteröitiin vuonna 1996, jolloin myös aloitettiin kohteiden esittely netissä Dime:n (nykyisin Etuovi) portaalin kautta. Olemme Etuoven ensimmäisiä asiakkaita!

Nykyisin yrityksen toimisto sijaitsee Espoon Suomenojalla hyvien kulkuyhteyksien päässä lähellä Länsiväylää ja siellä työskentelee 10 välittäjää. Lea Jakama Oy LKV tunnetaan asiantuntemuksestaan erityisesti arvoasuntojen ja -tonttien myyjänä. Perheen tytär Sonja Jakama siirtyi yrityksen toimitusjohtajaksi vuonna 2015.

Hyvin hoidettu asiakassuhde siirtyy usein perintönä sukupolvelta toiselle 

Yrityksen perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Lea Jakama kiittää uskollisia asiakkaita yrityksen menestyksestä.

- Moni asiakassuhteistamme on todella pitkä ja usein vanhojen asiakkaidemme jälkipolvikin kääntyy puoleemme asuntoasioissa. Olemme siis aito perheyritys monessakin mielessä!

Yrityksen asiakaslupaus on säilynyt samana vuosikymmenten saatossa, vaikka alalla on kehitystä tapahtunutkin tekniikan ja etenkin markkinoinnin saralla.

- Toimintamme peruskiviä ovat edelleen ensiluokkainen asiakaspalvelu, nöyrä asenne, ehdoton rehellisyys, perusteellinen perehtyminen myytävään asuntoon, laadukas myyntimateriaali ja välittäjän hyvä tavoitettavuus, vakuuttaa toimitusjohtaja Sonja Jakama.

teksti: Marja Kangasvaara

 

TALO_KATKOKUJA.jpg

Moderni valkoinen kivitalo – energiatehokas uudiskohde Espoossa

20.10.2018
03.05.2019

Haaveiletko huolettomasta asumisesta lähellä luontoa ja palveluita? Espoon Saunalahteen tai tarkemmin Saunaniemen juureen kauniille tontille rakennetaan laadukas kolmen omakotitalon uudiskohde.
Talot sijaitsevat lähellä palveluita, luontoa, uimarantaa, ulkoilumaastoja ja Espoon rantaraittia. Tien toiselle puolelle rakentuva ja aivan kodin ovelta avautuva Kylmälähteenpuisto tarjoaa perheen lapsille jännittävät seikkailumaastot!
Merellinen luonto on ulkoilmaihmisen unelma ympäri vuoden; rantaraitille ja uimarannalle kävelee polkua pitkin muutamassa minuutissa ja talvisin hiihtoladut alkavat aivan kulman takaa!

Talot on suunniteltu arkkitehtonisesti moderneiksi ja todella toimiviksi lapsiperheiden unelmakodeiksi. Yhteinen olohuone- keittiö- ja ruokailutila yläkerrassa on avara ja valoisa. Lattiaan asti ulottuvista ikkunoista avautuu upea luontonäkymä, josta voi nauttia myös lasikatollisella ja lasikaiteisella talon levyisellä terassilla, jonne on kulku suoraan keittiöstä. Yläkerrassa on lisäksi omassa rauhassaan yksi makuuhuone, jonka yhteydessä on oma kylpyhuone.
Talon alakerrassa on kaksi makuuhuonetta ja tilava kahdella suihkulla varustettu kylpyhuone, tunnelmallinen sauna ja löytyypä tilaa myös monen haaveilemalle kylpyammeelle, jossa perheen pienimmät voivat polskia! Alakerrassa on lisäksi erillinen wc, kodinhoitohuone ja vaatehuone. Avaralle terassille on kulku suoraan alakerran toisesta makuuhuoneesta. Talojen pihat ovat huolettoman helppohoitoiset ja lepäävät pääosin kalliorinteen kainalossa.

