jakama_ylapalkki_kuva_logo_lowres.jpg

TAPIONTORI 3 C, 02100 ESPOO 09-8676 555 INFO@LEAJAKAMA.FI

Ajankohtaista

leajakama115sp.jpg

Kiinteistönvälitystä jo toisessa polvessa

27.10.2018

Jo yli 30 vuotta kiinteistönvälitysalalla toimineen Lea Jakama Oy LKV:n perustajapariskunta Lea ja Eero Jakama aloittivat asuntojen myynnin Espoon Suvisaaristossa vuonna 1987 talossa, jossa he vielä nykyäänkin asuvat.

Asuntokaupan suhdanteet olivat 1980- luvun lopussa erittäin hyvät, mutta 1990- luvun alussa asuntokauppa lähes pysähtyi Suomeen rantautuneen suuren laman vuoksi. 

- Lama ajoi asiakkaita maksuvaikeuksiin ja useita rakennusliikkeitä kaatui. Kiinteistönvälittäjiä meni konkurssiin ja moni lopetti. Myös pankkeja lopetettiin ja suuret pankit yhdistettiin, muistelee Eero Jakama.

Vuoden 1995 paikkeilla asuntokauppa alkoi taas elpyä. Siihen saakka Lea oli työskennellyt yrityksessä yksin. Aviomies Eero ja perheen poika Tomi tulivat mukaan yrityksen toimintaan vuonna 1995, jolloin myös palkattiin ensimmäinen ulkopuolinen työntekijä.

- Oma domain leajakama.fi rekisteröitiin vuonna 1996, jolloin myös aloitettiin kohteiden esittely netissä Dime:n (nykyisin Etuovi) portaalin kautta. Olemme Etuoven ensimmäisiä asiakkaita!

Nykyisin yrityksen toimisto sijaitsee Tapiolassa Tapiontorilla ja siellä työskentelee 10 välittäjää. Lea Jakama Oy LKV tunnetaan asiantuntemuksestaan erityisesti arvoasuntojen ja -tonttien myyjänä. Perheen tytär Sonja Jakama siirtyi yrityksen toimitusjohtajaksi vuonna 2015.

Hyvin hoidettu asiakassuhde siirtyy usein perintönä sukupolvelta toiselle 

Yrityksen perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Lea Jakama kiittää uskollisia asiakkaita yrityksen menestyksestä.

- Moni asiakassuhteistamme on todella pitkä ja usein vanhojen asiakkaidemme jälkipolvikin kääntyy puoleemme asuntoasioissa. Olemme siis aito perheyritys monessakin mielessä!

Yrityksen asiakaslupaus on säilynyt samana vuosikymmenten saatossa, vaikka alalla on kehitystä tapahtunutkin tekniikan ja etenkin markkinoinnin saralla.

- Toimintamme peruskiviä ovat edelleen ensiluokkainen asiakaspalvelu, nöyrä asenne, ehdoton rehellisyys, perusteellinen perehtyminen myytävään asuntoon, laadukas myyntimateriaali ja välittäjän hyvä tavoitettavuus, vakuuttaa toimitusjohtaja Sonja Jakama.

teksti: Marja Kangasvaara

 

TALO_KATKOKUJA.jpg

Moderni valkoinen kivitalo – energiatehokas uudiskohde Espoossa

20.10.2018
03.05.2019

Haaveiletko huolettomasta asumisesta lähellä luontoa ja palveluita? Espoon Saunalahteen tai tarkemmin Saunaniemen juureen kauniille tontille rakennetaan laadukas kolmen omakotitalon uudiskohde.
Talot sijaitsevat lähellä palveluita, luontoa, uimarantaa, ulkoilumaastoja ja Espoon rantaraittia. Tien toiselle puolelle rakentuva ja aivan kodin ovelta avautuva Kylmälähteenpuisto tarjoaa perheen lapsille jännittävät seikkailumaastot!
Merellinen luonto on ulkoilmaihmisen unelma ympäri vuoden; rantaraitille ja uimarannalle kävelee polkua pitkin muutamassa minuutissa ja talvisin hiihtoladut alkavat aivan kulman takaa!

