jakama_ylapalkki_kuva_logo_lowres.jpg

SUOMALAISTENTIE 1, 02270 ESPOO 09-8676 555 INFO@LEAJAKAMA.FI

ORIGINAL1.jpeg

SAUNANIEMEN KEIDAS, MODERNIT JA EKOLOGISET KIVITALOT MEREN RANNALLE

10.06.2019
29.11.2019

Upealle paikalle Saunaniemen rantaan, Saunalahden läntiseen niemekkeeseen kauniille etelään avautuvalle merenrantatontille rakennetaan neljä modernia, skandinaavisen selkeälinjaista ja ekologista täyskivitaloa.
Toimi nopeasti! Vapaana enää määräosa B!

Tässä kohteessa voit mainiosti yhdistää kesä- ja talviasumisen. Hyvien palveluiden ja liikenneyhteyksien lisäksi loistavat ulkoilumahdollisuudet merellisessä ympäristössä ja oma rantasauna hiekkarantoineen tuovat elämiseen aivan uudenlaista laatua ja harmoniaa. 
Arkkitehti Pet Michaelin suunnittelemien talojen materiaaleista ja varustelutasosta ei ole tingitty, ekologisuutta unohtamatta. Talot ovat kolmetasoisia vaaleaksi rapattuja kivitaloja, joiden ulkoseinät muurataan tehokkaina lämmönvaraajina tunnetuista Lakan Eko-grafit -harkoista. Jokaisella talolla on lisäksi oma viihtyisä rantasauna, jonka takkatulen lämmössä on mukava rentoutua saunomisen ja uimisen jälkeen!

Tilavan talon sisätiloissa aistit korkeatasoisen suunnittelun, ja toimiva pohjaratkaisu sopii suuremmallekin perheelle. Talon ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee upea 5,7 metriä korkea ateljee-olohuone, keittiö, yksi makuuhuoneista, vaatehuone, wc ja katettu, lasitettu terassi. Keittiöihin tulee premium- tason Poggenpohl- keittiökalusteet integroiduin Miele- kodinkonein, keittiösaareke sekä trendikäs ja käytännöllinen aamiaiskaappi. 
Toiseen kerrokseen on sijoitettu kolme makuuhuonetta, kaksi vaatehuonetta, kaksi kylpyhuonetta ja kaksi parveketta. Yksi toisen kerroksen makuuhuoneista on näyttävä päämakuuhuone, jonka yhteydessä on ylellisen iso walk-in-closet -vaatehuone ja oma kylpyhuone. Kellarikerroksen saunaosasto tilavine takkahuoneineen täydentää viihtyisyyden. Kellarikerroksessa on lisäksi vaatehuone, säilytystilaa ja arkea helpottava kodinhoitohuone.

Talot ovat kivirakenteisia ja lämmitysmuotona on ekologinen maalämpö vesikiertoisena lattialämmityksenä. Taloja viilennetään maaviileällä. Talojen katoille asennettavat Panasonicin aurinkopaneelit parantavat energiatehokkuutta entisestään. 
Kellarin sisäväliseinät ovat harkkoa ja 1. ja 2. kerroksen väliseinät erikoiskovaa gyproc- kipsilevyä. Välipohjat ovat ontelolaattaa. Pulpettivesikatto on puurakenteinen ja siinä on bitumikermikate. Rantasaunarakennuksissa on viherkatto. Taloissa on kaksi parveketta sekä lasitettu, katettu terassiparveke. Talojen ulkoterassit ovat Siperian lehtikuusta. 

Asuinrakennuksen pinta-ala on 222 m2, rantasauna 16 m2, ulkovarastotilat 11 m2 ja kahden auton katos 34 m2. Ilmoituksessa annetut pinta-alat ovat alustavia tietoja, jotka tarkennetaan ostajalle ennen kaupantekoa. 
Tontin pinta-ala on 4294 m2. Tontti on jaettu neljään itsenäiseen määräosaan, joiden hallinnasta on sovittu hallinnanjakosopimuksella. Kunkin määräosan omistaja vastaa omasta hallinta-alueestaan ja oman talonsa rakennuttamisesta sekä hoidosta. Vapaana on enää määräosa B, jonka pinta-ala on noin 730 m2. Jokaisella määräosista on oma ranta. 
Ranta ruopataan ja sinne rakennetaan iso kelluva betonilaituri, jonka hoidosta vastataan tasaosuuksin. Yhteiseen käyttöön jää tontin ajotie sekä venelaituri. Kulkuyhteys yhteiselle laiturille on ranta-alueen kautta. Tontin kokonaisrantaviiva on noin 55 metriä ja rannan oma rauha on taattu tulevaisuudessakin alueen asemakaavassa. Talojen entreepuolella kokonaisuutta suojaa vallikivimuuri ja yhteinen sähköportti. 
Rakennuslupa on saatu 17.6.2019 ja urakoitsijana toimii Kivitalot A. Uotila Oy. Rakentaminen edistyy kovaa vauhtia ja pian alkavat jo rakennusten sisätyöt. Talot valmistuvat heinäkuussa 2020. Kullekin asunnolle on olemassa avaimet käteen- urakkasopimustarjous perustuen yksityiskohtaiseen rakennustapaselostukseen ja tähän perustuvan urakkasopimuksen hinta on kiinteä. Ostajalla on mahdollisuus saada tarjoukseen muutoksia neuvottelemalla siitä rakentajan kanssa. Näiden neuvottelujen ja muutossopimusten jälkeen voidaan kauppa tehdä ja samalla allekirjoitetaan urakkasopimus. 

Toimimalla nopeasti ehdit vielä vaikuttaa uuden unelmakotisi sisustusmateriaaleihin! 

Osoite: Makasiinitie 34-36, 02780 ESPOO.


Tiedustelut ja esittelyt

Tove Larsson 040-7770305, tove.larsson@leajakama.fi

Tutustu kohteeseen tästä!