jakama_ylapalkki_kuva_logo_lowres.jpg

TAPIONTORI 3 C, 02100 ESPOO 09-8676 555 INFO@LEAJAKAMA.FI

Villa Lökudd Lökholmen, Raasepori (Tammisaari)

mökki tai huvila 269.0 m2  | 1.190.000 €

Päähuvila + vierasmökki + rantasauna ym.

Käyttöönottovuosi 

Villa Lökudd. Edustava, hyväkuntoinen hirsihuvilakokonaisuus suojaisan venematkan päässä Tammisaaresta ulapan äärellä. Idyllistä kalliorantaa, oma suolavesiallas ja ulappanäkymät. Kutsuvilta ja suojaisilta terasseilta voi ihailla kaunista saaristoa. Satama on hyvin suojassa vallitsevilta tuulilta. Rakennukset ovat hyväkuntoisia ja paikka sopii suurellekin perheelle. Villa Lökudd on nykyisen omistajan itselleen rakentama kesähuvilakokonaisuus Lökholmenin saaressa Tammisaaren saaristossa. Kiinteistö käsittää edustavan hirsipäätalon 227 m2, vierastalon 25 m2, rantasaunan 17 m2 sekä liiteri- ja varastorakennuksen 15 m2. Käytettävissä on kaikki kaupunkiasumisen mukavuudet. Tontin pinta-ala on 4,5 ha ja se on neljännes alueella vaikuttaneen kalastajasuvun omistamasta saaresta. Kiinteistöllä on myös 1/4 omistusosuus saarta ympäröivään n. 30 ha jakamattomaan vesialueeseen. Lökholmen sijaitsee Tammisaaressa Älgön kylässä sisä- ja ulkosaariston rajavyöhykkeellä. Sinne on alle 10 min. venematka autotien päästä Sommarön ja Skåldön venesatamista ja hiukan enemmän Baggön satamasta. Lähin palvelupiste on Skåldö Fiskebod, jonka ympäristöstä löytyvät kaupan palveluiden lisäksi ravintola, leipomo ja bistro. Korjaamo-, venesäilytys- ja kuljetuspalvelut palvelevat niin kesällä kuin talvellakin, yritys palvelee vuoden kaikkina päivinä. Lähes vastaavat palvelut löytyvät Baggön satamasta. Tammisaaren satamaan on vesiteitse n. 10 mpk.
Katso video!
Esittelyt Tarja Tannerkoski p. 050 336 5347 ja Eero Jakama p. 0400 3030 31.

Tiedot


Kohdenumero:
9819801

Sijanti:
Villa Lökudd Lökholmen 10600 Tammisaari

Asuntotyyppi:
mökki tai huvila 

Uudiskohde:
Ei

Kerros:

Kunto:
Huoltotoimenpiteitä ja korjauksia on tehty jatkuvasti. Tilat:
Päähuvila + vierasmökki + rantasauna ym. 

Kokonaispinta-ala:
308.0 m2

Asuintilojen pinta-ala:
269.0 m2

Keittiön kuvaus:
Keraaminen keittotaso, uuni, liesituuletin, astianpesukone ja Huurre-jääkaappi. Kosteiden tilojen kuvaus:
Päärakennuksessa 2 kylpyhuonetta, joissa vesi-wc:t ja suihkut Klinkkerilattiat ja seinien alaosat kaakelia. Seinien yläosat ovat maalattua rappauspintaa. Jätevesi pumpataan suodatuskenttään. Rantasaunassa suihku. Rakennusmateriaalit:
 Taloyhtiön nimi:
 

Kattomateriaali:
Pelti 

Kattotyyppi:
Harja 

Kaavatilanne:
Tammisaaren eteläisen saariston rantayleiskaava. 

Tontin pinta-ala:
4.5 m2

Tontin omistus:
oma 

Lämmitys:
Sähkölämmitys, 2 takkaa ja uuni.  

Taloyhtiöön tehdyt remontit:
 

Tehdyt remontit:
2001 Uusittu putkivuodon takia rantasaunan ja pesuhuoneen sisustus, kiuas ja lämminvesivaraaja. Lattiaan asennettu sähkölämmitys. 2007 Vaihdettu kaikkien rakennusten katot huovasta pelliksi. Uusittu huvilan etusivun ikkunat. 2008 Uusittu käyttöveden suodatin. Vaihdettu lokapumppu. 2009 Rakennettu lasitettu terassi/kesäkeittiö. Uusittu kesämökin ja rantasaunan välinen terassi kokonaan. 2013 ”Uima-altaan” pohjaan kertynyt liete kaivettu pois. Altaan muuriharkoista tehtyjen seinien vesilinja korjattu ja vahvistettu. Seinien yläosa verhottu lankuilla jään aiheuttaman kulutuksen poistamiseksi. Maalattu kaikki rakennukset ulkoa. 2014 Uusittu porakaivopumppu.  

Liikenneyhteydet:
Alle 10 min. venematka autotien päästä Sommarön ja Skåldön venesatamista ja hiukan enemmän Baggön satamasta. Pakkastalvina jäätie mahdollinen. Talvisin kulkuyhteys ilmatyynyaluksella Skåldö Fiskebodista. 

Palvelut
Skåldö Fiskebod Sömmarön ja Baggön satamissa olevat palvelut. Laajat palvelut Tammisaaressa.
 Lisätiedot:
 Vapautuu:
sopimuksen mukaanAsumiskulut
Kiinteistövero:
2.210,00 € / vuosi

Sähkölämmityskulut:
383,00 € / kk

Vesi- ja jätevesimaksu:
 € / kk

Jätehuolto:
 Velaton myyntihinta:
1.190.000 €

Myyntihinta:
1.190.000 €