Laadukkaat ja ajattomat materiaalit sopivat skandinaaviseen makuun

Asuntojen viimeistely skandinaaviseen tyyliin vaaleilla, ajattoman tyylikkäillä materiaaleilla mahdollistaa monenlaisen sisustamisen ja tuo kotiin harmonisen tunnelman.
Valkolakatut saarniparkettilattiat ja valkoisiksi maalatut seinät luovat puhtaan pohjan erilaisille sisustusratkaisuille; oletko skandinaavisen minimalismin ystävä vai haluaisitko kenties tuoda sisustukseesi ripauksen trendikästä skandi-marokkolaishenkeä puffeilla, matoilla ja lyhdyillä?
Keittiön A la Carte -keittiöiden valkoinen ja tyylikäs kaapisto, musta komposiittiallas ja laadukkaat AEG:n kodinkoneet hurmaavat vaativammankin kotikokin! Kokonaan laatoitetut pesu-ja kylpytilat on varusteltu kodin moderniin tyyliin sopivin korkeatasoisin materiaalein. 
Tontilla on jo valmiina yksi saman talovalmistajan rakentama kivitalo, jossa voit käydä aistimassa tulevan kotisi tunnelmaa ja luontonäkymiä. Materiaalivalinnat ovat yhteneväisiä valmiin talon kanssa, mutta mikäli haluat muokata uuden kotisi valintoja, on siihen mahdollisuus konseptiin perehtyneen sisustusarkkitehdin kanssa. 
Moni valitsee uudiskohteen perheensä uudeksi kodiksi, sillä uudessa talossa pääsee vaikuttamaan pintamateriaaleihin, usein jopa huonejärjestykseen, siinä on viimeisin tekniikka ja asuminen on huoletonta monta vuotta eteenpäin.

Saunaniemen alue on osa merenkulun historiaa

Saunaniemen teiden ja paikkojen nimistö kertoo alueen mielenkiintoisesta merenkulun historiasta.
Jo 1700-luvulla läheinen Kallvikin uimarannan alue oli merkittävä lastaus- ja laivanrakennuspaikka. Kylmälähteenpuistossa on taas nimensä mukaisesti viileävetinen lähde, jonka juomakelpoinen vesi oli merenkulkijoille tärkeä voimavara.
Teiden jännittävä nimistö puolestaan viittaa vuonna 1919 voimaan tulleeseen kieltolakiin ja sen lieveilmiöön salakuljetukseen. Vai miltä kuulostaa Kätkökuja, Kätköpaikantie tai Salakuljettajantie?

Vastuu ympäristöstä ja tulevaisuudesta kuuluu myös rakentamiseen

Omalle perheelle sopivaa kotia suunniteltaessa kannattaa kiinnittää huomiota koko talon elinkaareen. Kestävästi rakennetussa kivitalossa on hyvä sisäilma, pieni hiilijalanjälki ja edulliset käyttökustannukset.
"Rakennamme ihmisille koteja. Koti on monelle koko elämän arvokkain ja tärkein investointi, siksi kehitystyömme ja toimintamme ytimessä on aina asiakas. Yrityksemme tärkeimmät arvot ovat rehellisyys, avoimuus ja laatu. Kannamme vastuuta ympäristöstä ja luotamme suomalaiseen osaamiseen, muotoiluun ja työhön", vakuuttaa HEVI kivitalojen toimitusjohtaja Lauri Pöyhönen.

Kivitalon perheelleen Espoon Saunalahteen rakennuttaneet Ulla ja Mika Koivula kertovat suomalaisen rakennusmateriaalin, yrittäjyyden ja työn tukemisen olleen yksi tärkeimmistä eettisistä tekijöistä talovalinnassaan.
"Rakennusmateriaalin huippuominaisuudet kuten ekologisuus, energiatehokkuus ja hyvä sisäilman laatu kotimaisuuden lisäksi olivat tärkeimmät syyt siihen, miksi päädyimme EPS- harkoista rakennettuun kivitaloon", tyytyväinen talonomistajapariskunta painottaa.

