jakama_ylapalkki_kuva_logo_lowres.jpg

TAPIONTORI 3 C, 02100 ESPOO 09-8676 555 INFO@LEAJAKAMA.FI

Ampujanmäki 3, Espoo
Soukanniemi

omakotitalo 321.0 m2 

965.000 €

Käyttöönottovuosi 2007

Merellisessä Soukanniemessä tyylikäs kivitalo laatua ja rauhaa arvostavalle.

Arkkitehti Pet Michaelin suunnittelema ja laadukkaasti v. 2007 rakennettu kookas kivitalokoti meren läheisyydessä, rauhallisessa ja arvostetussa Soukanniemessä. Upea luonto mäntyvoittoisine metsineen on aivan kivenheiton päässä ja mahtavat ulkoilualueet ovat vertaansa vailla. Tyylikäs entree kutsuu luokseen ja eteistilan valoautomatiikka tuo ripauksen luxusta arkeen. Suunnittelussa otettiin huomioon käytännöllisyys, kodinomaista tunnelmaa ja esteettisyyttä unohtamatta. Tilat ovat avarat, huoneet korkeita ja valoisia lattiaan ulottuvien ikkunoiden ansiosta. Olohuonetta jatkaa pitkälle syksyyn upea iso lasitettu ja katettu terassi, jonka tunnelmaa ja lämpöä lisää kiertoilmatakka. Keittiön toiminnallisuus ja väljät työskentelytilat miellyttävät vaativampaakin kokkia ja tunnelman viimeistelee takka. Ruokailutilaan mahtuu isommankin perheen ruokapöytä. Makuuhuoneita on neljä, joista päämakuuhuone on sijoitettu sisääntulokerrokseen omaan rauhaan. Kellarikerros on toiminut nuorison valtakuntana, mutta antaa myös runsaine varasto- ja harrastetiloineen mahdollisuuden erilaisiin aktiviteetteihin. Taloa kiertää amerikkalaistyylinen katettu terassi, jota koristaa tyylikkäät laatoitukset. Kaunis, hoidettu puutarhapiha kutsuu viihtymään ja erittäin väljä kahden auton autokatos varastotiloineen on toimiva. Täällä rauhallisella asuinalueella viihdytään ja näitä on harvoin tarjolla. Tule tutustumaan ja ihastu! Yksityisesittelyt ja tiedustelut/esitepyynnöt Tove Larsson, p. 040 777 0305, tove.larsson@leajakama.fi tai Sonja Jakama p. 041 529 9377, sonja.jakama@leajakama.fi.

Tiedot

Kohdenumero:
9425841
Sijanti:
Ampujanmäki 3 02360 Espoo
Asuntotyyppi:
omakotitalo 
Uudiskohde:
Ei
Kerros:
Kunto:
Hyvin pidetty koti ja tehty säännöllisesti ylläpitävää huoltoa. 
Tilat:
Oh+k/rt +4 mh+s+2 kph+4 wc+khh+harrast/var.tiloja+2 lasitettua terassia 
Kokonaispinta-ala:
321.0 m2
Asuintilojen pinta-ala:
321.0 m2
Keittiön kuvaus:
Tyylikäs keittiö, AVESTIA-keittiön täyspuiset keittiökalusteet ja valkoiset kivitasot. Liesikupu/huuva. Siemens induktiotaso ja kiertoilmauuni, integroitu mikroaaltouuni Siemens, kahvikone Siemens RST, integroitu astianpesukone Bosch (uusittu 2016), Huurre Festivo kylmäkalusteet; kaksi täysikorkeaa jääkaappia ja yksi pakastin, kolme viileälaatikkoa ja lisäksi viinikaappi. Vesikalusteet Oras. Vesikalusteissa tunnistin automatiikka. 
Kosteiden tilojen kuvaus:
Saunan pesuhuone kokonaan laatoitettu, 2 suihkua. Sisääntulokerroksen wc:t puiset Svedsbergin kalusteet, peili ja halogeenivalolippa, yläkerran ja alakerran wc:t valkoiset Svedsbergin kalusteet, peili ja halogeenivalolippa. Kaikki saniteettitilat laatoitettu, katto paneloitu, vesikalusteet Oras ja vesikalusteissa tunnistin automatiikka. Pukeutumistilassa puiset Svedsbergin laatikostot ja peilikaapistot
halogeenivalolipalla ja kaksi työtasoon upotettua allasta. Yläkerran KPH:ssa suihkukaappi, valkoiset Svedsbergin laatikostot ja peilikaapistot sekä valkoinen taso, jossa upotettu allas.  
Rakennusmateriaalit:
 
Taloyhtiön nimi:
 
Kattomateriaali:
Tiili 
Kattotyyppi:
Auma 
Kaavatilanne:
Asemakaava. Lisätiedot: Espoo p. 81621 
Tontin pinta-ala:
912.0 m2
Tontin omistus:
oma 
Lämmitys:
Suorasähkölämmitys, sähkökäyttöinen lattialämmitys 
Taloyhtiöön tehdyt remontit:
 
Tehdyt remontit:
2018 taloa kiertävän sokkelin halkeamien korjaaminen, tasoitus ja maalaus, pesuhuoneen edustalla olevan terassin sisä- ja ulkopuolen seinien maalaus. 2017 Ampujanmäen puoleisin aidan tartunnat korjattu, takkojen nuohous. 2016 keittiön astianpesukone uusittu, toisen jääkaapin jäähdytin elementti (kompressori) uusittu, ilmanvaihtokanavien nuohous. 2013 olohuoneen edustalla olevan terassin lasiovien asennus. 2012 yläkerran ja alakerran terassien lasitus ja kevyt katos autokatoksen viereen.  
Liikenneyhteydet:
Hyvät. Bussipysäkki n. 150 m. 
Palvelut
Alepa Soukka ja Suvisaaren Saaristokauppa n. 2 km, Pikkulaiva kauppakeskus n. 4 km, kauppakeskus Iso-Omena n. 8 km, kirjasto n. 2 km. 
Lisätiedot:
 
Vapautuu:
Asumiskulut
Kiinteistövero:
1.349,00 € / vuosi
Sähkölämmityskulut:
560,00 € / kk
Vesi- ja jätevesimaksu:
 € / kk
Jätehuolto:
25 
Velaton myyntihinta:
965.000 €
Myyntihinta:
965.000 €
Tove Larsson
Tove Larsson
tove.larsson@leajakama.fi
+358 40 7770305