AdobeStock_158385777.jpg

Oletko myymässä tonttiasi?

Usean rakennuspaikan tonttia ei ole kokemuksemme mukaan järkevää myydä kokonaisena.
Maa-alueen kokonaiskauppahinta muodostuu rakennuspaikkojen yhteishinnasta. 
Tonttimyyntipalvelumme jalostaa tonttisi myyntikuntoon, kun haluat varmistaa, että saat maa-alueestasi parhaimman mahdollisen hinnan. Tutustu Täyden Palvelun Tonttikauppaamme!

Autamme rakennusoikeuksien selvittämisessä ja tonttien sekä maa- alueiden jalostuksessa. 
Jotta myyntityö voidaan toteuttaa useina murto-osien kauppoina, edellyttää se usein muun muassa seuraavanlaisia esivalmisteluja:

  • laadimme yhdessä viranomaisten kanssa tontin koelaskentakartan, jolla maa-alue jaetaan useisiin rakennuspaikkoihin
  • hinnoittelemme kunkin rakennuspaikan erikseen
  • laadimme tontin hallinnanjakosopimuksen ja tontin sisäiset rasitesopimukset
  • valmistelemme viranomaisten kanssa myös uudet tonttijaot ja tontin lohkomisen saadaksemme asiakkaan kannalta parhaan lopputuloksen
  • mikäli rakennuspaikkoja on hyvin monta, perustamme tarvittaessa ostajan puolesta asunto-osakeyhtiön

Käänny luottamuksella kokeneiden tonttikaupan ammattilaistemme puoleen ja pyydä ilmainen konsultaatio tonttisi jalostusmahdollisuuksista, niin kerromme Sinulle lisää erilaisista vaihtoehdoista toteuttaa maakauppasi. Tontin arvo saattaa yllättää! 
Meillä on useita kymmeniä tyytyväisiä asiakkaita, joiden kanssa olemme toteuttaneet Täyden Palvelun Tonttikauppoja. Liity Sinäkin joukkoon! 

Kysy lisää: Pie Hagström 040 5604181 pie.hagstrom@leajakama.fi tai 09 8676 555 info@leajakama.fi 

Tutustu myynnissämme oleviin tontteihin ja rakennuspaikkoihin!

Esimerkki tontin jalostusprosessista Kirkkonummi, Kantvik

Juuri myyntiin tullut rakennusprojekti Kirkkonummen Kantvikissa osoitteessa Sokerimestarintie 20. Selvitimme rakennusoikeuden, teetimme maaperätutkimuksen, neuvottelimme Kastellin kanssa talopaketit ja -suunnitelmat ja varmistimme ne rakennusvalvonnassa. Lisäksi teimme hallinnanjakosopimuksen valmiiksi. Näin 5600m2 tontti muuttui kymmeneksi rakennuspaikaksi! Tontille on suunniteltu kymmenen yksikerroksista Kastelli- omakotitaloa, tutustu kohteeseen linkistä!
Lisätiedot ja myynti: Laura Paija puh. 040 900 3351 tai laura.paija@leajakama.fi

Lea Jakama Oy LKV (A) on tehnyt menestyksekästä kiinteistö- ja asuntokauppaa pääkaupunkiseudulla vuodesta 1987. Välitämme kiinteistöjä pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla lähinnä Espoon, Helsingin ja Kauniaisten sekä Kirkkonummen, Siuntion, Inkoon ja Porvoon alueilla . Meillä on asiantuntemusta myös erikoiskohteista, kuten saarikohteista, hevostiloista, maatiloista ja liikekiinteistöistä. 
Täyden Palvelun Tonttikaupan toimeksiantosopimuksesta veloitamme välityspalkkiona 4,96 % toteutuneesta myyntihinnasta (sisältää alv 24%). Palvelumme sisältää perinteisen tontin myyntityön ja lisäksi kaikkien edellä mainittujen kauppaan tarvittavien asiakirjojen suunnittelu- ja laadintatyön. Välityspalkkion lisäksi veloitamme vain asiakirjoihin liittyvät viranomaiskulut.