EPS-valuharkko soveltuu erityisen hyvin suomalaiseen rakentamiseen

EPS rakennusmateriaalina kehitettiin toisen maailmansodan jälkeen, kun tarvittiin nopea, kustannustehokas ja kestävä rakenne uudelleenrakentamiseen. Materiaali soveltuu erinomaisen hyvin rakentamiseen jopa maantieteellisillä riskialueilla.
"Meidän leveysasteillamme energiatehokkuus on rakentamisessa ensiarvoisen tärkeää. Suomessa sääolosuhteet ovat ankarat, joten lämmin ja tiivis koti on luonnollisesti kaikkien unelma; se lisää asumismukavuutta ja on kukkarolle ystävällinen", toteaa FinnEPS Oy:n tuotannosta vastaava Petri Ranta.

Tutustu kohteeseen tästä ja ihastu!

Ota yhteyttä ja suunnittele kanssamme tuleva kotisi

Mika Schubakoff
050 4276631
mika.schubakoff@leajakama.fi

teksti: Marja Kangasvaara

 

ID_1.jpg

uusia kivitaloja saunalahteen!

14.04.2018
03.05.2019

Uusia kivitaloja Saunalahteen!

Talot on suunniteltu arkkitehtonisesti moderneiksi ja todella toimiviksi lapsiperheiden kodeiksi.
Jos haaveilet huolettomasta asumisesta lähellä luontoa ja palveluja, on tämä tuleva kotisi! Toimi nopeasti ja varaa omasi, jäljellä on enää yksi talo! 

Tutustu kohteeseen tästä linkistä ja ihastu!  

Ota yhteyttä ja suunnittele kanssamme tuleva kotisi! 

Mika Schubakoff
LKV, LVV, diplomiekonomi
Licensed Real Estate Agent, MBA
050 4276631
mika.schubakoff@leajakama.fi

Huoletonta asumista luonnon helmassa merellisessä Saunaniemessä

Espoon Saunalahteen tai tarkemmin Saunaniemen juureen kauniille tontille rakennetaan laadukas kolmen omakotitalon uudiskohde!  
Kolmen valkoisen kivitalon kokonaisuus sijaitsee lähellä palveluja, luontoa, uimarantaa, ulkoilumaastoja ja Espoon rantaraittia. Tien toiselle puolelle rakentuva ja aivan kodin ovelta avautuva Kylmälähteenpuisto tarjoaa perheen lapsille jännittävät seikkailumaastot!

Merellinen luonto on ulkoilmaihmisen unelma ympäri vuoden; rantaraitille ja uimarannalle kävelee muutamassa minuutissa, ja talvisin hiihtoladut alkavat aivan kulman takaa!

Moderni ja toimiva lapsiperheen koti

Talot on suunniteltu arkkitehtonisesti moderneiksi ja todella toimiviksi lapsiperheiden kodeiksi. 
Yhteinen olohuone- ja ruokailutila yläkerrassa on avara ja valoisa. Lattiaan asti ulottuvista ikkunoista avautuu upea luontonäkymä, josta voi nauttia myös lasikatollisella ja lasikaiteisella talon levyisellä parvekkeella. Yläkerrassa on lisäksi omassa rauhassaan yksi makuuhuone, jonka yhteydessä on oma kylpyhuone.

Talon alakerrassa on kaksi makuuhuonetta ja tilava kahdella suihkulla varustettu kylpyhuone, tunnelmallinen sauna ja löytyypä tilaa myös monen haaveilemalle kylpyammeelle, jossa perheen pienimmät voivat polskia! Alakerrassa on lisäksi erillinen wc, kodinhoitohuone ja vaatehuone. Avaralle terassille on kulku suoraan alakerran toisesta makuuhuoneesta.

Talojen pihat ovat huolettoman helppohoitoiset ja lepäävät pääosin kalliorinteen kainalossa.

Laadukkaat ja ajattomat materiaalit sopivat moneen makuun

Asuntojen viimeistely vaaleilla, ajattoman tyylikkäillä materiaaleilla mahdollistaa monenlaisen sisustamisen.

