suvari2.jpg

Suvisaaristo - aitoa saaristolaistunnelmaa kesät talvet, vain 20 minuuttia Helsingistä!

02.08.2021
02.09.2021

Idyllinen Suvisaaristo sijaitsee Espoon eteläisimmällä alueella sen luonnonkauniissa saaristossa. Sinne on hyvät kulkuyhteydet yli siltojen ja bussilla pääsee melkein perukoille saakka. 

Suvisaaristo oli pitkään 1900-luvun alusta lukien helsinkiläisten perheitten huvila-aluetta ja alueella on vieläkin useita hyvin hoidettuja villoja. Ympärivuotisten asuntojen rakentaminen pääsi todella alkuun vasta 1980- luvun lopulla, jolloin nykyinen osayleiskaava vahvistettiin. Tällä hetkellä Suvisaaristossa on hieman yli 400 aktiivisessa käytössä olevaa kiinteistöä, jotka on myös liitetty alueen omaan kunnallistekniikkaan. 

Asukkaiden kesken vallitsee vahva yhteishenki ja Suvisaaristossa onkin paljon seuroja ja yhdistyksiä, aina aktiivisesta asukasyhdistyksestä pursiseuraan ja kanoottiryhmään. Suvisaariston sydän on 1920-luvulla perustettu ihastuttava kyläkauppa Skärgårdsbutiken, jonka kahvilassa voi käydä lounaalla ja jutella naapureiden kanssa. 

Alueen mukavuudesta voi kiittää luonnonläheistä ympäristöä: meren jäälle pääsee talvisin luistelemaan, alueella on hyvä lenkkeillä tai hiihtää ja ympärillä on metsää. Luonnonläheisyydestä huolimatta Helsinki on vain 20 minuutin päässä!

Lea Jakama Oy lkv on toiminut Suvisaariston alueella 33 vuotta ja sen omistajat ovat asuneet alueella vieläkin pitempään. Meillä on vankka aluetuntemus ja olemme myyneet Suvisaaristosta yli 160 kiinteistöä toimintamme aikana. Kirjallisia arvioita sukujen omiin tarpeisiin olemme tehneet lähes yhtä monta. Vuosina 2017-18 välitimme alueelta 12 kiinteistöä. Alueen johtavana välittäjänä voimme kertoa teille eri alueiden hintatasosta sekä niiden ominaisuuksista. Voimme avustaa teitä myös mm. vesijättömaiden lunastuskysymyksissä  ja ruoppausasioissa.

Tällä hetkellä meillä on Suvisaariston alueelta tarjolla vapaa- ajan saaripaikkoja, rantarakennuspaikkoja ja omakotitaloja. Tutustu oheisesta linkistä Suvisaaristo-tarjontaamme. 

Aivan Suvisaariston viereen Munkkirantaan merenrannalle on nousemassa moderni kuuden hirsitalon uudiskohde. Tutustu myös siihen tämän linkin kautta.

Kun harkitset tontin tai kiinteistön ostoa Suvisaariston tai Soukanniemen alueelta, ota meihin yhteyttä!

Eero Jakama KTM, LKV eero.jakama@leajakama.fi +358 400 303031