Talot on suunniteltu arkkitehtonisesti moderneiksi ja todella toimiviksi lapsiperheiden unelmakodeiksi. Yhteinen olohuone- keittiö- ja ruokailutila yläkerrassa on avara ja valoisa. Lattiaan asti ulottuvista ikkunoista avautuu upea luontonäkymä, josta voi nauttia myös lasikatollisella ja lasikaiteisella talon levyisellä terassilla, jonne on kulku suoraan keittiöstä. Yläkerrassa on lisäksi omassa rauhassaan yksi makuuhuone, jonka yhteydessä on oma kylpyhuone.
Talon alakerrassa on kaksi makuuhuonetta ja tilava kahdella suihkulla varustettu kylpyhuone, tunnelmallinen sauna ja löytyypä tilaa myös monen haaveilemalle kylpyammeelle, jossa perheen pienimmät voivat polskia! Alakerrassa on lisäksi erillinen wc, kodinhoitohuone ja vaatehuone. Avaralle terassille on kulku suoraan alakerran toisesta makuuhuoneesta. Talojen pihat ovat huolettoman helppohoitoiset ja lepäävät pääosin kalliorinteen kainalossa.

Laadukkaat ja ajattomat materiaalit sopivat skandinaaviseen makuun

Asuntojen viimeistely skandinaaviseen tyyliin vaaleilla, ajattoman tyylikkäillä materiaaleilla mahdollistaa monenlaisen sisustamisen ja tuo kotiin harmonisen tunnelman.
Valkolakatut saarniparkettilattiat ja valkoisiksi maalatut seinät luovat puhtaan pohjan erilaisille sisustusratkaisuille; oletko skandinaavisen minimalismin ystävä vai haluaisitko kenties tuoda sisustukseesi ripauksen trendikästä skandi-marokkolaishenkeä puffeilla, matoilla ja lyhdyillä?
Keittiön A la Carte -keittiöiden valkoinen ja tyylikäs kaapisto, musta komposiittiallas ja laadukkaat AEG:n kodinkoneet hurmaavat vaativammankin kotikokin! Kokonaan laatoitetut pesu-ja kylpytilat on varusteltu kodin moderniin tyyliin sopivin korkeatasoisin materiaalein. 
Tontilla on jo valmiina yksi saman talovalmistajan rakentama kivitalo, jossa voit käydä aistimassa tulevan kotisi tunnelmaa ja luontonäkymiä. Materiaalivalinnat ovat yhteneväisiä valmiin talon kanssa, mutta mikäli haluat muokata uuden kotisi valintoja, on siihen mahdollisuus konseptiin perehtyneen sisustusarkkitehdin kanssa. 
Moni valitsee uudiskohteen perheensä uudeksi kodiksi, sillä uudessa talossa pääsee vaikuttamaan pintamateriaaleihin, usein jopa huonejärjestykseen, siinä on viimeisin tekniikka ja asuminen on huoletonta monta vuotta eteenpäin.

Saunaniemen alue on osa merenkulun historiaa

Saunaniemen teiden ja paikkojen nimistö kertoo alueen mielenkiintoisesta merenkulun historiasta.
Jo 1700-luvulla läheinen Kallvikin uimarannan alue oli merkittävä lastaus- ja laivanrakennuspaikka. Kylmälähteenpuistossa on taas nimensä mukaisesti viileävetinen lähde, jonka juomakelpoinen vesi oli merenkulkijoille tärkeä voimavara.
Teiden jännittävä nimistö puolestaan viittaa vuonna 1919 voimaan tulleeseen kieltolakiin ja sen lieveilmiöön salakuljetukseen. Vai miltä kuulostaa Kätkökuja, Kätköpaikantie tai Salakuljettajantie?

Vastuu ympäristöstä ja tulevaisuudesta kuuluu myös rakentamiseen

Omalle perheelle sopivaa kotia suunniteltaessa kannattaa kiinnittää huomiota koko talon elinkaareen. Kestävästi rakennetussa kivitalossa on hyvä sisäilma, pieni hiilijalanjälki ja edulliset käyttökustannukset.
"Rakennamme ihmisille koteja. Koti on monelle koko elämän arvokkain ja tärkein investointi, siksi kehitystyömme ja toimintamme ytimessä on aina asiakas. Yrityksemme tärkeimmät arvot ovat rehellisyys, avoimuus ja laatu. Kannamme vastuuta ympäristöstä ja luotamme suomalaiseen osaamiseen, muotoiluun ja työhön", vakuuttaa HEVI kivitalojen toimitusjohtaja Lauri Pöyhönen.

