AdobeStock_314095948.jpg

Syksy on uudistumisen aikaa - inspiroidu uusilla kotisivuillamme!

Tiimimme muodostuu kokeneista myyntialan ammattilaisista, joille kaikille palvelualtis myyntityö, asiantuntemus, tunnollisuus ja tinkimätön rehellisyys ovat sydämen asioita. Palvelemme asiakkaitamme suomen, ruotsin, englannin ja venäjän kielillä.

Välityskohteemme sijaitsevat pääasiassa Espoon, Helsingin ja Kauniaisten alueella. Välitämme kiinteistöjä myös Kirkkonummella, Siuntiossa, Inkoossa ja Porvoossa. Erityisen runsaasti olemme tehneet kauppoja eteläisen Espoon rannikkoalueella.

Toimistollamme on vankka kokemus arvokohteiden myynnistä, mutta välitämme paljon myös keskihintaisia, hyviä perheasuntoja, tontteja, vapaa-ajan asuntoja sekä vuokrakohteita pääkaupunkiseudulla. 

Asiakkaan niin halutessa voimme myydä kohdetta myös hiljaisesti, jolloin julkisia esittelyjä ei pidetä. Tarjoamme asiantuntija-apua myös perheoikeuteen, erityisesti kuolin- ja avioeropesään liittyvissä kysymyksissä. 

Kuvaamme kaikki kohteet laadukkaasti ja teemme monipuoliset kohde-esitteet myyntiä tukemaan. Myynnissämme olevat asunnot ja kiinteistöt esitellään perusteellisesti kotisivuillamme, Etuovessa, Oikotiellä sekä sosiaalisessa mediassa. Tarjoamme tarvittaessa myös asunnon stailauspalvelua, joka usein vaikuttaa asunnon kysyntään ja myyntihintaan positiivisesti. Kauttamme on mahdollista saada apua myös kohteen remonttitarpeiden kartoitukseen ja toteutukseen. 

Toimistomme sijaitsee Espoon Suomenojalla lähellä Länsiväylää hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Tervetuloa asiakkaaksemme kaikissa asuntoasioissa, meille jokainen koti on arvokohde!

Tutustu uudistettuihin kotisivuihimme osoitteessa leajakama.fi