AdobeStock_158385777.jpg

Oletko myymässä tonttiasi?

Usean rakennuspaikan tonttia ei ole kokemuksemme mukaan järkevää myydä kokonaisena.
Maa-alueen kokonaiskauppahinta muodostuu rakennuspaikkojen yhteishinnasta. 
Tonttimyyntipalvelumme jalostaa tonttisi myyntikuntoon, kun haluat varmistaa, että saat maa-alueestasi parhaimman mahdollisen hinnan. Tutustu Täyden Palvelun Tonttikauppaamme!

Autamme rakennusoikeuksien selvittämisessä ja tonttien sekä maa-alueiden jalostuksessa. 
Jotta myyntityö voidaan toteuttaa esim. useina määräosien kauppoina, edellyttää se usein muun muassa seuraavanlaisia esivalmisteluja:

  • laadimme yhdessä viranomaisten kanssa tontin koelaskentakartan, jolla maa-alue jaetaan useisiin rakennuspaikkoihin
  • hinnoittelemme kunkin rakennuspaikan erikseen
  • laadimme tontin hallinnanjakosopimuksen ja tontin sisäiset rasitesopimukset
  • valmistelemme viranomaisten kanssa myös uudet tonttijaot ja tontin lohkomisen saadaksemme asiakkaan kannalta parhaan lopputuloksen

Käänny luottamuksella kokeneiden tonttikaupan ammattilaistemme puoleen ja pyydä ilmainen konsultaatio tonttisi jalostusmahdollisuuksista, niin kerromme Sinulle lisää erilaisista vaihtoehdoista toteuttaa maakauppasi. Tontin arvo saattaa yllättää! 
Meillä on lukuisia erittäin tyytyväisiä asiakkaita, joiden kanssa olemme toteuttaneet Täyden Palvelun Tonttikauppoja.
Liity Sinäkin joukkoon! 

Kysy lisää: info@leajakama.fi tai 09-8676 555.

Tutustu myynnissämme oleviin tontteihin ja rakennuspaikkoihin!

Lea Jakama Oy LKV (A) on tehnyt menestyksekästä kiinteistö- ja asuntokauppaa pääkaupunkiseudulla vuodesta 1987. Välitämme kiinteistöjä pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla lähinnä Espoon, Helsingin ja Kauniaisten sekä Kirkkonummen, Siuntion, Inkoon ja Porvoon alueilla . Meillä on asiantuntemusta myös erikoiskohteista, kuten saarikohteista ja hevostiloista. 
Täyden Palvelun Tonttikaupan palvelumme sisältää perinteisen tontin myyntityön ja lisäksi kaikkien edellä mainittujen kauppaan tarvittavien asiakirjojen suunnittelu- ja laadintatyön. Mahdolliset viranomaiskulut eivät sisälly palkkioon.