Kivitalon perheelleen Espoon Saunalahteen rakennuttaneet Ulla ja Mika Koivula kertovat suomalaisen rakennusmateriaalin, yrittäjyyden ja työn tukemisen olleen yksi tärkeimmistä eettisistä tekijöistä talovalinnassaan.
"Rakennusmateriaalin huippuominaisuudet kuten ekologisuus, energiatehokkuus ja hyvä sisäilman laatu kotimaisuuden lisäksi olivat tärkeimmät syyt siihen, miksi päädyimme EPS- harkoista rakennettuun kivitaloon", tyytyväinen talonomistajapariskunta painottaa.

EPS-valuharkko soveltuu erityisen hyvin suomalaiseen rakentamiseen

EPS rakennusmateriaalina kehitettiin toisen maailmansodan jälkeen, kun tarvittiin nopea, kustannustehokas ja kestävä rakenne uudelleenrakentamiseen. Materiaali soveltuu erinomaisen hyvin rakentamiseen jopa maantieteellisillä riskialueilla.
"Meidän leveysasteillamme energiatehokkuus on rakentamisessa ensiarvoisen tärkeää. Suomessa sääolosuhteet ovat ankarat, joten lämmin ja tiivis koti on luonnollisesti kaikkien unelma; se lisää asumismukavuutta ja on kukkarolle ystävällinen", toteaa FinnEPS Oy:n tuotannosta vastaava Petri Ranta.

Tutustu kohteeseen tästä ja ihastu!

Ota yhteyttä ja suunnittele kanssamme tuleva kotisi

Mika Schubakoff
050 4276631
mika.schubakoff@leajakama.fi

teksti: Marja Kangasvaara

 

ID_1.jpg

uusia kivitaloja saunalahteen!

14.04.2018
03.05.2019

Uusia kivitaloja Saunalahteen!

Talot on suunniteltu arkkitehtonisesti moderneiksi ja todella toimiviksi lapsiperheiden kodeiksi.
Jos haaveilet huolettomasta asumisesta lähellä luontoa ja palveluja, on tämä tuleva kotisi! Toimi nopeasti ja varaa omasi, jäljellä on enää yksi talo! 

Tutustu kohteeseen tästä linkistä ja ihastu!  

Ota yhteyttä ja suunnittele kanssamme tuleva kotisi! 

Mika Schubakoff
LKV, LVV, diplomiekonomi
Licensed Real Estate Agent, MBA
050 4276631
mika.schubakoff@leajakama.fi

Huoletonta asumista luonnon helmassa merellisessä Saunaniemessä

Espoon Saunalahteen tai tarkemmin Saunaniemen juureen kauniille tontille rakennetaan laadukas kolmen omakotitalon uudiskohde!  
Kolmen valkoisen kivitalon kokonaisuus sijaitsee lähellä palveluja, luontoa, uimarantaa, ulkoilumaastoja ja Espoon rantaraittia. Tien toiselle puolelle rakentuva ja aivan kodin ovelta avautuva Kylmälähteenpuisto tarjoaa perheen lapsille jännittävät seikkailumaastot!

Merellinen luonto on ulkoilmaihmisen unelma ympäri vuoden; rantaraitille ja uimarannalle kävelee muutamassa minuutissa, ja talvisin hiihtoladut alkavat aivan kulman takaa!

Moderni ja toimiva lapsiperheen koti

Talot on suunniteltu arkkitehtonisesti moderneiksi ja todella toimiviksi lapsiperheiden kodeiksi. 
Yhteinen olohuone- ja ruokailutila yläkerrassa on avara ja valoisa. Lattiaan asti ulottuvista ikkunoista avautuu upea luontonäkymä, josta voi nauttia myös lasikatollisella ja lasikaiteisella talon levyisellä parvekkeella. Yläkerrassa on lisäksi omassa rauhassaan yksi makuuhuone, jonka yhteydessä on oma kylpyhuone.

Talon alakerrassa on kaksi makuuhuonetta ja tilava kahdella suihkulla varustettu kylpyhuone, tunnelmallinen sauna ja löytyypä tilaa myös monen haaveilemalle kylpyammeelle, jossa perheen pienimmät voivat polskia! Alakerrassa on lisäksi erillinen wc, kodinhoitohuone ja vaatehuone. Avaralle terassille on kulku suoraan alakerran toisesta makuuhuoneesta.

