jakama_ylapalkki_kuva_logo_lowres.jpg

TAPIONTORI 3 C, 02100 ESPOO 09-8676 555 INFO@LEAJAKAMA.FI

Kätkökuja 1 C , Espoo
Saunalahti

omakotitalo 133.0 m2 

660.000 €

Käyttöönottovuosi 

Ennakkomarkkinoinnissa modernit ja korkealaatuiset design kivitalot 133 m2 merelliseen ja luonnonläheiseen Saunalahteen.
Tyylikkäät ja energiatehokkaat arkkitehtonisesti upean kokonaisuuden muodostavat kolme omakotitaloa rakennetaan korkealle lähelle puistoalueita. Oleskelutilat ovat yläkerrassa ja lattiaan asti ulottuvista ikkunoista tulvii runsaasti luonnon valoa. Näkymäksi maalautuu rentouttava luontomaisema, josta voi nauttia vaikkapa lasikatollisella ja lasikaiteisella talon levyisellä parvekkeella. Alakerrassa rentoudut pehmeissä löylyissä. Huolella valitut materiaalit muodostavat yhtenäisen, linjakkaan ja laadukkaan kokonaisuuden.
Talot ovat Saunalahden palveluiden lähellä, mm. koulu on kävelymatkan päässä. Rantaraitille ja uimarannalle kävelee muutamassa minuutissa. Talvisin hiihtoladut alkavat aivan kulman takaa. Tontilla on jo valmiina yksi saman talovalmistajan hieman suurempi talo ja yhdessä näistä neljästä talosta syntyy tyylikäs kokonaisuus. Isompi talo toimii esittelytalona ja siellä voi aistia asumisen tunnelmaa. Materiaalivalinnoista löytyy paljon yhteneväisyyksiä rakennettavien talojen kanssa.
Vankka kivitalo kestää aikaa ja taloissa käytetty EPS-harkko on edistyksellinen ja energiatehokas. Energiatehokkuutta lisää lämmitysmuotona käytetty ilmavesilämpöpumppu. Nämä yhdessä huolehtivat, että asumiskustannukset pysyvät edullisina. Talojen energialuokka on A. Nämä talot ovat modernia rakentamista parhaimmillaan. Tule ja löydä oma unelmakotisi!

Tiedot

Kohdenumero:
9660032
Sijanti:
Kätkökuja 1 C 02780 Espoo
Asuntotyyppi:
omakotitalo 
Uudiskohde:
Kyllä
Kerros:
Kunto:
 
Tilat:
Oh+k+rt+3mh+s-os+kph+wc+2vh+2parveke+terassi+autokatos 
Kokonaispinta-ala:
153.0 m2
Asuintilojen pinta-ala:
133.0 m2
Keittiön kuvaus:
A la Carte -keittiöiden valkoinen korkeakiiltoinen kaapisto Festa ja laminaattityötaso Festa. Musta Combo Komposiittiallas. AEG:n kodinkoneet: Induktioliesi, SteamBake-höyryuuni, integroitava astianpesukone, jääkaappi, kaappipakastin ja upotettava liesituuletin.
 
Kosteiden tilojen kuvaus:
Pesuhuone kokonaan laatoitettu. Kaksi Oraksen suihkua ja tilaa kylpyammeelle. Kylpyhuone kokonaan laatoitettu. A la Carte -keittiöiden valkoinen Neve-kaapisto ja -taso. Peili ja valaisin. Aldina-allas ja Oraksen hana. Ido 7 - wc-istuin, bidee-suihku. Suihkuseinä ja Oraksen suihku. 
Rakennusmateriaalit:
Kivibetonitalo. Perustukset maanvarainen betoniantura. Alapohja maanvarainen betonilaatta. Ulkoseinät EPS-harkko. Kattorakenteet EPS-yläpohja ja -välipohja.  
Taloyhtiön nimi:
 
Kattomateriaali:
Ruukki Classic konesaumattu pelti. 
Kattotyyppi:
Pulpettikatto 
Kaavatilanne:
Asemakaava. AO, erillispientalojen korttelialue, II, e=0.20+15%. Kaavaan merkityn rakennusoikeuden lisäksi saa rakentaa asukkaiden varasto-, viherhuone tai alutotallitilaa enintään 15% kerrosalasta. Espoon kaupunki (09) 816 25 000.  
Tontin pinta-ala:
342.0 m2
Tontin omistus:
oma 
Lämmitys:
Vesikiertoinen lattialämmitys. Ilmavesilämpöpumppu Nibe F2040 tai vastaava. 
Tehdyt remontit:
 
Liikenneyhteydet:
 
Palvelut
 
Lisätiedot:
 
Vapautuu:
muu ehto
Asumiskulut
Kiinteistövero:
 € / vuosi
Vesi- ja jätevesimaksu:
 € / kk
Jätehuolto:
 
Velaton myyntihinta:
660.000 €
Myyntihinta:
660.000 €
Tarja Tannerkoski
Tarja Tannerkoski
tarja.tannerkoski@leajakama.fi
050-3365347