Keittiön A la Carte -keittiöiden valkoinen korkeakiiltoinen kaapisto, musta komposiittiallas ja laadukkaat AEG:n kodinkoneet hurmaavat vaativammankin kotikokin! Kokonaan laatoitetut pesu-ja kylpytilat on varusteltu kodin moderniin tyyliin sopivin korkeatasoisin materiaalein.

Tontilla on jo valmiina yksi saman talovalmistajan (Hevi Kivitalot) rakentama kivitalo, jossa voit käydä aistimassa tulevan kotisi tunnelmaa ja luontonäkymiä.

Materiaalivalinnat ovat yhteneväisiä valmiin talon kanssa, mutta mikäli haluat muokata uuden kotisi valintoja, on siihen mahdollisuus konseptiin perehtyneen sisustusarkkitehdin kanssa. Kysy lisää välittäjiltämme ja katso kohteen tiedoista kuvia valmiista talosta!

Energiatehokasta asumista kivitalossa

Talot rakennetaan suomalaisesta EPS-harkosta, joka soveltuu erityisen hyvin Suomen ilmastoon energiatehokkuutensa ansiosta. 

Kotisi on lämmin ja tiivis, ja säästät samalla sähkölaskuissasi! EPS –valuharkoista on rakennettu Suomessa tuhansia kohteita ja tälle valmistajalle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu-tunnus.

Saunaniemen alue on osa merenkulun historiaa

Saunaniemen teiden ja paikkojen nimistö kertoo alueen mielenkiintoisesta merenkulun historiasta.

Jo 1700-luvulla läheinen Kallvikin uimarannan alue oli merkittävä lastaus- ja laivanrakennuspaikka. Kylmälähteenpuistossa on taas nimensä mukaisesti viileävetinen lähde, jonka juomakelpoinen vesi oli merenkulkijoille tärkeä voimavara.

Teiden jännittävä nimistö puolestaan viittaa vuonna 1919 voimaan tulleeseen kieltolakiin ja sen lieveilmiöön salakuljetukseen. Vai miltä kuulostaa Kätkökuja, Kätköpaikantie tai Salakuljettajantie?

Tervetuloa kotiin Kätkökujalle!

 

LeaJakama_30.png

Lea Jakama LKV 30 vuotta!

28.03.2017

30-vuotisjuhlavuotemme kunniaksi uudistimme myös kotisivumme palvelemaan asuntonne myyntiä tai uuden kodin etsimistä entistä paremmin! Kohteitamme esitellään laajasti myös sosiaalisen median kanavissamme ja niitä on helppo jakaa myös omien kanavienne kautta tai vaikkapa sähköpostitse.

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihimme, ihastuttaviin kohteisiimme ja monipuolisiin palveluihimme!

leajakama.fi     

leajakama143sp.jpg

ASUNNON MYYNTI JA PERUKIRJA SAMALLA KERTAA -TUTUSTU UUTEEN PERHEOIKEUSPAKETTIIMME!

20.03.2017
02.05.2019

Onko teillä riidaton kuolinpesä, johon kuuluu myytävä asunto? Toimistomme palveluksessa on perheoikeuteen erikoistuneita, juridisen koulutuksen saaneita välittäjiä, joilla on myös LKV-pätevyys. Tarvittaessa voimme tarjota teille vaivatonta kokonaispalvelua sisältäen sekä perukirjan että asunnon myynnin. Perukirjan teosta ja asunnon myynnistä vastaavat samat henkilöt, jolloin perintöverot saadaan täsmälleen oikein asunnon myynnin yhteydessä. Voimme suositella teille myös perheoikeuteen erikoistuneiden asianajajien palveluksia tarpeen mukaan. 

Pyydä tarjous!

 

Jyri Karjalainen
LKV, myyntijohtaja,VT
Licensed Real Estate Agent, Sales Director, LL.M.
040 5442222
jyri.karjalainen@leajakama.fi