Talojen pihat ovat huolettoman helppohoitoiset ja lepäävät pääosin kalliorinteen kainalossa.

Laadukkaat ja ajattomat materiaalit sopivat moneen makuun

Asuntojen viimeistely vaaleilla, ajattoman tyylikkäillä materiaaleilla mahdollistaa monenlaisen sisustamisen.

Keittiön A la Carte -keittiöiden valkoinen korkeakiiltoinen kaapisto, musta komposiittiallas ja laadukkaat AEG:n kodinkoneet hurmaavat vaativammankin kotikokin! Kokonaan laatoitetut pesu-ja kylpytilat on varusteltu kodin moderniin tyyliin sopivin korkeatasoisin materiaalein.

Tontilla on jo valmiina yksi saman talovalmistajan (Hevi Kivitalot) rakentama kivitalo, jossa voit käydä aistimassa tulevan kotisi tunnelmaa ja luontonäkymiä.

Materiaalivalinnat ovat yhteneväisiä valmiin talon kanssa, mutta mikäli haluat muokata uuden kotisi valintoja, on siihen mahdollisuus konseptiin perehtyneen sisustusarkkitehdin kanssa. Kysy lisää välittäjiltämme ja katso kohteen tiedoista kuvia valmiista talosta!

Energiatehokasta asumista kivitalossa

Talot rakennetaan suomalaisesta EPS-harkosta, joka soveltuu erityisen hyvin Suomen ilmastoon energiatehokkuutensa ansiosta. 

Kotisi on lämmin ja tiivis, ja säästät samalla sähkölaskuissasi! EPS –valuharkoista on rakennettu Suomessa tuhansia kohteita ja tälle valmistajalle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu-tunnus.

Saunaniemen alue on osa merenkulun historiaa

Saunaniemen teiden ja paikkojen nimistö kertoo alueen mielenkiintoisesta merenkulun historiasta.

Jo 1700-luvulla läheinen Kallvikin uimarannan alue oli merkittävä lastaus- ja laivanrakennuspaikka. Kylmälähteenpuistossa on taas nimensä mukaisesti viileävetinen lähde, jonka juomakelpoinen vesi oli merenkulkijoille tärkeä voimavara.

Teiden jännittävä nimistö puolestaan viittaa vuonna 1919 voimaan tulleeseen kieltolakiin ja sen lieveilmiöön salakuljetukseen. Vai miltä kuulostaa Kätkökuja, Kätköpaikantie tai Salakuljettajantie?

Tervetuloa kotiin Kätkökujalle!

 

LeaJakama_30.png

Lea Jakama LKV 30 vuotta!

28.03.2017

30-vuotisjuhlavuotemme kunniaksi uudistimme myös kotisivumme palvelemaan asuntonne myyntiä tai uuden kodin etsimistä entistä paremmin! Kohteitamme esitellään laajasti myös sosiaalisen median kanavissamme ja niitä on helppo jakaa myös omien kanavienne kautta tai vaikkapa sähköpostitse.

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihimme, ihastuttaviin kohteisiimme ja monipuolisiin palveluihimme!

leajakama.fi     

leajakama143sp.jpg

ASUNNON MYYNTI JA PERUKIRJA SAMALLA KERTAA -TUTUSTU UUTEEN PERHEOIKEUSPAKETTIIMME!

20.03.2017
02.05.2019

Onko teillä riidaton kuolinpesä, johon kuuluu myytävä asunto? Toimistomme palveluksessa on perheoikeuteen erikoistuneita, juridisen koulutuksen saaneita välittäjiä, joilla on myös LKV-pätevyys. Tarvittaessa voimme tarjota teille vaivatonta kokonaispalvelua sisältäen sekä perukirjan että asunnon myynnin. Perukirjan teosta ja asunnon myynnistä vastaavat samat henkilöt, jolloin perintöverot saadaan täsmälleen oikein asunnon myynnin yhteydessä. Voimme suositella teille myös perheoikeuteen erikoistuneiden asianajajien palveluksia tarpeen mukaan. 

Pyydä tarjous!

 

Jyri Karjalainen
LKV, myyntijohtaja,VT
Licensed Real Estate Agent, Sales Director, LL.M.
040 5442222
jyri.karjalainen@leajakama.fi