jakama_ylapalkki_kuva_logo_lowres.jpg

TAPIONTORI 3 C, 02100 ESPOO 09-8676 555 INFO@LEAJAKAMA.FI

ID_1.jpg

uusia kivitaloja saunalahteen!

14.04.2018
20.10.2018 16:05

Uusia kivitaloja Saunalahteen!

Talot on suunniteltu arkkitehtonisesti moderneiksi ja todella toimiviksi lapsiperheiden kodeiksi.
Jos haaveilet huolettomasta asumisesta lähellä luontoa ja palveluja, on tämä tuleva kotisi! Toimi nopeasti ja varaa omasi, jäljellä on enää kaksi taloa! 

Tutustu kohteeseen tästä linkistä ja ihastu!  

Ota yhteyttä ja suunnittele kanssamme tuleva kotisi! 

Tarja Tannerkoski
asuntomyynti, Property Sales
050 336 5347
tarja.tannerkoski@leajakama.fi

Mika Schubakoff
LKV, LVV, diplomiekonomi
Licensed Real Estate Agent, MBA
050 4276631
mika.schubakoff@leajakama.fi

Huoletonta asumista luonnon helmassa merellisessä Saunaniemessä

Espoon Saunalahteen tai tarkemmin Saunaniemen juureen kauniille tontille rakennetaan laadukas kolmen omakotitalon uudiskohde!  
Kolmen valkoisen kivitalon kokonaisuus sijaitsee lähellä palveluja, luontoa, uimarantaa, ulkoilumaastoja ja Espoon rantaraittia. Tien toiselle puolelle rakentuva ja aivan kodin ovelta avautuva Kylmälähteenpuisto tarjoaa perheen lapsille jännittävät seikkailumaastot!

Merellinen luonto on ulkoilmaihmisen unelma ympäri vuoden; rantaraitille ja uimarannalle kävelee muutamassa minuutissa, ja talvisin hiihtoladut alkavat aivan kulman takaa!

Moderni ja toimiva lapsiperheen koti

Talot on suunniteltu arkkitehtonisesti moderneiksi ja todella toimiviksi lapsiperheiden kodeiksi. 
Yhteinen olohuone- ja ruokailutila yläkerrassa on avara ja valoisa. Lattiaan asti ulottuvista ikkunoista avautuu upea luontonäkymä, josta voi nauttia myös lasikatollisella ja lasikaiteisella talon levyisellä parvekkeella. Yläkerrassa on lisäksi omassa rauhassaan yksi makuuhuone, jonka yhteydessä on oma kylpyhuone.

Talon alakerrassa on kaksi makuuhuonetta ja tilava kahdella suihkulla varustettu kylpyhuone, tunnelmallinen sauna ja löytyypä tilaa myös monen haaveilemalle kylpyammeelle, jossa perheen pienimmät voivat polskia! Alakerrassa on lisäksi erillinen wc, kodinhoitohuone ja vaatehuone. Avaralle terassille on kulku suoraan alakerran toisesta makuuhuoneesta.

Talojen pihat ovat huolettoman helppohoitoiset ja lepäävät pääosin kalliorinteen kainalossa.

Laadukkaat ja ajattomat materiaalit sopivat moneen makuun

Asuntojen viimeistely vaaleilla, ajattoman tyylikkäillä materiaaleilla mahdollistaa monenlaisen sisustamisen.

Keittiön A la Carte -keittiöiden valkoinen korkeakiiltoinen kaapisto, musta komposiittiallas ja laadukkaat AEG:n kodinkoneet hurmaavat vaativammankin kotikokin! Kokonaan laatoitetut pesu-ja kylpytilat on varusteltu kodin moderniin tyyliin sopivin korkeatasoisin materiaalein.

Tontilla on jo valmiina yksi saman talovalmistajan (Hevi Kivitalot) rakentama kivitalo, jossa voit käydä aistimassa tulevan kotisi tunnelmaa ja luontonäkymiä.

Materiaalivalinnat ovat yhteneväisiä valmiin talon kanssa, mutta mikäli haluat muokata uuden kotisi valintoja, on siihen mahdollisuus konseptiin perehtyneen sisustusarkkitehdin kanssa. Kysy lisää välittäjiltämme ja katso kohteen tiedoista kuvia valmiista talosta!

Energiatehokasta asumista kivitalossa

Talot rakennetaan suomalaisesta EPS-harkosta, joka soveltuu erityisen hyvin Suomen ilmastoon energiatehokkuutensa ansiosta. 

Kotisi on lämmin ja tiivis, ja säästät samalla sähkölaskuissasi! EPS –valuharkoista on rakennettu Suomessa tuhansia kohteita ja tälle valmistajalle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu-tunnus.

Saunaniemen alue on osa merenkulun historiaa

Saunaniemen teiden ja paikkojen nimistö kertoo alueen mielenkiintoisesta merenkulun historiasta.

Jo 1700-luvulla läheinen Kallvikin uimarannan alue oli merkittävä lastaus- ja laivanrakennuspaikka. Kylmälähteenpuistossa on taas nimensä mukaisesti viileävetinen lähde, jonka juomakelpoinen vesi oli merenkulkijoille tärkeä voimavara.

Teiden jännittävä nimistö puolestaan viittaa vuonna 1919 voimaan tulleeseen kieltolakiin ja sen lieveilmiöön salakuljetukseen. Vai miltä kuulostaa Kätkökuja, Kätköpaikantie tai Salakuljettajantie?

Tervetuloa kotiin Kätkökujalle!