AdobeStock_278379371.jpg

MYYNTISTAILATTU KOTI EROTTUU EDUKSEEN

05.08.2021

Ensivaikutelma on tärkeä asuntoa myytäessä. Hyvin stailattu ja siisti asunto on edukseen niin ammattikuvaajan ottamissa asuntokuvissa kuin asuntoesittelyssäkin, ja se herättää herkemmin potentiaalisten ostajien kiinnostuksen. Myyntistailaus usein myös lyhentää asunnon myyntiaikaa.

Myyntistailauksen tarkoitus on kiinnittää huomio myytävään asuntoon ja sen mahdollisuuksiin, ei niinkään esineisiin tai huonekaluihin. Stailaaja tai kokenut välittäjämme näkee asunnon ulkopuolisin silmin ja hahmottaa nopeasti tarvittavat muutokset, joita ei välttämättä itse tule huomanneeksi. Asunnon myyntikuntoon saamiseksi riittää usein turhien huonekalujen ja tavaroiden karsiminen, uudelleen järjestely, tekstiilien ja värien yhtenäistäminen, kaunis valaistus sekä yleisilmeen siistiminen. Tarvittaessa voidaan käyttää lainakalusteita ja –somisteita. 

Jos myytävä asunto on tyhjä tarjoaa asunnon virtuaalistailaus potentiaaliselle ostajalle mahdollisuuden nähdä asunto kalustettuna ja se voi toimia inspiraationa myös sisustusta mietittäessä.

Virtuaalistailauksessa asunnosta otettuun valokuvaan lisätään kalusteet, sisustusesineet ja kasvit tietokoneen avulla. Lopputulos on hyvin luonnollisen näköinen. Virtuaalistailaus on nopea ja edullinen vaihtoehto tyhjään asuntoon tai uudiskohteeseen.

Kysy lisää välittäjiltämme!