jakama_ylapalkki_kuva_logo_lowres.jpg

TAPIONTORI 3 C, 02100 ESPOO 09-8676 555 INFO@LEAJAKAMA.FI

65465653-7A70-4C30-BFF6-B6A52C5DCEE1.jpeg

Niittykummun Plaza. Kaikki lähellä.

12.06.2019

Niittykummun sydämeen, vain reilun 300 m. päähän metrosta ja kauppakeskus Niitystä rakennetaan arkkitehtonisesti uljas As Oy Niittykummun Plaza, joka valmistuu arviolta kesäkuussa 2020. Vaaleaksi rapatussa, kahdeksankerroksisessa kivitalossa on 51 huoneistoa ja kellarikerroksessa autohalli, jonne pääset kätevästi hissillä suoraan asuinkerroksista. Arkkitehdin ehdottamat sisustusmateriaalit ovat tyylikkäät ja pääset valitsemaan niistä mieleisesi kattauksen. Suuret viihtyisät parvekkeet ovat valmiiksi lasitetut, keittiöt korkeakiiltoa ja lattiat valkolakattua tammiparkettia. Kylpyhuoneen kruunaa moderni ja siivousta helpottava seinä-wc sekä näyttävä peilikokonaisuus, jonka takana sijaitseva led-järjestelmä valaisee tilaa tyylikkäästi. Huoneistovaihtoehtoja löytyy runsaasti omasta tarpeestasi riippuen. Asunnot ovat neliöitänsä huomattavasti tilavamman tuntuisia yksiöitä, kaksioita ja tehokolmioita aina Plazan hulppeisiin 117 m2:n 4h+k+s ratkaisuun asti. 

Espoon Niittykummun alue kasvaa ja modernisoituu täysin lähitulevaisuudessa. Uudet kerrostalot, modernit puisto- ja torialueet muovaavat Niittykummun ilmeen lähemmäksi urbaania kaupunkikeskustaa. Metron ja kauppakeskuksen myötä alueen palvelut ja julkiset kulkuyhteydet ovat jo parantuneet huimasti. Ainoa ja Iso Omena vain muutaman kilometrin ja parin minuutin metromatkan päässä. Lisäksi Haukilahden uimaranta ravintoloineen on lähellä tai Tapiolaan voi tehdä mukavan päiväkävelyn tai pyöräillä yhdessä hujauksessa. 

Sijoittajille, ensiasunnon ostajille, sinkuille, pienille perheille sekä senioreille nämä asunnot tarjoavat monipuoliset vaihtoehdot. Toimi nopeasti, sillä yli kolmannes asunnoista on jo myyty! 

Talot rakentaa luotettava kotimainen Hausia Oy, joka rakentaa laadukkaita kerrostaloja pääkaupunkiseudulla ja uutuutena myöntää 10-vuoden lisätakuun taloyhtiölle määrätyin ehdoin. 

Tutustu kohteeseen tästä!