jakama_ylapalkki_kuva_logo_lowres.jpg

TAPIONTORI 3 C, 02100 ESPOO 09-8676 555 INFO@LEAJAKAMA.FI

Ajankohtaista

Havainnekuva_HEVI_kivitalot,kätkökuja.jpg

uusia kivitaloja saunalahteen!

14.04.2018
18.09.2018 15:51

Uusia kivitaloja Saunalahteen!

Talot on suunniteltu arkkitehtonisesti moderneiksi ja todella toimiviksi lapsiperheiden kodeiksi.
Jos haaveilet huolettomasta asumisesta lähellä luontoa ja palveluja, on tämä tuleva kotisi! Toimi nopeasti ja varaa omasi, jäljellä on enää kaksi taloa! 

Tutustu kohteeseen tästä linkistä ja ihastu!  

Ota yhteyttä ja suunnittele kanssamme tuleva kotisi! 

Tarja Tannerkoski
asuntomyynti, Property Sales
050 336 5347
tarja.tannerkoski@leajakama.fi

Mika Schubakoff
LKV, LVV, diplomiekonomi
Licensed Real Estate Agent, MBA
050 4276631
mika.schubakoff@leajakama.fi

Huoletonta asumista luonnon helmassa merellisessä Saunaniemessä

Espoon Saunalahteen tai tarkemmin Saunaniemen juureen kauniille tontille rakennetaan laadukas kolmen omakotitalon uudiskohde!  
Kolmen valkoisen kivitalon kokonaisuus sijaitsee lähellä palveluja, luontoa, uimarantaa, ulkoilumaastoja ja Espoon rantaraittia. Tien toiselle puolelle rakentuva ja aivan kodin ovelta avautuva Kylmälähteenpuisto tarjoaa perheen lapsille jännittävät seikkailumaastot!

Merellinen luonto on ulkoilmaihmisen unelma ympäri vuoden; rantaraitille ja uimarannalle kävelee muutamassa minuutissa, ja talvisin hiihtoladut alkavat aivan kulman takaa!

Moderni ja toimiva lapsiperheen koti

Talot on suunniteltu arkkitehtonisesti moderneiksi ja todella toimiviksi lapsiperheiden kodeiksi. 
Yhteinen olohuone- ja ruokailutila yläkerrassa on avara ja valoisa. Lattiaan asti ulottuvista ikkunoista avautuu upea luontonäkymä, josta voi nauttia myös lasikatollisella ja lasikaiteisella talon levyisellä parvekkeella. Yläkerrassa on lisäksi omassa rauhassaan yksi makuuhuone, jonka yhteydessä on oma kylpyhuone ja parveke.

Talon alakerrassa on kaksi makuuhuonetta ja tilava kahdella suihkulla varustettu kylpyhuone, tunnelmallinen sauna ja löytyypä tilaa myös monen haaveilemalle kylpyammeelle, jossa perheen pienimmät voivat polskia! Alakerrassa on lisäksi erillinen wc, kodinhoitohuone ja vaatehuone. Avaralle terassille on kulku suoraan alakerran toisesta makuuhuoneesta.

Talojen pihat ovat huolettoman helppohoitoiset ja lepäävät pääosin kalliorinteen kainalossa.

Laadukkaat ja ajattomat materiaalit sopivat moneen makuun

Asuntojen viimeistely vaaleilla, ajattoman tyylikkäillä materiaaleilla mahdollistaa monenlaisen sisustamisen.

Keittiön A la Carte -keittiöiden valkoinen korkeakiiltoinen kaapisto, musta komposiittiallas ja laadukkaat AEG:n kodinkoneet hurmaavat vaativammankin kotikokin! Kokonaan laatoitetut pesu-ja kylpytilat on varusteltu kodin moderniin tyyliin sopivin korkeatasoisin materiaalein.

Tontilla on jo valmiina yksi saman talovalmistajan (Hevi Kivitalot) rakentama kivitalo, jossa voit käydä aistimassa tulevan kotisi tunnelmaa ja luontonäkymiä.

Materiaalivalinnat ovat yhteneväisiä valmiin talon kanssa, mutta mikäli haluat muokata uuden kotisi valintoja, on siihen mahdollisuus konseptiin perehtyneen sisustusarkkitehdin kanssa. Kysy lisää välittäjiltämme ja katso kohteen tiedoista kuvia valmiista talosta!

Energiatehokasta asumista kivitalossa

Talot rakennetaan suomalaisesta EPS-harkosta, joka soveltuu erityisen hyvin Suomen ilmastoon energiatehokkuutensa ansiosta. 

