jakama_ylapalkki_kuva_logo_lowres.jpg

TAPIONTORI 3 C, 02100 ESPOO 09-8676 555 INFO@LEAJAKAMA.FI

Korpikallio 27A, Espoo (Nöykkiö/Nöykkiönpuro)

omakotitalo 181.0 m2  | 459.000 €

Oh+rt+k+4mh+vier.huone+ylähalli+takkah.+khh+wcx2+psh+s+puk.tila+tekn.tila+varastot

Käyttöönottovuosi 1956

Nöykkiön sydämessä suositulla pientaloalueella heti vapaa arkkitehdin suunnittelema harmoninen ja lämminhenkinen puutalo 181 m2!
SOITA JA SOVI OMA ESITTELYAIKASI TÄHÄN LÄMMINHENKISEEN PUUTALOON!
Tässä upeassa lämminhenkisessä puurakenteisessa omakotitalossa on historian havinaa. Talo on arkkitehdin suunnittelema ja alunperin valmistunut vuonna 1956, mutta pieteetillä ja laadukkaasti suoritettujen mittavien remonttien ansiosta talo on muuttovalmis ja hyvässä kunnossa. Tähän kotiin pääset muuttamaan heti! Merkittävimmät rakenteelliset remontit mm. katto, julkisivu, maalämmön asennus sekä käyttövesiputkien uusinta on suoritettu.

Pihaan saapuessasi ihastut ensisilmäyksellä harmoniseen pyöreään erkkeriin. Portaita noustessasi katseesi kiinnittyy kauniiseen puutarhasuunnittelijan luomaan suojaisaan ja harkituin yksityiskohdin toteutettuun puutarhapihaan, josta löytyy myös tunnelmallinen huvimaja. Eteiseen astuessasi aistit talon lämminhenkisyyden ja ajan patinan. Olohuoneen tunnelmaa kohottaa upea pyöreä erkkeri ja kaunis keraaminen varaava takka. Tilavia makuuhuoneita on neljä, joista kaksi on sisääntulokerroksessa ja kaksi yläkerrassa oleskelutiloineen. Alakertaan on sijoitettu takka- ja harrastehuone, pesutilat ja sauna sekä täydellisesti uusitut kodinhoitohuone ja wc. Alue on rauhallista ja lapsiperheiden suosimaa pientaloaluetta Nöykkiön sydämessä. Täältä on erinomaiset liikenneyhteydet joka suuntaan, suomen- ja ruotsinkieliset koulut ja päiväkodit sekä laajat palvelut lähietäisyydellä. Tämä koti on nähtävä paikan päällä, soita minulle niin sovitaan perheellenne oma esittelyaika. Tiedustelut ja esitepyynnöt Tove Larsson, p. 040 777 0305, tove.larsson@leajakama.fi.

Tiedot


Kohdenumero:
9755506

Sijanti:
Korpikallio 27A 02300 Espoo

Asuntotyyppi:
omakotitalo 

Uudiskohde:
Ei

Kerros:

Kunto:
Pieteetillä ja laadukkaasti suoritettujen mittavien remonttien ansiosta talo on muuttovalmis ja hyvässä kunnossa. Merkittävimmät rakenteelliset remontit mm. katto, julkisivu, maalämmön asennus sekä käyttövesiputkien uusinta on suoritettu. Pyydä välittäjältä lisätietoja. Tilat:
Oh+rt+k+4mh+vier.huone+ylähalli+takkah.+khh+wcx2+psh+s+puk.tila+tekn.tila+varastot 

Kokonaispinta-ala:
210.5 m2

Asuintilojen pinta-ala:
181.0 m2

Keittiön kuvaus:
Kalusteet ja tasot umpitammea, välitila marmoria. Tason alla irrallinen puolipyöreä pöytä. Miele RST jääkaappi/pakastin yhdistelmä (2012), Miele RST astianpesukone, (2012), Bosch keraaminen liesi (2012), Strömberg uuni, liesituuletiin (hormi katolle), Samsung mikroaaltouuni. Lattiat tammiparketti, katto mäntypaneli. Valmiina tarjous Noblessen keittiöstä suunnitelmineen. Kosteiden tilojen kuvaus:
Kodinhoitohuone KHH paljon kaapistoja Zebra Wood, paljon työtasoa, jotka Coriania, kiinteä tankokuivaustelineet ja seinään kiinnitetty ulosvedettävät kuivausnarut 3 kpl, lattiat ja seinät laattaa, katto vaahterapaneeli, katossa upotetut Led-valot.Kodinhoitohuoneen yhteydessä erillinen siivouskomero. Alakerran käsienpesutilassa ja pesuhuoneessa lattiat ja seinät marmoria, peili Led-valoilla, kaksi pesuallasta. Pesuhuoneessa kaksi suihkua (vesikalusteet lehtikullatut). Rakennusmateriaalit:
 Taloyhtiön nimi:
 

Kattomateriaali:
Pelti 

Kattotyyppi:
Harja 

Kaavatilanne:
Asemakaava, AO-1 II, e=0.20. Lisätiedot Espoon Kaupunki p. 09-81621. 

Tontin pinta-ala:
623.0 m2

Tontin omistus:
oma 

Lämmitys:
Maalämpö, patterit, sähkökäyttöinen lattialämmitys 

Taloyhtiöön tehdyt remontit:
 

Tehdyt remontit:
Pyydä välittäjältä lisätietoja. 

Liikenneyhteydet:
Hyvät. Bussipysäkki noin 150 m. 

Palvelut
Pikkulaiva 2,7 km, Iso Omena 4,7 km. Kauppakeskus Liila 1,9 km. Kauppakeskus
Merituuli 3 km. Neuvola, hammashoitola 1 km.
 Lisätiedot:
 Vapautuu:Asumiskulut
Kiinteistövero:
563,00 € / vuosi

Vesi- ja jätevesimaksu:
19,00 € / kk

Jätehuolto:
35 Velaton myyntihinta:
459.000 €

Myyntihinta:
459.000 €