jakama_ylapalkki_kuva_logo_lowres.jpg

SUOMALAISTENTIE 1, 02270 ESPOO 09-8676 555 INFO@LEAJAKAMA.FI

ORIGINAL1.jpeg

SAUNANIEMEN KEIDAS, MODERNIT JA EKOLOGISET KIVITALOT SAUNANIEMEEN MERENRANTATONTILLE

10.06.2019
10.09.2019

Saunaniemen Keidas omalla merenrantatontilla. Rakennuslupa saatu 17.6.2019 ja rakentaminen aloitettu. Skandinaavisen selkeälinjaiset uudet kivitalot upealle paikalle Saunaniemen rantaan, Saunalahden läntiseen niemekkeeseen. Kauniille etelään avautuvalle merenrantatontille rakennetaan neljä arkkitehti Pet Michaelin suunnittelemaa modernia ja ekologista ateljee-omakotitaloa. Urakoitsijana Kivitalot A. Uotila Oy. A ja B enää vapaana!

Asuinrakennuksen pinta-ala on 222 m2. Jokaisella taloista on lisäksi oma viihtyisä rantasauna 16 m2, ulkovarastotiloja 11 m2 ja kahden auton katos 34 m2. Ilmoituksessa annetut pinta-alat ovat alustavia tietoja, jotka tarkennetaan ostajalle ennen kaupantekoa. Tontin pinta-ala on 4294 m2 ja se on jaettu neljään itsenäiseen määräosaan, joiden hallinnasta on sovittu hallinnanjakosopimuksella. Kunkin määräosan omistaja vastaa omasta hallinta-alueestaan ja oman talonsa rakennuttamisesta sekä hoidosta.

Talot ovat kivirakenteisia ja lämmitysmuotona on ekologinen maalämpö vesikiertoisena lattialämmityksenä. Taloja viilennetään maaviileällä. Ranta ruopataan ja sinne rakennetaan yhteinen iso venelaituri. Jokaisella määräosista on oma ranta. Tielle päin tulee vallikivimuuri ja yhteinen sähköportti. Talot valmistuvat maaliskuussa 2020.

Kellarin sisäväliseinät ovat harkkoa, ja 1. ja 2.kerrokset gyproc-rakenteisia. Välipohjat ovat ontelolaattaa. Pulpettivesikatto on puurakenteinen ja siinä on bitumikermikate. Rantasaunarakennuksessa viherkatto.

Talojen varustelutaso on korkea: ateljee-olohuoneen korkeus 5,7 metriä, todella näyttävä master-bedroom, jonka yhteydessä iso "walk in closet" -vaatehuone ja kylpyhuone, premium-tason Poggenpohl keittiökalusteet integroiduin Miele -kodinkonein, päätalossa kaksi takkaa ja saunarakennuksessa yksi, ulkoterassit Siperian lehtikuusta, kaksi parveketta sekä lasitettu katettu terassiparveke. Ostajalla on mahdollisuus vaikuttaa materiaalivalintoihin.

Kaikki rakennukset A, B, C ja D sijaitsevat omilla hallinta-alueillaan, jotka on määritelty hallinnanjakosopimuksessa. A-määräosan pinta-ala on n. 888 m2, B n. 730 m2, C n. 730 m2 ja D n. 1946 m2. Yhteiseen käyttöön jää tontin ajotie sekä venelaituri. Kulkuyhteys yhteiselle laiturille on ranta-alueen kautta.
Rantaan tulee iso kelluva betonilaituri ja sen tulevasta hoidosta vastataan tasaosuuksin. 

Tontin kokonaisrantaviiva on noin 55 metriä. Ranta säilyy omana sillä tämän alueen asemakaavassa ei ole yleisiä rantaraitteja. 
Kullekin asunnolle on olemassa avaimet-käteen urakkasopimustarjous perustuen yksityiskohtaiseen rakennustapaselostukseen ja tähän perustuvan urakkasopimuksen hinta on kiinteä. Ostajalla on mahdollisuus saada tarjoukseen muutoksia neuvottelemalla siitä rakentajan kanssa. Näiden neuvottelujen ja muutossopimusten jälkeen voidaan kauppa tehdä ja samalla allekirjoitetaan urakkasopimus. 

Tiedustelut ja esittelyt

Tove Larsson 040-7770305 tove.larsson@leajakama.fi

Tutustu kohteeseen tästä!