Kotisi on lämmin ja tiivis, ja säästät samalla sähkölaskuissasi! EPS –valuharkoista on rakennettu Suomessa tuhansia kohteita ja tälle valmistajalle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu-tunnus.

Saunaniemen alue on osa merenkulun historiaa

Saunaniemen teiden ja paikkojen nimistö kertoo alueen mielenkiintoisesta merenkulun historiasta.

Jo 1700-luvulla läheinen Kallvikin uimarannan alue oli merkittävä lastaus- ja laivanrakennuspaikka. Kylmälähteenpuistossa on taas nimensä mukaisesti viileävetinen lähde, jonka juomakelpoinen vesi oli merenkulkijoille tärkeä voimavara.

Teiden jännittävä nimistö puolestaan viittaa vuonna 1919 voimaan tulleeseen kieltolakiin ja sen lieveilmiöön salakuljetukseen. Vai miltä kuulostaa Kätkökuja, Kätköpaikantie tai Salakuljettajantie?

Tervetuloa kotiin Kätkökujalle!

 

LeaJakama_30.png

Lea Jakama LKV 30 vuotta!

28.03.2017
05.07.2017 13:15

30-vuotisjuhlavuotemme kunniaksi uudistimme myös kotisivumme palvelemaan asuntonne myyntiä tai uuden kodin etsimistä entistä paremmin! Kohteitamme esitellään laajasti myös sosiaalisen median kanavissamme ja niitä on helppo jakaa myös omien kanavienne kautta tai vaikkapa sähköpostitse.

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihimme, ihastuttaviin kohteisiimme ja monipuolisiin palveluihimme!

leajakama.fi     

leajakama143sp.jpg

ASUNNON MYYNTI JA PERUKIRJA SAMALLA KERTAA -TUTUSTU UUTEEN PERHEOIKEUSPAKETTIIMME!

20.03.2017
17.08.2017 17:52

Onko teillä riidaton kuolinpesä, johon kuuluu myytävä asunto? Toimistomme palveluksessa on perheoikeuteen erikoistuneita, juridisen koulutuksen saaneita välittäjiä, joilla on myös LKV-pätevyys. Tarvittaessa voimme tarjota teille vaivatonta kokonaispalvelua sisältäen sekä perukirjan että asunnon myynnin. Perukirjan teosta ja asunnon myynnistä vastaavat samat henkilöt, jolloin perintöverot saadaan täsmälleen oikein asunnon myynnin yhteydessä. Voimme suositella teille myös perheoikeuteen erikoistuneiden asianajajien palveluksia tarpeen mukaan. 

Pyydä tarjous!

 

Jyri Karjalainen
LKV, myyntijohtaja,VT
Licensed Real Estate Agent, Sales Director, LL.M.
040 5442222
jyri.karjalainen@leajakama.fi

NOKKALA_RANTAKUVA_TALOT.jpg

Merellinen Nokkalan helmi ennakkomarkkinoinnissa!

14.03.2017
31.03.2017 18:53

Haaveiletko kodista Nuottaniemen ranta-alueella kivenheiton päässä merenrannasta ja venesatamasta upeiden ulkoilualueiden äärellä?
Useita varauksia on jo tehty, varaa sinäkin omasi ajoissa!

BASSO Building Systems rakentaa 16 korkeatasoista erillis- ja paritaloa Nuottaniemen rantaan Nokkalaan, yhdelle alueen upeimmista tonteista! POOK arkkitehtitoimiston suunnittelemat laadukkaat ja yksilölliset Leca Design-kivitalot soveltuvat monen eri perheen tarpeisiin. Asuntojen koot vaihtelevat 149,5 m2 - 290,5 m2 välillä. Merinäkymät, yksilölliset kattoterassit, korkea varustelutaso maalämpöineen ja lattialämmityksineen luovat täydellisen asumisviihtyvyyden. Asuntojen pohjat ovat luonnosvaiheessa, joten yksilöllisiä muutoksia on mahdollista vielä tehdä.
Asuntoihin pääsee muuttamaan arvion mukaan jo kesällä 2018! Lähellä sijaitsevat päiväkoti, koulut, uimaranta ja hyvät lähipalvelut luovat toimivan ympäristön myös lapsiperheille. Erinomaisia kulkuyhteyksiä parantaa entisestään tuleva metroyhteys. Tutustu asuntoihin!

Soita meille ja sovi tapaaminen - suunnitellaan yhdessä unelmienne koti!

Tove Larsson

040-7770305
tove.larsson@leajakama.fi

Mika Schubakoff

050-4276631
mika.schubakoff@leajakama.fi