AdobeStock_278379371.jpg

MYYNTISTAILATTU KOTI EROTTUU EDUKSEEN

Ensivaikutelma on tärkeä asuntoa myytäessä. Hyvin stailattu ja siisti asunto on edukseen niin ammattikuvaajan ottamissa asuntokuvissa kuin asuntoesittelyssäkin, ja se herättää herkemmin potentiaalisten ostajien kiinnostuksen. Myyntistailaus usein myös lyhentää asunnon myyntiaikaa.

Myyntistailauksen tarkoitus on kiinnittää huomio myytävään asuntoon ja sen mahdollisuuksiin, ei niinkään esineisiin tai huonekaluihin. Stailaaja tai kokenut välittäjämme näkee asunnon ulkopuolisin silmin ja hahmottaa nopeasti tarvittavat muutokset, joita ei välttämättä itse tule huomanneeksi. Asunnon myyntikuntoon saamiseksi riittää usein turhien huonekalujen ja tavaroiden karsiminen, uudelleen järjestely, tekstiilien ja värien yhtenäistäminen, kaunis valaistus sekä yleisilmeen siistiminen. Kaunis kukkakimppu olohuoneen pöydällä ja pari yrttiruukkua tai hedelmävati keittiön tasolla riittää loppusilaukseksi! 
Tarvittaessa voidaan käyttää lainakalusteita ja –somisteita.

Entä kannattaisiko paistaa pellillinen korvapuusteja ennen esittelyä, ehkä se saisi asunnonkatsojan tuntemaan olonsa kotoisaksi ja tarjouksen jättäminen sujuisi kuin itsestään? Aiemmin tällainen vinkki annettiin usein, mutta nykyään suositellaan välttämään kaikkia tuoksuja, etenkin vahvoja huonetuoksuja tai tuoksukynttilöitä. Paras myyntivaltti on, kun asunto tuoksuu ainoastaan puhtaalle ja raikkaalle! 

Jos myytävä asunto on tyhjä tarjoaa asunnon virtuaalistailaus potentiaaliselle ostajalle mahdollisuuden nähdä asunto kalustettuna ja se voi toimia inspiraationa myös sisustusta mietittäessä.

Virtuaalistailauksessa asunnosta otettuun valokuvaan lisätään kalusteet, sisustusesineet ja kasvit tietokoneen avulla. Lopputulos on hyvin luonnollisen näköinen. Virtuaalistailaus on nopea ja edullinen vaihtoehto tyhjään asuntoon tai uudiskohteeseen.

Jos olet asunnonvaihtoaikeissa, ota yhteyttä kokeneisiin välittäjiimme ja sovi maksuton arviokäynti! 

Soita 09-8676 555 tai lähetä sähköpostia info@leajakama.fi

Meille jokainen koti on arvokohde!