jakama_ylapalkki_kuva_logo_lowres.jpg

TAPIONTORI 3 C, 02100 ESPOO 09-8676 555 INFO@LEAJAKAMA.FI

Kaskiauranpolku 9, Helsinki (Kaskisaari)

omakotitalo 207.0 m2  | 1.250.000 €

oh+rt+2-3mh+et+takkah+sauna+psh+2kph+khh+var+at+terassi/parveke

Käyttöönottovuosi 1987

Arvostetussa Kaskisaaressa pieteetillä remontoitu tyylikäs ja valoisa OKT 229 m2 merinäkymin.
SOITA MEILLE NIIN SOVITAAN ESITTELYAJASTA!
Arvostetussa Kaskisaaressa, saaren länsipuolella päättyvän tien päässä, sijaitsee tämä arkkitehti Jukka Koskisen suunnittelema vankkarakenteinen tiilitalo. Talo on rakennettu v. 1987, mutta on teknisesti kuin uusi, pieteetillä ja laadulla remontoitu koti, johon voit muuttaa ilman remonttihuolia. Perusteellinen kuntoselvitys tehty ennen ja jälkeen mittavaa remonttia. Värimaailma on tyylikkään harmoninen, lämminhenkisyys ja käytännöllisyys huomioiden. Toimivat ja avarat tilat sopivat niin lapsiperheelle, kuin pariskunnallekin. Yläkerta on tämän kodin helmi, jossa olohuoneen ja ruokailutilan yhtenäinen tila hurmaa avaruudellaan ja valoisuudellaan. Suuri terassiparveke toimii olohuoneen jatkeena kesäisin, siellä viihdytään ja voit nauttia merinäköalasta auringonlaskuineen. Bussipysäkki vain 200 m päässä ja kävelysilta Lauttasaareen ja Koivusaaren metrolle vain 1,3 km päässä kruunaa tämän kokonaisuuden. Katsothan oheisen videon. Tervetuloa tutustumaan tähän kauniiseen kotiin! Tiedustelut ja esittelypyynnöt Sonja Jakama p. 041 529 9377, sonja.jakama@leajakama.fi tai Tove Larsson, p. 040 777 0305, tove.larsson@leajakama.fi.

Tiedot


Kohdenumero:
9774081

Sijanti:
Kaskiauranpolku 9 00340 Helsinki

Asuntotyyppi:
omakotitalo 

Uudiskohde:
Ei

Kerros:

Kunto:
Talon tiilikate on puhdistettu ja pinnoitettu 05/2016 uutta vastaavaksi (Restakoti Oy - Ormax-pinnoiteaineella). Asunnon kunto on erinomainen, paikoitellen kuin uusi hiljattain valmistuneen remontin jälkeen. Asunto on peruskorjattu helmi- heinäkuussa 2015. Perusteellinen kuntoselvitys tehty ennen ja jälkeen mittavaa remonttia.
 Tilat:
oh+rt+2-3mh+et+takkah+sauna+psh+2kph+khh+var+at+terassi/parveke 

Kokonaispinta-ala:
229.0 m2

Asuintilojen pinta-ala:
207.0 m2

Keittiön kuvaus:
Tyylikäs keittiö (uusittu 2015), jossa valkoiset Noblessa kiiltokalusteet, työtasot Ylämaan Spektroliittikiveä, työpöydän välitila harmaata lasia, RST allas. RST liesituuletin Savo, RST induktioliesi ja uuni Miele, RST integroitu mikroaaltouuni Miele, integroitu astianpesukone Bosch, täyskorkeat jääkaappi ja pakastin RST Whirpool. Erillinen keittiösaareke korkeakiiltovalkoinen, jossa vaalea puujäljitelmä laminaattitaso. Kosteiden tilojen kuvaus:
Modernin tyylikkäät kylpyhuoneet uusittu täydellisesti 2015, peilikaapit Otsoson Romeo, jossa LED valolipat, valkoiset työtasot, jossa upotettu allas, Oras Optima hanat, WC istuimet IDO D seven. Alakerran kylpyhuoneessa lasinen suihkuseinä, yläkerran kylpyhuoneessa suihkukaappi ja sadesuihku. Lattiat tummanharmaa laatta + seinät iso valkoinen laatta, katto paneloitu valkoinen. Pesuhuoneen lattia harmaa laatta, seinät iso valkoinen laatta, suihkun taustaseinä luonnonkiveä, kaksi suihkua (Oras Cubista + Hydra suihku), lattialämmitys.  Rakennusmateriaalit:
 Taloyhtiön nimi:
Asunto Oy Kaskisilli Bostads Ab 

Kattomateriaali:
Tiili 

Kattotyyppi:
Aumakatto 

Kaavatilanne:
 

Tontin pinta-ala:
900.0 m2

Tontin omistus:
oma 

Lämmitys:
 

Taloyhtiöön tehdyt remontit:
Syksyllä v. 2011 on uusittu sauna-, suihku-, kodinhoitohuoneiden lattia- ja seinäkaakelit/vesieristys ja maalattu seinät. Helmi-heinäkuussa v. 2015 on suoritettu mittava remontti jolloin on täysin uusittu keittiö ja kylpyhuoneet samoin kuin lattiat niin ala- kuin yläkerrassa. Kylpyhuoneiden ja keittiön kosteuseristykset tehtiin huolella. Perusteellinen dokumentoitu kuntoselvitys tehty ennen ja jälkeen mittavaa remonttia. Ylä- ja alakerran kaikki seinät ja kattopinnat maalattiin. \nToukokuussa 2016 rakennuksen tiilikate on pinnoitettu (huolto, pesu, torjunta-aine käsittely sekä Ormax-pinnoitus) uutta vastaavaksi. Nuohous suoritettu 6/18 kaikki hormit (3 kpl), takat (2 kpl) ja saunan puukiukaan. 

Tehdyt remontit:
 

Liikenneyhteydet:
Bussi nro 34 Munkkiniemeen n. 200 m, metro Koivusaareen noin 1,3 km (kävelysilta Lauttasaareen), bussiyhteydet Espooseen ja Helsinkiin Lehtisaaresta 1,6 km, metro Keilaniemi 3,8 km, Länsiväylä noin 4 km.  

Palvelut
Alepa Lehtisaari 1,6 km, Kauppakeskus Ainoa Tapiola 4,5 km, koulu, päiväkoti ja kahvila Lehtisaaressa 1,6 km, Lauttasaaren ja Tapiolan palvelut 4,5 km. Lisätietoja katso: www.helsinki.fi sekä www.espoo.fi  Lisätiedot:
 Vapautuu:
sopimuksen mukaanVastike ja maksut
Yhtiövastike:
0,00 € / kk

Vesimaksu:
0,00 € / kk

Jätehuolto:
 Velaton myyntihinta:
1.250.000 €

Myyntihinta:
1.250.000 €