jakama_ylapalkki_kuva_logo_lowres.jpg

TAPIONTORI 3 C, 02100 ESPOO 09-8676 555 INFO@LEAJAKAMA.FI

 

Siltarannankuja 10, Kirkkonummi
Sarfvik

omakotitalo 276.5 m2 

1.980.000 €

Käyttöönottovuosi 2011

Espoonlahden rannalla, Sarfvikissa, SAFA-arkkitehti Esa Koivuniemen suunnittelema funkkis -tyylinen merenrantakivitalo huikein merimaisemin.

Täydellisesti saneerattu uniikki merenrantatalo, johon on luotu sisustussuunnittelijan avulla lämmin ja harmoninen kokonaisuus talon henkeä kunnioittaen. Tässä kodissa on avarat ja selkeän funktionaaliset tilaratkaisut. Isot maisemaikkunat kerrassaan hurmaavat avoimilla merimaisemilla ja huikea iltamaisema on henkeä salpaava. Kesää voi jatkaa pitkälle syksyyn tunnelmallisilla lasitetuilla terasseilla. Alakerran SPA-osasto uima-altaineen kruunaa kokonaisuuden. Kokonaisuus sulkeutuu omaan rauhaan sähköporttien taakse. Tämä koti on niin lähellä kaikkea ja nopeiden kulkuyhteyksien äärellä, mutta silti omassa rauhassa. Ainutlaatuisella merenrantatontilla 2650 m2 on omaa rantaviivaa noin 80 metriä. Golfaavan ja veneilevän perheen unelmakoti, jonne pääsee myös isommallakin veneellä. Talon kokonaispinta-ala on noin 276,5 m2 ja lisäksi lämmin varasto 35 m2. Yhden perheen As. Oy, varainsiirtovero vain 2 %. Katsothan oheisen videon. Tervetuloa paikan päälle ihastumaan! Tiedustelut ja esittelypyynnöt Tove Larsson, p. 040-777 0305, tove.larsson@leajakama.fi tai Sonja Jakama, p. 041-529 9377, sonja.jakama@leajakama.fi.

Tiedot

Kohdenumero:
9534693
Sijanti:
Siltarannankuja 10 02390 Sarfvik
Asuntotyyppi:
omakotitalo 
Uudiskohde:
Ei
Kerros:
Kunto:
Tehty mittava saneeraus periaatteella ”vanha runko, kaikki muu uutta” v. 2009-2011: uusi vesikiertoinen lattialämmitysjärjestelmä, jonka yhteydessä lattiat piikattu auki perusbetoniin asti ja kaikki lattiapinnat uusittu. Koko talon sähköistys uusittu pää- ja tulokaapelia myöden, vesi- ja viemärijärjestelmät uusittu. Uima-allas peruskorjattu täydellisesti (piikattu auki perusbetoniin asti, uusi koneisto Pahlén, seinät suoristettu, eristetty ja laatoitettu uudelleen). Uusi koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä ja lämmön talteenotto. Uudet salaojat. Uudet ikkunat, ulko-ovet, parvekeovet ja sisäovet. Uusi julkisivupinnoitus ja vesikatto (uusittu eristeineen ja höyrysulkuineen). Sokkeli eristetty (Isodrän) sekä ulko-, että sisäpuolelta. Maan alla olevat järjestelmät Isodrän. Ranta ruopattu ja pengerretty. Asennettu langaton hälytys- ja palojärjestelmä Visonic PowerMaxPro. Vesi-ilmalämpöpumppu järjestelmä Viessman asennettu v. 2016. Ilmalämpöpumppu Brilix asennettu lämmittämään uima-allasta v. 2016. Keittiön keraaminen liesitaso uusittu v. 2017. Saunan lauteet ja kiuas uusittu v. 2017. Piha asfaltoitu ja sähköportti asennettu v. 2017 (pohjatyöt + asfaltointi, Asfalttipojat Oy). Kaikki pihavalaistukset (puiden ja pylväsvalaisimien valaistus maakaapeloitu) ja pistorasiat pihalle uusittu v. 2017. Länsipuolen (sisääntulo) terassi uusittu 2017. Piipun pellitys ja kattotikkaat uusittu 2018. Nuohous suoritettu 2018.  
Tilat:
oh+rt+k+4/5 mh+arkioh+SPA-osasto+khh+kph+2wc+var+tekn. 
Kokonaispinta-ala:
311.5 m2
Asuintilojen pinta-ala:
276.5 m2
Keittiön kuvaus:
Tilava keittiö, johon mahtuu arkiruokapöytä. Modernit Puustellin puolikiiltävät
Keittiökalusteet (valkoiset ja tummanharmaat sekä puujäljitelmää, vaakaharjattu mäntyviilua). Työtasot ja välitila vaaleaa graniittia. RST-kodinkoneet keraaminen liesitaso Electrolux (uusittu 2017), kiertoilmauuni AEG (Pyrolux käsittely), astianpesukone, täyskorkeat jääkaappi/pakastin, integroitu mikroaaltouuni AEG, viinikaappi AEG, liesituuletin Lapetek. 
Kosteiden tilojen kuvaus:
Wc, kph ja SPA-osasto tilat kokonaan kaakeloitu. Yläkerran kylpyhuoneen pöytätaso lasia, valkoinen posliiniallas, mustat petsatut puusepän valmistamat kalusteet (tammea/laminaattia), peili + valaisin. Suihkutilassa lasiliukuovi, Granan sadesuihku. Alakerran pesuhuoneessa kaksi Oraksen sadesuihkua, valkoinen pöytätaso + laatikostot + posliiniallas, peili ja valaisin. Talon saunasta iso ikkuna merelle, Mondex E-mallin sähkökiuas (uusittu 2017), lauteet haapaa (uusittu 2017), saunan seinä osittain lasia ja osittain kiviseinä/laattaa. Pesuhuoneesta käynti uima-allashuoneeseen, josta ovi ulos pihalle. Kookas uima-allas 8mx2,5m, vesisyväys 1,50 m (uima-altaassa kvartsisuodatin ja allasrobotti). Tilava khh, jossa ajattoman tyylikkäät Puustellin puolikiiltävät valkoiset kalusteet, pitkä RST työtaso altaineen. Välitila laattaa, lattiat laattaa, seinät maalattu valkoinen ja katto valkoinen paneeli. AEG pyykinpesukone ja kuivausrumpu. 
Rakennusmateriaalit:
 
Taloyhtiön nimi:
Asunto Oy Brostrandsgränden 10 
Kattomateriaali:
Huopa 
Kattotyyppi:
Loiva harjakatto 
Kaavatilanne:
 
Tontin pinta-ala:
2650.0 m2
Tontin omistus:
oma 
Lämmitys:
 
Taloyhtiöön tehdyt remontit:
Tehty mittava saneeraus periaatteella ”vanha runko, kaikki muu uutta” 2009-2011: uusi vesikiertoinen lattialämmitysjärjestelmä, jonka yhteydessä lattiat piikattu auki perusbetoniin asti ja kaikki lattiapinnat uusittu. Koko talon sähköistys uusittu pää- ja tulokaapelia myöden, vesi- ja viemärijärjestelmät uusittu. Uima-allas peruskorjattu täydellisesti (piikattu auki perusbetoniin asti, uusi koneisto Pahlén, seinät suoristettu, eristetty ja laatoitettu uudelleen). Uusi koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä ja lämmön talteenotto. Uudet salaojat. Uudet ikkunat, ulko-ovet, parvekeovet ja sisäovet. Uusi julkisivupinnoitus ja vesikatto (uusittu eristeineen ja höyrysulkuineen). Sokkeli eristetty (Isodrän) sekä ulko-, että sisäpuolelta. Maan alla olevat järjestelmät Isodrän. Ranta ruopattu ja pengerretty. Asennettu langaton hälytys- ja palojärjestelmä Visonic PowerMaxPro. Vesi-ilmalämpöpumppu järjestelmä Viessman asennettu v. 2016. Ilmalämpöpumppu Brilix asennettu lämmittämään uima-allasta v. 2016. Keittiön keraaminen liesitaso uusittu v. 2017. Saunan lauteet ja kiuas uusittu v. 2017. Piha asfaltoitu ja sähköportti asennettu v. 2017 (pohjatyöt + asfaltointi, Asfalttipojat Oy). Kaikki pihavalaistukset (puiden ja pylväsvalaisimien valaistus maakaapeloitu) ja pistorasiat pihalle uusittu v. 2017. Länsipuolen (sisääntulo) terassi uusittu 2017. Piipun pellitys ja kattotikkaat uusittu 2018. Nuohous suoritettu 2018. Ilmanvaihtokanavien nuohous ja säätö suoritettu 4/2018. Liitetään kunnallistekniikkaan keväällä 2018.
 
Tehdyt remontit:
 
Liikenneyhteydet:
Hyvät. Bussipysäkki n. 350 m.  
Palvelut
Saunalahden S-market, kirjasto, neuvola ja päiväkodit n. 3 km. Espoonlahden koulut ja palvelut noin 6 km. Sarvikin Golf-kenttä vieressä. Kauppakeskus Iso-Omena n. 9 km. Ruoholahti Helsinki n. 19 km.  
Lisätiedot:
 
Vapautuu:
Vastike ja maksut
Yhtiövastike:
0,00 € / kk
Vesimaksu:
0,00 € / kk
Jätehuolto:
 
Velaton myyntihinta:
1.980.000 €
Myyntihinta:
1.980.000 €
Tove Larsson
Tove Larsson
tove.larsson@leajakama.fi
+358 40 7770305